Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580252

Editie 107 - Forum


Dutchy3010

526 bezichtigingen

gallery_33831_25_9579.jpg

Deze rubriek is geschreven door Jay; en Froodooo!

Welkom alweer, bij deze gloednieuwe editie van 'forum'! Zoals je kunt zien hebben wij na vorige week nog meer aanpassingen verricht. Naast de wekelijkse nieuwtjes zijn we met nieuwe onderdelen gestart. Zo hebben wij eens in de zoveel tijd een verslagje over WikiGTA, voor meer informatie kun je naar onder scrollen. Verder hebben wij deze week 'Tjerk's topic van de week' en kun je ons nieuwe onderdeel 'Signature of the week' bewonderen. Kortom, alweer een hoop nieuwe onderdelen waarbij we steeds meer ingaan op jullie wensen. Schroom niet een reactie of tip achter te laten om ons te laten weten hoe deze nieuwe stijl van 'forum' jullie bevalt, des te meer kunnen we jullie het lezen leuker maken. Verder wensen wij jullie zoals altijd veel leesplezier!

GTAGames.nl afbeelding

[table=simple] | Topics van de week |



1 |GTA IV PC trailer|

2 |Welke GTA is tot nu toe echt de beste|

3 |Ga jij hem kopen?|

4 |Saints Row 2|

5 |Nuttige onzinnige vragen |[/table]

Tjerk's topic van de week

Iedere week vragen we een forumlid naar zijn topic van de week. Welk topic sprak hem deze week het meeste aan en om welke reden? Deze week vroegen we forumlid 'Tjerk' om zijn eigen topic van de week. Hij koos het topic van Robin2130 genaamd "Jongen op 3FM: ik ga over 10 uur dood." Tjerk: "In het topic staat een nieuwsbericht over dat er een jongen (Otto) naar 3FM zou hebben gebeld en gezegd had dat hij over 10 uur dood zou gaan. De jongen zou veel uitzaaiingen hebben en zou over 10 uur euthanasie plegen. Behoorlijk heftig zo op het eerste ogenblik, en dat was het ook wel. In het begin werden er dus ook vooral meelevende dingen geplaatst, zoals: R.I.P. Otto of "Heftig!" Helaas kwamen op de tweede pagina al pessimisten die zeiden dat het mogelijk een grap kon zijn. Weinig mensen konden dit geloven omdat die jongen heel erg serieus klonk en aan het huilen was. Toch kregen de pessimisten (realisten) 'gelijk' en de stemming sloeg onmiddellijk om. Iedereen was boos op de zogenaamde Ceriel, die nog een soortgelijke grap op zijn naam had staan. Iedereen kwam met verhalen dat zij ook mensen aan kanker hadden verloren en begonnen daarom te schelden op die Ceriel. Ceriel zelf ontkend dat hij het was, en zijn ouders dachten dat het een grap was van een bekende van hem, iemand die hem er in wil luizen. Het is nog steeds onduidelijk of Ceriel het was, of iemand anders. Maar daar zullen we waarschijnlijk nooit achter komen."

Games Screencontest



Inmiddels is het niet meer mogelijk je aan te melden voor de Games Screencontest van warrock_123_321. Nu de dagen van inschrijving om zijn hebben de volgende deelnemers zich aangemeld om te strijden om de titel: ..::GhostRider::.., Follow, Basssss, Thundercover, Senneken, Svenie en Youp. Zij zullen met diverse games proberen te winnen door verschillende screenshots maken. Voor de verandering zijn in deze contest screenshots van GTA-games verboden, maar dat wil niet zeggen dat het er minder spannend om wordt. Jammer genoeg heeft warrock_123_321 een postverbod gekregen en kan hij tijdelijk niet posten. Het word dus afwachten totdat onze warrock officieel 'terugkeert' zodat we na een aantal weken kunnen zien wie er als winnaar uit de bus komt. Wij wensen alle deelnemers ontzettend veel succes met het maken van de screens.

GTAGames.nl afbeelding

GTA IV PC trailer vrijgegeven

De afgelopen week stond natuurlijk in het teken van een nieuwe PC trailer van GTA IV. Dit spel mogen we verwachten op 21 november, en het lijkt erop dat Rockstar met deze trailer opnieuw is begonnen met het hypen van de game. In de trailer worden we weer meegenomen naar het bruisende Liberty City. We vliegen in vogelvlucht door de stad, en daarnaast zien we delen van bekende missies, zoals we die ook kennen uit de Xbox 360 en PlayStation 3 versie van de game. Kortom, we worden weer helemaal meegezogen in de atmosfeer en het verhaal van de nieuwste Grand Theft Auto. Het wachten is op de volgende trailer, waar we misschien meer exclusieve PC-content te zien gaan krijgen. We wachten gespannen af...

