Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586240

Editie 118 - Inleiding


Thundercover

477 bezichtigingen

gallery_33831_25_31353.jpg

Daar zijn we weer, deze week met de oude vertrouwde OWN-skin. Ik moet zelf toegeven dat ik hem toch begon te missen naarmate de week vorderde. Helemaal terug dus maar met helaas twee zieke redactieleden. Dutchy3010 heeft helaas het grootste deel van de avond ziek op bed gelegen en ook Ikkes was niet in staat om Game On te maken. Desondanks een mooie Game On, helaas zonder verkoopcijfers. Beterschap, beide.

Verder hebben we deze week helaas afscheid moeten nemen van Froodooo, vaste redacteur van de rubriek 'Forum'. Wegens verminderde interesses en gebrek aan tijd heeft hij de beslissing genomen definitief te stoppen met Oceans Weekly News. We zijn hem ontzettend dankbaar voor zijn inzet en tijd en wensen hem verder het beste. Gekkiej01 zal de plaats van Froodooo innemen en Ymosky versterken met dezelfde rubriek. We hebben er alle vertrouwen in dat ook dit tot een goed einde zal worden gebracht.

Kortom een volle OWN, met deze week nog een speciale verassing met de rubriek interviews. We hebben namelijk verschillende kortere interviews gehouden met de winnaars van de Forum Awards. Veel leesplezier verder!

Jay;

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...