Jump to content
 • Sign Up

OWN

 • entries
  5,186
 • comments
  17,587
 • views
  1,503,300

Editie 134 - Nieuws, Sport, Lifestyle

Sign in to follow this  
OWN

293 views

gallery_3251_43_6120.gif

Deze rubriek is geschreven door -Haakon-!

Wekelijks is in deze rubriek het belangrijkste nieuws, sportnieuws en een item over lifestyle te vinden.

[hr=2]#3b91c3[/hr][hr=2]#3b91c3[/hr]

[hr=2]#3b91c3[/hr]Nieuws


Noord-Korea hervat zijn nucleaire programma

Binnenkort hervat Noord-Korea zijn nucleaire programma weer, zo meldde het staatspersbureau KCNA vandaag.

Het bericht kwam enkele uren nadat de VN-veiligheidsraad Noord-Korea sancties had opgelegd als zij haar nucleaire programma's zouden hervatten.

Al eerder is Noord-Korea in opspraak gekomen met de VN, toen betrefde het een (volgens Noord-Korea) een communicatiesatelliet die zij de ruimte in zouden sturen, maar de Verenigde Staten en de VN waren bang dat dit een test voor een langeafstandsraket was om schade aan bijvoorbeeld de VS aan te richten.

De Verenigde Naties hebben vrijdag de sancties tegen het regime in Pyongyang aangescherpt vanwege de raketlancering. Drie Noord-Koreaanse bedrijven zijn op een zwarte lijst gezet, omdat ze volgens de VN Pyongyang's raket- en nucleair programma ondersteunen.

Verdere informatie wil Noord-Korea over het hervatten van haar nucleaire programma's niet geven.

KORT BERICHT - 'Grappenmaker' houdt politie bezig

De politie heeft vrijdagavond in Eindhoven een 26-jarige man uit Helmond aangehouden nadat deze voor de grap een pompbediende had bedreigd met een nepvuurwapen. Dat heeft de politie zaterdag gemeld.

PvdA zorg voor uitstel JSF-besluit


Afgelopen weken heeft de regering druk vergaderd over het wel of niet aanschaffen van een Joint Strike Fighter testtoestel voor Defensie.

De PvdA stond erop dat er meer tijd nodig moest zijn voor een goed besluit over de Joint Strike Fighter aangezien hier een heleboel geld in gaat zitten, namelijk 275 miljoen euro terwijl de staat op dit moment maximaal maar 20 miljoen euro kan missen.

De PvdA heeft ervoor gezorgd dat het JSF-besluit nu pas in 2012 zal worden genomen.
Sport


AZ kampioen Eredivisie seizoen 2008 - 2009

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar Van Gaal heeft het nu toch eindelijk voor elkaar gekregen. AZ is landskampioen van de Eredivisie, na een lang en wisselvallig seizoen zijn ze als terechte winnaar uit de bus gekomen. AZ mag door deze titel meedoen aan de Champions Leaque, daar moeten ze zich meten met andere Europese teams.

Robin van Persie voorlopig buiten Oranje


Vanwege een gekneusd middenvoetsbeentje kan Robin van Persie voorlopig niet uitkomen voor het Nederlands elftal. Hij liep deze blessure op tijdens de training van Oranje, hoe lang hij uitgeschakeld is moet nog onderzocht worden. Van Persie reageerde duidelijk teleurgesteld tijdens de persconferentie, waarin hij aangaf zeker de aankomende interlands te moeten missen.KORT BERICHT - Huntelaar lijkt fit voor Sevilla

Klaas-Jan Huntelaar lijkt de competitiewedstrijd zondag tegen Sevilla te gaan halen. Trainer Juande Ramos van Real Madrid nam de Nederlandse spits, die last heeft van een lichte spierblessure, in zijn selectie op. Voor de zekerheid riep Ramos negentien spelers op, één meer dan normaal.
Lifestyle


K.Swiss en MTV maken samen sneaker! - Bron: Nu.nl

Met een speciaal ontwikkeld programma kan iedereen nu een eigen sneaker customizen.

Het mooiste paar verdient uiteindelijk 5000 euro voor de eigenaar en, net als de nummer twee en drie, een gepimpte ruimte, zoals een slaapkamer, garage of woonkamer. Deze wordt door het stylingteam van MTV verzorgd.

Nederlandse, Engelse en Duitse MTV-kijkers kunnen hun eigen K.Swiss Classic ontwerpen via een speciaal ontwikkeld 3D-designprogramma.

Met behulp van diverse grafische prints, texturen, foto’s en 3D-accessoires kan de favoriete gymp samengesteld worden.

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...