Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579909

Editie 111 - Forum


Dutchy3010

513 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_33831_25_9579.jpg

Deze rubriek is geschreven door Jay; en Froodooo!

Welkom bij deze gloednieuwe editie van forum! Zoals altijd de felbegeerde topics van de week, en niet te vergeten ‘the signature of the week’. Daarnaast natuurlijk wat andere interessante topics. Alleen moet je zelf bedenken of je voor de zak borrelnootjes, of de zak pinda’s gaat. Zoals altijd, veel leesplezier toegewenst!

GTAGames.nl afbeelding

Fiegel5's topic van de week

Iedere week vragen we een forumlid naar zijn of haar topic van de week. Welk topic sprak hem deze week het meeste aan en om welke reden? Deze week vroegen we Fiegel5 om zijn eigen topic van de week. Hij koos het topic Wat eten jullie vandaag? uit.

Uiteraard vroegen we hem naar zijn mening. Waarom is dit zijn topic van de week? "Ik vind dit een erg mooi topic, je kan precies en netjes vertellen wat je straks gaat eten. Het is ook erg leuk om te lezen wat voor belachelijke combinaties andere leden eten, best raar soms. Je komt bijvoorbeeld een tosti met pindakaas hagelslag én vlokken tegen. En als je dan proeven gaat, kan dat toch best lekker zijn. Een erg boeiend topic dus, in ieder geval voor mij!"

Nieuwe Screenshots GTA4 voor op de PC!

Jawel, na weer even wachten is het eindelijk zo ver. We hebben eindelijk weer eens wat beeldmateriaal aan de haak weten te slaan. Al een lange tijd na de trailer viste joriz weer eens in zijn oude schuitje om nieuw beeldmateriaal te krijgen. Over het algemeen zeer mooie beelden die aan de meeste verwachtingen voldoen. Uiteraard is het aan jezelf om daar over te oordelen. Vanzelfsprekend is het altijd mooi als er nieuws over de PC versie van GTA IV binnenkomt. Je vindt het allemaal in dit topic waar je er uitgebreid over kunt discussiëren!

De Grote Games Screen Contest



We hebben weer updates over deze nieuwe contest van warrock_123_321. Zoals velen al weten is het de bedoeling om van willekeurige games screens te maken naar thema die de contest leider elke keer uit zal kiezen. Er is echter één uitzondering, de bekende GTA reeks is uitgesloten van deelname! Het thema snelheid is al afgerond waar helaas Thundercover en Ghost_Rider in de min kwamen te staan. Nu zijn we bij het thema gruwel beland waarbij de stemmingen in dit topic nog altijd open staan! Neem dus snel een kijkje en breng je stem uit, en kom erachter wie deze spannende contest zal winnen!

Fifa 09 Contest

GTAGames.nl afbeelding


De Fifa 09 contest die Visser23 en Froodooo samen organiseren gaat bijna van start! Na een tijd afgewacht te hebben, wachten we nog enkele dagen tot dat iedereen officieel ingeschreven staat en tot de schema’s gemaakt zijn. Al met al moeten we het met z’n allen nog even volhouden tot we van start kunnen gaan. Inschrijven kan helaas niet meer, maar duimen voor de winnaars nog altijd wel.

Uiteraard vroegen wij een van de organisatoren, Visser23, om zijn verwachtingen van deze contest: “Ik denk dat het wel leuk gaat worden, alleen jammer genoeg zijn er niet zo veel inschrijvingen. Ik had veel meer verwacht dan 8 inschrijving voor de playstation3 en 2 voor de xbox. Maar dat maakt niet uit, we gaan het natuurlijk zo leuk mogelijk maken. We spelen waarschijnlijk 1 wedstrijd per week zodat mensen nog even lekker kunnen trainen met hun team. Desnoods spelen we 2 keer tegen elkaar maar dat wachten we nog even af. Eerst maar eens even afwachten hoe dit loopt. Als het goed gaat spelen we gewoon gezellig nog een keer tegen elkaar. Ik hoop dat iedereen zich aan de regels houdt en niet vals speelt. Natuurlijk spelen mensen verschillend maar dat maakt het ook leuk. Elke keer tegen nieuwe clubs en nieuwe tactieken spelen. Tegen gemene en een aardige tegenstander. De een haalt meer kaarten dan de ander en de een scoord meer dan de ander. Zo hou je de spanning er ook lekker in. Nogmaals: Ik hoop op een groot succes!

Naamswijzigingen



Deze week hadden we, gelukkig voor de enthousiaste lezers, in ieder geval een naamswijziging. Uiteraard vroegen we Jesperkaj (in het verleden Blizzard) om zijn reden voor deze naamswijziging. "Eén van de redenen zijn dan toch die vergelijkingen met Blizzard Productions (Bekend van de WoW serie). Ik was het daar zat mee en wilde weer naar mijn naam van vroeger veranderen. Ook ind ik Blizzard meer een woord dan een naam, vandaar. Een andere redenen is dat Jesperkaj deels mijn voornaam inzit, namelijk Jesper. (Kaj is overigens mijn tweede naam.)" Uiteraard wensen wij deze jongen veel sterkte met zijn nieuwe naam, en ook de leden van GTAForum die aan deze, toch wel moeilijke naam moeten wennen.

De FireFoxer!

GTAGames.nl afbeelding
GTAForum heeft weer ruimte moeten maken voor een nieuwe blog, de FireFoxer welteverstaan! Deze nieuwe blog die door PatrickW, Dutchy3010 en Thundercover wordt bijgehouden, gaat zoals de titel al doet vermoeden, over Firefox maar vooral de vele handige extensies die deze met zich mee brengt. De nieuwe blog die op 1 November tot leven kwam heeft al veel bekijks met zich meegebracht. Dit kwam met name door 3 extensies die nu al behandeld zijn. De Quicknote, de IE Tab en de meest recente GooglePreview. Heb jij nog geen FireFox maar wil je je door de vele extensies laten overtuigen? Neem dan even een kijkje in deze nieuwe blog en ik ben er in ieder geval zeker van dat je na het uitgebreid lezen van de blogitems, toch wel even moet nadenken of je IE niet laat liggen. Uiteraard is het voor de doorsnee FireFox gebruiker zoals jij en ik, ook eens handig om wat meer te weten te komen over al die extensies. Het zou in ieder geval zonde zijn als je ze niet gebruikt, terwijl ze mooi staan uitgelegd in de FireFoxer!

Signature of the week



Welkom alweer, bij 'Signature of the week'. Elke week zullen wij de meest opvallende, energieke, originele, lachwekkende, vreemdste, leukste of juist de mooiste signature uitzoeken en deze de lucht in prijzen. Uiteraard zijn de signatures altijd binnen de officiële maten en zoeken wij die geheel zelf uit.

Deze week een signature van onze enige echte Ice Banana. Met trots postte hij zijn signature in het Graphics Showroom forum en als we kijken naar al die andere signatures, moeten we toch stellen dat deze signature er op een of ander manier bovenuit steekt. Gefeliciteerd Ijs Banaan!

f3xgr8.jpg

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...