WikiGTA

GTAGames.nl afbeelding
Welkom bij het nieuwe onderdeel van 'forum' genaamd WikiGTA. Eens in de zoveel tijd zullen wij voor jullie een kleine opsomming maken over de belangrijke gebeurtenissen die onze online Grand Theft Auto walktrough 'WikiGTA' de afgelopen weken heeft ondervonden. Waarom hebben wij hiervoor gekozen? Steeds vaker komen wij op het forum tegen dat leden zich afvragen of er wel wat aan WikiGTA word gedaan en of de medewerkers er wel aandacht aan besteden. Natuurlijk is dit wel zo, alleen merk je dat niet altijd. Vandaar dat wij in het kort wat vernieuwingen voor jullie samenvatten, uiteraard met link zodat jullie deze gelijk kunnen bekijken. Alles word samengesteld met behulp van een WikiGTA medewerker, in dit geval onze eigen hoofdredactrice Dutchy3010 die we dan ook graag willen bedanken.

Nieuwe voertuigen pagina's

De afgelopen weken zijn de medewerkers weet druk bezig geweest. Niet alleen met GTA IV zoals je misschien zult denken, maar ook met de algemene voertuigen pagina's. Deze hebben inmiddels een geheel nieuw uiterlijk gekregen. Zie hier een voorbeeld van het nieuwe uiterlijk van de inmiddels veel voorkomende Washington. Zoals je kunt zien zijn alle Washington's van verschillende GTA's samengevat tot één pagina. Hier vind je algemene informatie over de desbetreffende auto, kan je alle screenshots in één keer bekijken en is het nog steeds mogelijk om op de 'vindplaatsen' pagina te klikken. Inmiddels is deze techniek bij alle voertuigen pagina's aangepast en werkt het over het algemeen veel beter als dat je telkens een aparte pagina moet bezoeken.

De Most Wanted lijst

Ook de Most Wanted lijst die je onder meer nodig hebt om de 100% te voltooien in GTA IV is onder handen genomen en afgerond op 27 september. Niet alleen staat er op de hoofdpagina hoe de Most Wanted lijst werkt en worden er handige tips gegeven, er zijn ook aparte Mosted Wanted lijsten voor Algonquin, Alderney en natuurlijk Broker, Dukes en Bohan. Om het maar kort samen te vatten is er erg veel gedaan en dat terwijl het toch eens een klus is om elke Most Wanted level te bespelen en samen te vatten. We zijn dan ook erg blij dat deze pagina inmiddels is afgerond, vooral omdat deze van belang is voor de 100%.

Liberty City Transport Authority

Verder is er ook een andere nieuwe pagina aangemaakt, genaamd de Liberty City Transport Authority. Op 10 oktober heeft deze het levenslicht gezien, niet erg lang geleden dus. Kortom een pagina waar je niet alleen kan lezen wat deze autoriteit inhoud, maar ook de metro-netwerken kan bekijken. Iets wat zeer handig kan zijn als je dagelijks van stad tot stad wil in GTA IV. Misschien niet de belangrijkste pagina maar zeker een aanwinst voor WikiGTA en dan ook voor GTAForum.

Huang Lee

Er is weer nieuws over GTA: Chinatown Wars. Het hoofdpersonage heeft op 6 oktober een eigen pagina gekregen. Het is jammerlijk dat er niet al te veel bekend is over deze nieuwe GTA, maar wat er bekend is word zorgvuldig verwerkt in WikiGTA zodat je dat in je eigen tijd kan lezen en dus al voor de release al veel weet. We wachten met smart af op nieuwe Chinatown pagina's!

Vigilante

Niet alleen de Mos Wanted lijst van GTA IV is aangemaakt, ook hebben we nieuws over de algemene Vigilante pagina. Er is nu een algemene pagina over waar je over elke GTA - Vigilante wat kan lezen. Uiteraard bestaan de huidige pagina's ook nog, maar algemene informatie is altijd handig en natuurlijk is er nu overzicht. Deze zijn 17 september aangemaakt, wellicht wat vroeg maar zeker het vermelden waard. Dit aangezien de pagina er erg mooi uitziet.

Kaarten hebben mooiere opmaak

De afgelopen weken zijn ook de WikiGTA kaartjes en printvriendelijke kaartjes onder handen genomen. Zo hebben ze door diverse medewerkers een nieuwe opmaak gekregen, zijn er nu handigere templates en zijn ze dus ook veel handiger voor gebruik. Dit is natuurlijk iets wat heel belangrijk is voor WikiGTA aangezien er regelmatig word uitgeprint. Denk aan collectables of een 100% checklijst, allemaal dingen die nu ontzettend verbeterd zijn.

