Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582004

Kersteditie - De kronieken der..


Jowx

475 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

blogentry-3251-1230149986.jpg

Deze rubriek is geschreven door de Forumkerstman!

Ho-ho, ha-ha, he-he! Alles goed? Ja? Mooi zo! Veel plezier met het lezen van deze rubriek. Het gaat natuurlijk over Kerst. Dat had je ook wel kunnen denken. Een Kerstman gaat natuurlijk niet iets schrijven over Sinterklaas. Het gaat niet zomaar over Kerst, maar de Kerst die op het forum wordt gevierd. Door de jaren heen! We beginnen bij 2003 en eindigen in 2022 2008 :)

De kronieken der Kerst!

Het begon allemaal in 2003. GTAForum bestond nog maar net en de kerstsfeer dat er al lekker in. Er werd een topic aangemaakt met een kerstwens. Ook werd er op de kalender een post neergezet door DjBob. Het werd aangegeven door het magische woord 'kerst' :7

GTAgames.nl wenst iedereen vrolijke kerstdagen en alvast een gelukkig Nieuwjaar. smile3.gif

Ook lekker gamen natuurlijk want we zijn tenslotte een paar daagjes vrij!

We hebben de laatste dagen een downloads database online gezet.

Er is hetzelfde te downloaden als op de normale website, maar in de download database staat alles makkelijk bij elkaar.knipoog.gif

De URL naar de downloads database is www.GTAgames.nl/downloads ;)

Speciaal bij de kerst in 2003 werd er een download database online gezet. Het forum bestond nog maar net en kreeg dus daar al een download database. Een mooie datum uitgezocht dus :)

Een jaar later, in 2004 bestond de gemeenschap alweer een tijd en ook werd er meer tijd geschonken aan speciale dingen zoals kerst. In dit jaar verscheen de 1e kerstkaart dan ook. Op de kalender stond natuurlijk ook weer een kerstwens. 'We wish you a merry Christmas', 'Prettige kerstdagen!' aldus Robin2130.

14lobps.png

In 2005 werd een groot project gestart wat nu nog steeds bestaat en uitgegroeid is tot de één van de meest informatieve GTA websites namelijk WikiGTA. Het kon natuurlijk bij kerst niet stil blijven en daarom is er ook een speciale kerstkaart gemaakt die alles met WikiGTA te maken heeft. Zoals elk jaar is deze gebeurtenis op de kalender geplaatst.

In 2006 gebeurde er helaas erg weinig met kerst. Maar wel was OWN er met een speciale kerst-editie (zoals dit jaar weer). Er werd veel aandacht aan besteed en deze editie kreeg ook erg veel lezers. Dit was natuurlijk niet het enige wat er in dit jaar gebeurde. Er werd een speciale kerstkaart gemaakt door de crew die er toen was. Tegenwoordig zijn er al weer velen uit de crew die er toen inzaten (en natuurlijk allemaal nieuwe die er toen niet inzaten).

Wist je dat...

  • ... met Kerstmis wordt door christenen de geboorte van Jezus-Christus gevierd?
  • ... de Ster van Bethlehem de plaats aan gaf waar de Koning der Joden geboren zou zijn?
  • ... Kerstmis van 'Christus Mis' is afgeleid?
  • ... de Kerst spreuken eigenlijk door Protestanten en Katholieken zijn "uitgevonden"?

hZhoF9Isf0o

In 2007 was er wel weer een volle kerststemming. Er werd een topic aangemaakt voor de kerstwensen en wensen voor het nieuwe jaar TheGuardian had vele kerst wensen voor iedereen. Lees het maar eens door! Ook was er een leuk topic waar je in kwijt kon wat je ging doen. Hier kan je het topic bekijken en lezen. In het jaar 2007 werd ook weer een speciale editie van kerst gemaakt. Deze editie kan je gewoon hier vinden.

In 2008, dit jaar dus zit de kerstsfeer er ook goed in. Er zijn al verschillende topics over kerst gemaakt en dus nu ook de kerst-editie van dit jaar. Net zoals de vorige 2 jaren staat OWN helemaal in het teken van Kerst. ALs je nu op het forum kijkt zie je vele kerst signatures wat het ook erg leuk maakt. Maak er zelf ook 1 en doe lekker mee met de rest! Dit jaar is er alleen wel iets bijzonders. Het blijkt dat de doorzichtige Kerstman een aantal lelijke kerstbomen omgooit. Hou je kerstboom goed in de gaten. Ik hoop dat ik er nog wat onder kan leggen zonder dat mijn vijand de bomen omgooit. Straks zijn alle cadeautjes kapot en dat moeten we niet hebben.

kerst.gif

De laatste 3 jaren zijn er topics geopend door de crew met een speciale kerstwens en natuurlijk Oud & Nieuw er bij in. In 2007 werd hier bijvoorbeeld een topic geopend met een filmpje. Dit is natuurlijk erg leuk. Een aankondiging door middel van een filmpje. Leuker kan natuurlijk niet!

In 2006 werd hier een topic geopend door Joriz met een kerstkaart. Leuk dat een website een kerstkaart maakt. Vele websites doen dat niet, maar deze natuurlijk wel.

Dit jaar is er nog niks, maar dat komt waarschijnlijk nog wel! We wachten in spanning af.

Get the Flash Player to see this player.

Prettige kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar!

Mvg,

de Forumkerstman!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...