Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580248

Editie 130 - Kloeperdekloep


OWN

486 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

kloeperdekloep.png

Deze rubriek is geschreven door Kloep!

Ja, wordt ik in ene keer om 21:00 gevraagd of ik nog even een column in elkaar wil draaien. Ik heb dus echt geen idee waar ik het over moet gaan hebben. Dat is natuurlijk wel weer het voordeel van een column, met slap lullen kom je al een heel eind. Gelukkig ben ik toch wel weer aardig goed in slap lullen. Praten over helemaal niks. Toch ga ik het wel ergens over hebben, anders heeft deze hele column totaal geen zin. Een aantal leuke, grappige dingen die deze week op het forum gebeurd zijn.

Maar eerst even over dit. Ik word gevraagd om een column te schrijven. Dus mijn vraag is, waar is mijn banner? En je raad nooit wat ik als antwoord krijg: geen banner!! Ben alweer een aantal maanden redacteur van OWN, en geen banner. Gewoon helemaal niks, nakkes, nada, noppes. Dat is dus mijn dank voor al die maanden rubrieken inleveren. Geen banner. Ik ben er helemaal overstuur van. Gelukkig had ik de column al geschreven (heb voor deze alinea de invoegtruc gebruikt), want anders was het nog slechter geworden dan dat het nu al was. Maar laten we nu even reëel zijn, een rubriek zonder enige banner is toch eigenlijk geen waardige rubriek?

Je zal nu wel denken, wat zeurt hij nu? Er staat toch gewoon een banner boven de rubriek? Ja, nu wel! Ik was dit geniale stuk hierboven aan het schrijven, komt Thundercover in ene keer met een banner aankakken. Dat kan toch niet meer. Dat is toch onacceptabel? Niet? Nou, ik vind van wel. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de tekst die erop staat. Die is namelijk gewoon geniaal. Misschien dat ik maar eens aan een namechange moet denken, kloeperdekloeperdekloep klinkt toch veel leuker dan kloep? Kloep is zo saai en zo gewoontjes. Maar je zal het niet geloven, maar op hyves was kloep al bezet. Door ene Kloe Pang. Dit verzin je toch ook niet. Maar we dwalen af van het onderwerp van deze column. Al weet ik het onderwerp zelf nog niet.

Dan kom ik toch echt aan bij The Covesight Community. Er is daar echt iets heel ergs gebeurd. De bank is overvallen! Toen ik dat topic las, lag ik toch echt telkens weer in een scheur. Soms heb ik het idee dat de mensen daar niet helemaal doorhadden dat we het hier wel hebben over een virtuele bank. Nou, inmiddels moest die irritante Jowx weer het topic sluiten waardoor ik niet meer kon lachen. Toen was er gelukkig een GTASpirit, die The Families erbij riep, waarna er een Dutchy3010 langs kwam om dat topic ook alweer te sluiten. Alsof ik niet meer mag lachen?? Lachen is toch juist gezond enzo?

En dan kan ik het toch ook niet laten om Cabyon op het volgende te wijzen: Together schrijf je zo, niet als Togheter. ;) Nou, misschien dat er ooit nog een mooie column van mij eraan komt, maar dat zien we dan nog wel!

En oja, voor ik het vergeet. Onze gastredacteur van deze week (Zamg0d1) wilde graag dat ik hem ook nog noemde in deze column, dus bij deze.

En dan nu de enige echte afsluiting. Wat zal ik hier dan eens neerzetten. Of ik een boodschap heb? Nee! Heb ik niet, en zeker niet aan jullie. Doe maar gewoon. Blijf lachwekkende topics maken zodat ik lekker kan blijven lachen. Blijf ook lekker reageren, zodat ik nog harder kan lachen. En verder is er niks te vertellen. Hopelijk hebben jullie een beetje genoten en heel misschien tot een volgende keer.

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...