Jump to content

GTAforum Verhalen

  • entries
    165
  • comments
    1,007
  • views
    120,762

Halloween verhaal - Deel 1 (Van Jay;)


TheGuardian

833 views

halloween3.png

Halloween verhaal - Deel 1 (Van Jay;)

Geschreven door: Jay;Het was een koude herfstdag, de straten lagen vol met bladeren en de inwoners van GTAForum liepen op straat met dikke bontjassen. Gelukkig zaten Jowx en Galiorix binnen voor de openhaard. Met de door hun moeders gebreide wollen sokken hadden ze allebei een warm plekje gevonden in Galiorix zijn huis. Niemand wou naar buiten in dit koude weer en dus zat er niks anders op dan thuis te blijven en maar eens te zappen om te kijken of er nog wat interessants op televisie te zien was. Halloween zat er aan te komen en uiteraard waren daar genoeg films en reclames over. Omdat de verveling weer eens toesloeg kwam Jowx met het idee om dit jaar iets met dit terugkomend feest te doen. Ze zaten toch de hele dag binnen en konden dus beter wat van hun dag maken. Galiorix stemde in en er werd hevig gebrainstormd in de woonkamer.

Er werd hevig gediscussieerd, wie zouden ze dit jaar te pakken nemen. “Meisjes kunnen we gegarandeerd bang maken en bovendien proberen ze ons ook altijd in de maling te nemen” zei Jowx vastberaden. “Ik vind zelf dat we een noob moeten nemen, zo’n inhaler of iemand die niet eens de moeite neemt om zich met ABN verstaanbaar te maken, wat kan ik me daar aan ergeren zeg!” zei Galiorix op zijn beurt, met de hoop dat hij Jowx kon overtuigen. “We nemen iemand niet in de maling omdat jij diegene niet mag, we moeten een makkelijke prooi hebben. Bovendien krijgen die noobs al genoeg over hun heen door de hoge pieten, het is zielig.” Galiorix die niet verder in discussie wou gaan stemde toe dat het dit keer een meisje zou zijn. Anderhalf uur later waren ze eruit, het werd Sandra.

Sandra was zelf buiten, ze moest nog wat boodschappen doen en besloot vers fruit te halen in de markt. Niet alleen was het daar stukken goedkoper, ze was ook onder de mensen wat Sandra een prettig gevoel gaf. Ze zag nog een pompoen liggen voor Halloween en besloot deze gelijk mee te nemen voor in huis. Zo kon ze er ogen en een mond in maken en tot slot een kaarsje in zetten, gezelligheid stond bij haar voorop. Tijdens het kopen kwam ze plots Jowx tegen. Na het gebruikelijke babbeltje gemaakt te hebben vroeg Jowx “En.. heb je nog plannen voor Halloween?” Sandra zei zelf thuis te willen zitten en een goede film op te zetten. Ze wou toch wat bijkomen na een paar lange werkweken. “Oh gezellig, ik ga ongeveer hetzelfde doen. Tot gauw dan maar!” Nu wist Jowx precies waar Sandra zich op de bewuste avond zou bevinden en kon die haar samen met Galiorix te pakken nemen. Ze gingen allebei hun eigen kant op om zich allebei op eigen wijze voor te bereiden op Halloween.

1 Comment


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...