Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579952

Editie 118 - Forum


Thundercover

552 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes



gallery_33831_25_9579.jpg

deze rubriek is geschreven door: GekkieJ01 en Ymosky

Welkom bij de rubriek "forum", we zijn het nieuwe jaar alweer goed begonnen op het forum en daardoor hebben we weer een goed gevulde rubriek kunnen schrijven. Natuurlijk gaan we ook dit jaar weer door met iedere week allerlei forumnieuwtjes met jullie te delen. Zo hebben we ook deze week weer allerlei leuke en minder leuke dingen te melden waarbij we vertellen over de uitslag van 2 Awards op het forum, het afscheid van een zeer gewaardeerd Megalid, en het afscheid van een OWN-redacteur die de afgelopen tijd heel veel voor OWN heeft gedaan maar zoals al bekend er is een moment van komen... maar helaas ook een moment van gaan.

We hebben nog wel een kleine wijziging in de rubriek: Voortaan zit er bij het item "topics van de week" een poll ingebouwd zodat jullie iedere week kunnen stemmen wat nu HET topic van de week was. Verder wensen we jullie ook vanaf hier een goed jaar toe en veel plezier met lezen!

GTAGames.nl afbeelding
[table=simple] | Topics van de week |

1 |hoeveel hebben jullie uitgegeven aan vuurwerk 2008-2009|Stem!|

2 |Uitslag GTAForum Awards 2008|Stem!|

3 |Gevaren lichten aan?|Stem!|

4 |LibertyKillerZ, Grand Theft Auto IV Clan|Stem!|

5 |Raad de auto!|Stem!|[/table]

bekijk de tussenstand

Powered by Bootz Poll Creator

MegaPilot's topic van de week

Iedere week vragen we een forumlid naar zijn of haar topic van de week. Welk topic sprak hem deze week het meeste aan en om welke reden? Deze week vroegen we MegaPilot om zijn eigen topic van de week. Hij koos het een topic in SA General: De SA Quiz

Ook vroegen wij hem naar de reden daarvan: Dit topic spreekt me aan omdat het een gezellige quiz is. Op TV zie ik vaak van die quizs waar je bijna nooit een antwoord weet op een bepaalde vraag, maar bij deze quiz gaat het om de kennis van Gta: SA, en niet om de kennis van 1 of andere geschiedkundige mijlpaal. Natuurlijk wordt Wikigta vaak aangesproken bij sommige vragen...

TheGuardian

GTAGames.nl afbeelding


Gewoonlijk worden degradaties niet vermeld op het forum en ook niet in OWN, maar de uitzondering bevestigd de regel want dit keer konden we er toch niet omheen! TheGuardian heeft per 1 Januari 2009 zijn groene Jasje uitgetrokken en is daarmee vrijwillig gedegradeerd tot gewoon lid.

We kunnen ongetwijfeld stellen dat hij veel voor het forum heeft betekend en we denken daarbij onder andere aan de gang The Royal Guardian die hij heeft opgericht, zijn werk voor GTAforum verhalen en ook is hij nog een blauwe maandag actief geweest als OWN-redacteur en heeft de rubriek "De kronieken der..." verzonnen.

Wij vroegen hem waarom hij zich heeft laten degraderen en wat hij de afgelopen jaren vond van het forum:

TheGuardian: Ik heb me laten degraderen omdat ik gewoon de sfeer niet meer in het forum vond en dus ook geen interesse meer had. Het leek me wel zo eerlijk om me zelf te laten degraderen ipv als megalid te stoppen zonder wat te zeggen en me zo laten "wegrotten" om het zo maar even te noemen. Ik vond het een geweldige tijd op GTAForum en wil daarvoor de mensen bedanken die hierbij hun steentje hebben bijgedragen.

Wij willen TheGuardian bedanken voor zijn inzet op het forum! Veel succes in je verdere dagelijkse leven en we hopen je als gewoon lid toch nog af en toe wel eens terug te zien! :)

De Wilde Ganzen Awards!



De afgelopen kerst werd bij de Wilde Ganzen de uitslag van hun Awards bekend gemaakt. In deze awards waren verschillende catagorien zoals de "Serious Cat-award", de "Bas van Toor-award" en de "Jordy van Loon-award". Alle awards met de bijbehorende avatars kun je in het gangtalk topic van DWG vinden, maar op het forum zul je ze ook regelmatig tegenkomen. Ze zijn er namelijk zo trosts op als een hond met zeven lullen en de meesten dragen dus vol trots hun eerlijk verdiende avatar.

Het brein achter deze Awards was niemand minder dan Nikita, wij vroegen hem hoe hij op het idee gekomen is om de awards te organiseren en of hij het volgende jaar weer zoiets wil gaan doen: Ik dacht iets om De Wilde Ganzen wat levendiger te maken met iets en kwam op het idee om de DWG-Awards te houden. Zoals je kan zien is mijn grote voorbeeld de forum awards maar ik zou zeker even blij zijn als ik een award van de DWG-awards heb (heb ik ook: Jordy Van Loon-award ( Beste nieuwkomer)) als ik een award zou winnen van de forum-awards. En om een overzicht te zien wat al die DWG-Awards prijzen betekenen en ook dus de badge ga je naar de voorpagina van de gang De Wilde Ganzen.

Ik vond alles vlot kunnen verlopen maar ik had zeker een co-leader nodig voor dit project 'NilsHolgersson', leider van DWG. Ik wilde alles vlug vlug vlug en hij wilde alles traag. De badges heb je aan NilsHolgersson te danken.