43 edits per dag

Tot slot zijn er in de week van 3 t/m 10 oktober op WikiGTA 300 edits geweest, wat dus neerkomt op 43 edits per dag door de medewerkers. Niet alleen laat dit zien dat de medewerkers ook echt bezig zijn, het laat ook zien dat elke edit WikiGTA alleen maar helpt verbeteren. Hoeveel edits zullen er in de toekomst nog komen en op welke pagina's. Dit alles bewaren wij natuurlijk voor het volgende WikiGTA item. We hopen dat jullie van dit klein verslagje genoten hebben en vergeet dus zelf niet WikiGTA te checken!

Naamswijzigingen



Deze week hadden we alweer twee naamswijzigingen waarover een van deze zelfs een heel topic is geopend in feedback. De afgelopen week besloot R[E]/\/\i!i! zijn naam naar Remi-X te veranderen.

Na veel wikken en wegen heeft R[E]/\/\i!i! besloten z'n naam normaal te schrijven: Remi-X. Het kruisje erachter is waarschijnlijk een waarschuwing voor wat gaat komen.

Wij hebben de nieuwe Remi-X even om een reactie gevraagd met betrekking tot zijn naamswijziging. "Ik heb mijn naam verandert omdat dit nu wat simpeler is en makkelijker te lezen. Mijn vorige naam had ik omdat ik dacht dat ik alleen voor de downloads hier zal komen, en daarna dus nooit meer mijn naam nodig had. Maar een tijdje later had ik een probleem met San Andreas en kon ik het hier dus vragen wat ik me herinnerde, en sindsdien zie ik hoe leuk het is op dit forum. Maar ik dus een hele tijd die moeilijke naam houden, totdat ik dacht van: het moet makkelijker en beter, dit dus.

Heb het toen aan Joriz gevraagd, maar van hem kreeg ik geen antwoord. Een maandje later dus bij PatrickW geprobeerd en hij reageerde erop, maar vroeg of ik het wel zeker wist. Daarom had ik een topic in feedback aangemaakt in wat ik mijn nam nou zal veranderen. Sommige vonden dat een aandachtstopic maar ik niet, ik wil toch mijn naam zeker weten en anderen moeten het ook leuk vinden vind ik. Daar kwam dus Remi-X uit, waar ik zelf dus ook al aan dacht. En dus heet ik nu zo! .. Lange tekst heh, maar is wel goed denk ik?"

Daarnaast werd rhino_ naar Vercetti24 veranderd. rhino_ hobbelt verder als Vercetti24. Makkelijk te onthouden; beiden zo goed als uitgestorven. Ook Vercetti24 vroegen we om zijn reden om zijn naam te wijzigen. Die was volgens hem heel simpel: "Ik vond gewoon mijn gamertag mooier dan mijn Forumnaam", duidelijke zaak dus. Wij wensen de heren ontzettend veel plezier met hun nieuwe naam en laten we hopen dat we er allemaal even snel aan wennen!

GTAGames.nl afbeelding

Twee nieuwe groentjes

Zoals de meesten al hebben kunnen zien zijn onze eigen kiwi en spookrijder te vinden in een gloednieuw groen jasje. Genoeg reden om beide heren om een reactie te vragen. Hanneswasco: "Ik kwam terug van school, en zag dat ik meer dan 20 ongelezen e-mails had, wat niet vaak voorkomt. Toen ik zag dat het allemaal van GTAForum was, wist ik gewoon dat ik gepromoveerd was, óf iemand stalkte mij. Gelukkig was het het eerste en ik voelde me die dag natuurlijk zeer goed. De nieuwe functies/cadeautjes die je bij je promotie krijgt zijn trouwens ook heel tof."

..::GhostRider::..: "Ik kwam thuis en ging op msn. Ik zag dat ik 28 nieuwe berichten had en ging ze dus bekijken. Er stond alleen ''Je hebt een nieuwe reactie'' of ''Je hebt een nieuw bericht''. Toen had ik al zo'n vermoeden, en toen ik de reacties bekeek wist ik het dus zeker. Ik was megalid! Ik was natuurlijk erg blij door deze promotie, vooral omdat ik pas een kleine pauze had genomen." Wij feliciteren beide heren met hun welverdiende promotie en laten we hopen dat ze het nog ver schoppen op het forum!

Signature of the week



Welkom bij de gloednieuwe onderdeel van forum, 'Signature of the week'. Elke week zullen wij de meest opvallende, energieke, originele, lachwekkende, vreemdste, leukste of juist de mooiste signature uitzoeken en deze de lucht in prijzen. Uiteraard zijn de signatures altijd binnen de officiële maten en zoeken wij die geheel zelf uit.

t6b7g2.jpg

Angela 16 is zo te zien al helemaal in de stemming voor Valentijnsdag, al is die nog wel een eindje weg. Deze signature is gemaakt door Unmountable Tijmen, die blijkbaar erg goed is in het navolgen van de regels en misschien wel een ander hartje op hol heeft doen slaan. Angela zelf is natuurlijk erg blij met haar gloednieuwe signature en draagt deze met trots!

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...