Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580347

Editie 134 - Horoscoop


OWN

540 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_3251_43_5452.gif

Deze rubriek is geschreven door Jowx!

[hr=2]#3b91c3[/hr]

[hr=2]#3b91c3[/hr]

21 januari - 19 februari <- Waterman

GTAGames.nl afbeelding
De waterman moet deze week uitkijken voor zijn gezondheid, het is een week van vallen en opstaan. Maar vooral vallen. Een week vol tegenslagen zal je motivatie om verder te gaan met bepaalde bezigheden niet ten goede komen. Is er dan helemaal geen positief puntje te vinden in de sterren? Nee, eigenlijk niet. Met de huidige temperaturen moet je oppassen dat niet alleen water verdampt, maar ook sommige dromen zullen in stoom opgaan. Promoveren zit er voorlopig niet in, wel maak je kans op andere leuke verrassingen.

[hr=2]#3b91c3[/hr]

Vissen -> 20 februari - 20 maart

GTAGames.nl afbeelding
Dit wordt weer zo'n week waarvan je er al zoveel hebt gehad. Er komen geen nieuwe dingen, alles blijft een beetje zoals gewoonlijk. Het is niet positief, maar zeker ook niet negatief. Blijf deze week gewoon doen waar je goed in bent, dan maak je grote kans om de volgende week te halen. In de liefde wacht voor de singles onder de vissen een grote verrassing, hou je ogen dus goed open! Deze kans wil je niet graag missen, want het is er één uit duizenden.

[hr=2]#3b91c3[/hr]

21 maart - 20 april <- Ram

GTAGames.nl afbeelding
De sterren staan erg gunstig voor de ram, het wordt een week waarin alles mogelijk is. Zolang je ervoor zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is, kan je deze week erg ver komen. Misschien ligt een promotie in het verschiet, dus laat de moed niet zakken en ga door zoals je nu bezig bent. Dit wordt een week waarin je werk opgemerkt en beloond wordt, je hebt het helemaal in eigen pootjes!

[hr=2]#3b91c3[/hr]

Stier -> 21 april - 20 mei

GTAGames.nl afbeelding
Ondanks dat dit je maand zou moeten zijn, gaat er deze week veel mis. Je schuift alles op een lange baan en daar zul je later spijt van krijgen. Wat betreft je gezondheid moet je oppassen met bepaalde dingen. Je posts vallen niet in de smaak bij anderen en er volgt een storm van kritiek op je handelen, gebruik de kritiek van anderen om jezelf te verbeteren. Ram niet telkens op de postknop maar denk goed na voordat je iets post. Uiteindelijk komt alles op zijn pootjes terecht.

[hr=2]#3b91c3[/hr]

21 mei - 21 juni <- Tweelingen

GTAGames.nl afbeelding
Samen sta je sterk! Dat is het motto wat deze week centraal staat in je leven, zonder samenwerking zul je veel niet halen. Zorg dat je goed omgaat met die gene waarmee je samenwerkt, anders kun je goed in de problemen komen. Start geen nieuwe topics op het forum, de sterren voorstellen wat dat betreft alleen maar ellende. Er is een vriend die wacht op erkenning, laat hem of haar niet in de kou staan!

[hr=2]#3b91c3[/hr]

Kreeft -> 22 juni - 22 juli

GTAGames.nl afbeelding
Alles zit deze week mee, van het forum tot aan je voordeur. Alles wat je aanraakt lijkt in goud te veranderen, zolang je op je vakgebied bezig bent. Ga niet verder dan de voordeur, daar ligt onheil op de loer. Kijk uit voor mensen die van je succes willen meegenieten. Op het forum is dit de kans om hoger op te komen, zowel in een project als in rang. Nu is de tijd! Laat zien wat je waard bent, dan kom je er wel.

[hr=2]#3b91c3[/hr]

23 juli - 23 augustus < Leeuw

GTAGames.nl afbeelding
De leeuw heeft deze week een moeizame week. Tegenslagen liggen in het verschiet en je krijgt slecht nieuws te horen. Gelukkig blijkt het achteraf minder erg te zijn dan verwacht, maar je blijft er toch mee zitten. Er zijn betere tijden op komst, maar op dit moment wordt het nog even doorbijten. Sla je door alle tegenslagen heen, andere opties zijn er helaas niet. Op het forum kun je beter niet op een promotie rekenen, dan kom je van een koude kermis thuis.

