Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580273

OWN 18/04/2009


OWN

310 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

post-3251-1240074328.gif

GTAGames.nl afbeelding



GTAGames.nl afbeelding

Oceans Weekly News zal voortaan uit vijftien vaste rubrieken bestaan, zo benutten we de hele pagina. Dit betekend dat er een uitbreiding heeft plaatsgevonden, maar ook dat er enkele rubrieken zullen verdwijnen. Het is jammer om afscheid te nemen van rubrieken, maar wat we ervoor terug krijgen zal een hoop pijn verzachten. De rubrieken die vroeger al bestonden en de vernieuwing overleefd hebben, zullen als vanouds doorgaan. De rubrieken die oude rubrieken vervangen of er geheel nieuw bij zijn gekomen zullen in een nieuwe stijl geschreven worden. Deze stijl is kort, krachtig en met meer humor. De rubrieken zullen ondanks deze stijl toch inhoud bieden, dit moet ervoor zorgen dat Oceans Weekly News een frisse uitstraling krijgt. Leden lezen niet graag teksten waarbij het einde zoek is, maar kleine teksten met een boodschap. Humor is altijd geliefd, dus ook daar spelen we met de nieuwe rubrieken op in. Tot slot vinden wij het belangrijk dat iedereen mee kan doen, vandaar dat we ook rubrieken met interactie van forumleden presenteren. Voor elk wat wils!





GTAGames.nl afbeelding

Nieuw! Natuurlijk is er veel veranderd in de indeling van Oceans Weekly News, met een aantal nieuwe rubrieken is de oude volgorde niet meer van toepassing. In de nieuwe OWN zal weer aandacht komen voor onder andere het nieuws, sport en een rubriek met horoscopen. Daarnaast zal er ook een nieuwe column zijn, waarin een redacteur van Oceans Weekly News verslag doet van ongevallen. Compleet met foto's en uitleg van de situatie trekt deze redacteur erop uit om verslag uit te brengen van echte ongevallen in Nederland. Ook is er meer aandacht voor de interactie tussen leden en OWN, maar ook The Oceans komt meer onder de aandacht in de nieuwe OWN. Natuurlijk horen bij nieuwe rubrieken ook nieuwe redacteuren, daarom is het team van Oceans Weekly News uitgebreid. Behalve een aantal vaste redacteuren zijn er ook een aantal nieuwe stand-ins. Met dit versterkte team willen we ervoor zorgen dat er elke week een bomvolle OWN op zaterdag om 22:00 verschijnt! De precieze indeling, namen van nieuwe rubrieken en nieuwe redactieleden zien jullie volgende week, tijdens de presentatie van de volledig vernieuwde Oceans Weekly News! Tot zaterdag 25 april 2009, 22:00!





De volgende update van The Oceans volgt op 25 april 2009, deze zal te lezen zijn in TOC Development Blog en tijdens de publicatie van de vernieuwde OWN!

Dutchy3010 & Jowx, Thundercover & Jay;

The Oceans / OWN Teamleiding

Welkom bij alweer een nieuwe update van The Oceans, we zijn blij dat jullie weer van de partij zijn. Vandaag gaan we wat meer informatie geven over de vernieuwing van een van onze bestaande projecten, Oceans Weekly News of kortweg OWN. Maar dat is waarschijnlijk geen verrassing als je de banner bekeken hebt. Aan de linkerkant van deze tekst zie je een kleine foto van de nieuwe stijl, natuurlijk een beetje onduidelijk om toch nog een beetje een verrassingseffect te houden bij de publicatie. De nieuwe stijl is frisser en past beter bij de nieuwe gedachte van Oceans Weekly News. Met een witte achtergrond en een tekst die geschreven lijkt, geven de nieuwe banners een hele andere uitstraling aan OWN. Binnenkort zullen de oude banners dus niet meer gebruikt worden, de skin van de blog blijft voorlopig nog wel hetzelfde als voorheen. Op dit moment zitten we midden in editie 133, dit is de laatste editie in de oude stijl! Vanaf editie 134 zal Oceans Weekly News in een volledig nieuw jasje en met een nieuwe indeling voor de dag komen. Als we over een datum spreken, dan is dat dus 25 april 2009. Zet die datum in je agenda, want om 22:00 op die dag zal alles veranderen!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
This blog entry is now closed to further comments.
×
×
  • Create New...