Ik wil dit volgend jaar zeker doen maar dat is toch wel een lange tijd voor dat het weer gebeurt voor een gang. Tegen die tijd zou er een crew-lid wel slechtgezind zijn en DWG met al zijn garpen (DWG-taal voor grappen) en alles er op en er aan sluiten. :cry: Maar ik hoop dat niemand zo'n slecht hart geeft. ^^

GTAGames.nl afbeelding

Jaarboek 2008



Veel leden zullen er al naar uitgekeken hebben en gelukkig was er ook dit jaar weer een Jaarboek! Uit de inleiding blijkt dat de schrijvers ervan niet zo heel veel tijd ervoor hebben gehad, maar het is met 197 pagina's toch even lang als het jaarboek van 2007!

In het boek vind je allerlei dingen terug die er het afgelopen jaar op het forum gebeurd zijn. Veel leden zullen het ongetwijfeld leuk vinden om hun naam, hun project, hun gang of wat grapisch werk terug te vinden in het Jaarboek.

Wij vroegen een van de schrijvers namelijk PatrickW om een reactie: Ik heb met veel plezier allerlei feitjes over 2008 uit de Database geplukt en ik vind het resultaat heel erg mooi geworden. Niet alleen de inhoud, maar ook de opmaak is echt prachtig.

Ook vroegen we natuurlijk een van de lezers om een reactie, dit keer vroegen we het aan Kloep die het boek eerst nog eventjes moest gaan lezen maar toch een reactie heeft gegeven: Ikzelf vind het erg leuk om dit jaarboek te lezen. Ik ben op dit forum sinds 3 januari dit jaar, dus bijna het hele jaar. Ik zal dan dus wel alles hebben meegemaakt wat er in het jaarboek staat. Wat ik altijd erg leuk vind, is om te lezen wat er allemaal is gebeurd. Dingen die ik al snel zou vergeten, dingen als de te trage server. Constant kwamen er maar weer leden op MSN die aan mij vroegen of GtaForum het bij mij wel deed. Natuurlijk erg leuk om altijd te zeggen dat hij het wel gewoon deed (Of heb ik me nu verraden? :puh:). Na de tweede server waren alle problemen weg. Ook heb ik iets gelezen wat ik nog niet wist, over de PSN en XBoxLive in je profiel zetten. Ik wist niet dat dat nog niet kon toen ik mij registreerde. En ja, nu kan ik het natuurlijk niet laten om even te vermelden dat zelfs ik erin sta onder het kopje bekende personen. Ik was dat zo aan het lezen, toen ik in ene keer mijn persoonlijke foto zag verschijnen. En dan staat er ook nog een stukje in over mijn gang TCD, waar ik inmiddels alweer weg ben. Dan nog te komen tot de awards. Ik ga niet iedereen hier apart opnoemen, maar gefeliciteerd iedereen. En ook aan de schrijvers van het jaarboek, mooi gedaan! Erg leuk om te lezen!

Afscheid van Froodooo



Deze week nemen we afscheid van een zeer gewaardeerde OWN redacteur, hij heeft zich erg lang ingezet voor onder andere deze rubriek maar nu was toch het moment om er een punt achter te zetten. We vroegen hem hoe hij de afgelopen tijd als OWN redacteur vond en natuurlijk ook naar waarom hij gestopt is als OWN-redacteur.

Froodooo: Een tijdje geleden had ik nooit gedacht dat ik hier ooit zou zeggen: "Jongens, ik stop met de rubriek Forum", maar die tijd is nu toch gekomen. Aan alle dingen komt dus blijkbaar toch een keer een eind. Het waarom laat zich misschien wel raden: ik ben op het moment bezig met veel andere dingen waar ik ook aandacht aan wil geven, en meehelpen met een rubriek past er dan even niet meer bij...

Vanaf vandaag neemt Gekkiej01 mijn taak als redacteur bij deze rubriek over, en allereerst wil ik hem daarbij veel succes wensen en ik ben ervan overtuigd dat het helemaal goed gaat komen.

Ik heb met Ymosky en daarvoor met Jay; een goede tijd gehad als het gaat om de samenwerking, dat verliep met beide mensen eigenlijk vlekkeloos, dus bedankt daarvoor, bedankt voor de leuke tijd bij de rubriek en bedankt voor alles!

Froodooo, ook vanaf hier bedankt voor je inzet voor deze rubriek en veel succes verder met zowel het forum als de rest van je dagelijks leven!

GTAGames.nl afbeelding

Forum Awards 2008



Het was allemaal weer reuze spannend deze week, iedereen was in rep en roer door de GTAForum Awards die deze week gehouden werd.

Er waren zoals gewoonlijk een aantal categorieën waar je op kon stemmen. Het einde naderde en de nagels waren bijna op.. Toen kwam eindelijk de uitslag op 30 Dec 2008 rond 21:35:10 gepost door Dutchy3010. De leden die binnen de prijzen vielen kregen als beloning een Award gemaakt door PatrickW en extra inboxruimte. Er waren een aantal leden die meer dan 1 award wisten binnen te slepen waaronder Hanneswasco ( 3 Awards ), Kai-Shockwave ( 2 Awards ), Jowx ( 3 Awards ), NilsHolgersson ( 2 Awards ) en PatrickW ( 2 Awards )

Hiernaast zie je de badge die als beste gekozen is en gemaakt door PatrickW. Wij feliciteren alle leden die binnen de prijzen wisten te vallen.

Signature of the Week



Welkom bij 'Signature of the week'. Elke week zullen wij de meest opvallende, energieke, originele, lachwekkende, vreemdste, leukste of juist de mooiste signature uitzoeken en deze de lucht in prijzen. Uiteraard zoeken wij de signature geheel zelf uit.

limacopyvn7.png

Iedereen heeft wel eens een leuke vrouw nodig, of het nou laat of vroeg is. Maar als je dit lekkere mokkel in je bed hebt ben je wel heel erg goed bezig. Signature gemaakt door Jon-asses

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...