Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586342

Editie 109 - Gedonder met Thunder


Thundercover

415 bezichtigingen

thundercopyod5.png

Deze rubriek is geschreven door FunderFover Flundercover Klunderfover Thundercover!

[hr=1]#3b91c3[/hr]Lantyz, PatrickW, Dutchy3010, PowerPats, MegaPilot, Dark_Zemy, Jay; en Thundercover

presenteren

Fleedback

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Drie uur eerder

GTAGames.nl afbeelding
Ja, welkom bij het verlengstuk: een Forumreview deze week. Niet iedereen was woensdagmiddag online achter GTAForum en daarom een live verslag vanuit het OWN Redactie Kantoor. Nouja, live op het moment dat het geschreven werd, maar wat mij betreft een prima samenvatting van die woensdagmiddag. Want op dat ongewone moment struinde MegaPilot net als vele anderen niets vermoedend over het forum. Dat zojuist powerpats een cadeau had gekregen en PowerPats was geworden, was hem totaal ontgaan. Plots viel zijn oog op Lifestyle, nogal logisch natuurlijk, want Joris modereert daar. En zeg nou zelf: dan kan je toch niet weigeren om langs te komen? Maar er was wel iets vreemds aan de hand: er stond PowerFlats. Een nieuw lid? Nee, daarvoor stond er nog PowerPats. Dit moest dus een bug of glitch zijn, dat kon niet anders! Snel posten in Feedback, dacht MegaPilot.


En toen brak de hel los...

GTAGames.nl afbeelding
MegaPilot werd weer eens niet serieus genomen en ook de admins ontkenden in alle staten. "Wat een onzin. P's veranderen niet zomaar in Fl's," aldus Lantyz, die vorig jaar nog de award Scheikundelid 2008 had gewonnen. Hij had moeten weten dat Fl geen stof is, want plotseling stond MegaPilot als MegaFlilot weergegeven. MegaFlilot ontkende dat hij een naamswijziging had aangevraagd en moest daarom een admin de schuld geven. De keuze viel zoals vertrouwd snel op PatrickW. "Ik ben onschuldig," piepte de heer W., die snel een nieuwe naamswijziging aanbood. Wij vroegen ondertussen aan Dutchy3010 waarom de vorige naamswijziging nog niet kenbaar was gemaakt en prompt zat ze in het Naamswijzigingentopic om een mededeling te typen. Om onbekende redenen was de mededeling ook weer snel weg.


post-13783-1224941325.png

Met deze toch wel luidruchtige naamswijziging moesten wij MegaFlilot natuurlijk vragen wat hem in hemelsnaam bezielde. Natuurlijk deed ik dat niet zelf, maar ik huurde hoofdredacteur Jay; in. Wil jij dat ook, neem dan contact op met Meneer FunderFover (50 cent per ontvangen bericht). Al meteen stuitte Jay; op weerstand van de gelukkige.

GTAGames.nl afbeelding
MegaFlilot: Ik heb helemaal m'n naam niet laten veranderen, PW heeft dat gedaan zonder m'n toestemming...

Jay;: Hoe ben je trouwens op deze naam gekomen, naast de vele andere namen waaruit je had kunnen kiezen?

MegaFlilot: Nogmaals: Ik heb deze niet gekozen, de Admins pesten me!

Jay;: Maar wat heeft je tot deze naamswijziging doen besluiten?

MegaFlilot: PW pest me gewoon! Ik heb niets gedaan, ik wou niet dat m'n naam werd veranderd...

Jay;: Hoe weet je dat PW hierachter zit? Om een naamswijziging aan te vragen moet je een persoonlijk bericht naar een admin verzenden. Graag willen wij dus een serieuze reactie, alleen daar kunnen wij wat mee.

MegaFlilot: Wel, ik heb geen PB gestuurd om m'n naam te laten veranderen, ik wou dit niet. Het is PW z'n humor, dat zie je toch?

Jay;: Ik vind het jammer dat je zoveel ophef moet veroorzaken om een simpele naamswijziging.

MegaFlilot: Het is een complot!

Dat is het zeker, ja. :Y

"Ik heb MegaPilot in het badwordsfilter gegooid," wist W. onze redacteur te vertellen, "Als hij dat wil tikken in een post komt er automatisch MegaFlilot te staan." En warempel, MegaFlilot liet meteen duidelijk weten dat hij deze naam absoluut wilde behouden. W.: "Probleem opgelost." Het feit dat MegaFlilot zelfs een nieuwe Lid van de Week-avatar kreeg en deze als avatar instelde, toonde maar eens extra aan dat hij deze naam graag wilde behouden. Het enige wat hij nu nog hoefde te doen was een set hielen uitzoeken en de rode loper naar de Superlidmaatschap lag voor hem klaar.

post-13783-1224941330.png

Het werd allemaal nog mooier voor de kijkers thuis. Zonder hulplijnen over wist MegaFlilot het voor elkaar te krijgen om op kosten van Dark_Zemy terug naar MegaPilot te gaan, waarna Dark_Zemy nu Dark_Flemy als naam kreeg. Op dat moment werd het topic een ware hit (beter bekend als HOT, red). Niet minder dan vijftien leden, drie vogelverschrikkers en een gast waren aanwezig in het topic. Maar waar rook is, gooit men extra hout op het vuur en vandaar dat Feedback à la KPN Fleedback werd. Het werd overduidelijk tijd dat de forumsoftware geüpdate moest worden en ook dat ging niet zonder slag of stoot. In plaats dat nu enkele leden getroffen werden met Fl in hun naam, was nu de hele ledengroep gepromoveerd naar Flid.

post-13783-1224941336.png

Tijd voor Lantyz om orde op zake te stellen. Hij sloot het topic om het een en ander recht te zetten, kocht wat mensen om en opende het topic weer. Maar de hit van weleer zou het niet meer worden, maar men leefde nog wel lang en gelukkig.

EINDE! :)

4 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...