[hr=2]#3b91c3[/hr]

Maagd -> 24 augustus - 23 september

GTAGames.nl afbeelding
Deze week krijg je een profielreactie waarvan je niet echt weet wat je er mee aan moet. Nadenken over iets wat er niet toe doet heeft geen zin, maar dit houdt je de hele week bezig. De sterren voorspellen een nieuwe liefde, waarbij erg veel passie komt kijken. De ware is in de buurt, alleen je ziet hem of haar op dit moment nog niet staan. Kijk uit met het proberen van onbekende dingen, dat kan nog wel eens vies tegenvallen.

[hr=2]#3b91c3[/hr]

24 september - 23 oktober <- Weegschaal

GTAGames.nl afbeelding
Dit is een rustige week met veel tijd om over dingen na te denken, dat is wat je nou net nodig had! Blijf niet te lang stil zitten, anders krijg je problemen wanneer er weer werk aan de winkel is. Plan alles goed, dat heb je nodig om de bergen werk die eraan komen succesvol weg te werken. Op het forum gebeurt er niks bijzonders, ook daar heerst er rust. Zorg voor voldoende afwisseling in je dagelijkse bezigheden, anders verveel je je dood deze week.

[hr=2]#3b91c3[/hr]

Schorpioen -> 24 oktober - 22 november

GTAGames.nl afbeelding
Deze week ben jij het nergens mee eens, je bent zo koppig als maar zijn kan. Laat het allemaal een beetje rusten, je maakt je drukker dan nodig is. Op het gebied van de liefde staat er een spannende gebeurtenis te wachten, maar daar moet je zelf initiatieven voor tonen. Blijf niet zitten, maar ga aan de slag! Chaos heerst op het forum, daar ben je een groot onderdeel van. Kijk uit dat je je niet laat meeslepen in alle hectiek, hou je hoofd erbij en maak er wat van!

[hr=2]#3b91c3[/hr]

23 november - 21 december <- Boogschutter

GTAGames.nl afbeelding
Een gruwelijke misser staat deze week centraal, zowel op het forum als in het echte leventje blijf je met deze blunder zitten. Het is tijd om je fouten recht te zetten, alleen dan los je het weer op. Laat de moed niet in je schoenen zakken, eens is alles weer vergeven en vergeten. Je moet uitkijken op het forum, leden zijn erop uit om je uit te lokken. Laat je niet gek maken en blijf vooral jezelf. Dat is erg belangrijk deze week, en in de rest van je leven.

[hr=2]#3b91c3[/hr]

Steenbok -> 22 december - 20 januari


GTAGames.nl afbeelding
Voor de steenbok gaat dit een kei-harde week worden. Het is een week waarin je de aandacht op kleine dingen moet vestigen, alleen als je op alle details let zul je succesvol zijn. Volgens de sterren zul je deze week niet veel positieve reacties krijgen op nieuwe ondernemingen. Op het forum kan niemand je uitstaan, alles schiet bij anderen in een verkeerd keelgat. Om die reden kun je beter rustig onder je steen gaan zitten, bok.

12 reacties


Recommended Comments

Zorg voor voldoende afwisseling in je dagelijkse bezigheden, anders verveel je je dood deze week.

Dat laat ik me geen twee keer zeggen! ^_^ Is dit helemaal zelf gemaakt en gewoon uit de duim gezogen of is dit gekopie

Link to comment

Nou, dit item wordt 1 van m'n favorieten, al die andere horoscopen hebben de neiging om je dood te voorspellen of om te zeggen dat je morgen 'de ware' ontmoet en al dat ander gelul.

Link to comment
Nou, dit item wordt 1 van m'n favorieten, al die andere horoscopen hebben de neiging om je dood te voorspellen of om te zeggen dat je morgen 'de ware' ontmoet en al dat ander gelul.

Bwehehe arme MegaPilot.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...