Jump to content

GTAforum Verhalen

  • entries
    165
  • comments
    1,007
  • views
    120,728

Halloween verhaal - Deel 2 (Van Jay;)


TheGuardian

788 views

halloween3.png

Halloween verhaal - Deel 2 (Van Jay;)

Geschreven door: Jay;Inmiddels had Jowx het nieuws al doorgespeeld aan Galiorix en wisten ze nu beide waar Sandra op de nacht van Halloween uithing. “Weet je al hoe we haar bang gaan maken?” vroeg Jowx aan Galiorix die hier al uitgebreid over na had gedacht. “Ik zat zelf te denken om haar door middel van hints naar een duister plekje te lokken en samen met een groep anderen bang te maken, zo beleefd iedereen hier lol aan.” Jowx sloot zich bij zijn vriend aan en samen besloten ze een groep vrienden te werven die mee zouden kunnen helpen. Al snel werden Pietje II, Thundercover en Hanneswasco benaderd om mee te helpen. Zij zouden zich met kostuum en al verstoppen op een enge locatie en zo Sandra aan het schrikken zetten. Nadat iedereen een kostuum had voor de Halloween nacht kon de pret beginnen, zo dachten de heren.

Om op de Halloween nacht alles op rolletjes te laten lopen werd er in de woonkamer van Galiorix afgesproken. Iedereen die bij deze grap betrokken was verzamelde zich en er werd overlegd. Wie deed wat en had iedereen de benodigde materialen? “Waar is Hanneswasco?” zei Pietje II die opmerkte dat alleen hij er niet was, “Geen idee, ik zal even telefoneren” zei Galiorix verbaasd. “Tring, tring, tring.. tring” klonk het in Sandra’s huis. Hanneswasco zat bij Sandra op de bank en nam zijn telefoon niet op. “Dat zal vast Galiorix zijn om te vragen waar ik ben, we hadden vanavond een vergadering zoals je weet” zei Hanneswasco die alles aan Sandra had doorgespeeld. “Zolang je niet op neemt denkt hij gewoon dat je niet bij mij bent en is alles goed” zei Sandra die blij was met de informatie die ze had doorgekregen. Hanneswasco bleef angstig zitten en durfde zijn telefoon niet eens aan te raken. Ze mochten kosten wat het kost niet weten dat Hanneswasco alle informatie had doorgespeeld vanwege zijn gevoelens voor haar. “Eigenlijk moeten we ze eens flink terugpakken Hannes” zei Sandra die lichtelijk geïrriteerd was na het horen dat ze het op haar gemunt hadden. “Weet je wat, blijf vanavond maar logeren en dan bedenken we samen een plannetje hoe we hun slimmer af kunnen zijn”. Na het woord ‘logeren’ knikte Hanneswasco meteen en werden er tot diep in de nacht plannetjes gemaakt.

Het was eindelijk zo ver, het was Halloween! De groep had vergaderd zonder Hanneswasco en besloot het maar met twee ‘verschrikkers’ te doen. Het was jammer, maar ze konden ermee door. In de tussentijd was Hanneswasco bij Sandra blijven lunchen en hadden ze hun plannetje al helemaal voorbereid. Ze hadden alles aan PatrickW doorgespeeld en ook hij wist wel raad met deze grappenmakers. Om twee uur verscheen hij voor de deur van Sandra en Hanneswasco deed open. “Zijn jullie er klaar voor, we gaan die zogenaamde grappenmakers eens een lesje leren!” zei Patrick die zich niet snel de les liet lezen. “Onthoud dat je doet alsof je helemaal van niks weer Sandra, hoe geloofwaardiger je overkomt en meespeelt, des te beter pakken we ze terug” zei Hanneswasco. Sandra knikte en later in de avond werd er aangebeld. “Hier zijn ze, Hannes en Patrick verstoppen!” fluisterde Sandra. Ze gingen allebei een kamer in en luisterde het gesprek kalm af toen Sandra de deur open deed. “Hey Galiorix en Jowx" zei Sandra toen ze de deur open deed. "Hey Sandra, we kwamen even bij je langs omdat we een briefje voor je deur vonden met jouw naam erop.. hier is hij". Galiorix overhandigde een klein briefje aan Sandra en de twee gingen weer weg. Sandra bedankte de twee en deed de deur gauw dicht. "Ze hoeft alleen maar de aanwijzingen te volgen en ze is erin getrapt" zei Jowx met een brede glimlach op zijn gezicht.

2 Comments


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...