Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579964

Editie 134 - Inleiding


OWN

1196 bezichtigingen

gallery_3251_43_177167.gif

Welkom bij de volledig vernieuwde Oceans Weekly News! Helaas ging alles niet geheel als gepland, waardoor het verschuiven van de deadline noodzakelijk werd. Vanwege onder meer een technische storing waren sommige cruciale onderdelen niet op tijd gearriveerd. Deze storing was op de nacht van zaterdag naar zondag rond een uur of twaalf verholpen. We betreuren dat het op deze manier gelopen is, maar we rekenen op jullie begrip. Uiteindelijk is alles goed gekomen en kunnen we jullie vol trots een nieuwe OWN presenteren!

Zoals je ziet is er veel veranderd, waarbij de nieuwe grafische stijl op het eerste gezicht het meest zal opvallen. Maar behalve een nieuw uiterlijk, is OWN ook qua innerlijk behoorlijk vernieuwd. Vanaf heden zijn er elke week maar liefst 15 rubrieken, dat zijn er dus meer dan voorheen. Deze rubrieken zullen frisser, korter, krachtiger en meer humor bevatten. Oceans Weekly News moet meer energie uitstralen, onder meer met leuke en sterke rubrieken willen we dit waar gaan maken.

Een aantal rubrieken zullen helaas niet meer een vast onderdeel van OWN vormen, deze zijn vervangen door andere rubrieken. Onder meer de column van Kloep en Thundercover en de rubriek Recensies zullen verdwijnen uit het standaardpakket. Wilt dit zeggen dat we ze nooit meer terug zien? Nee, dat niet. Maar voorlopig zullen we ze moeten missen. Natuurlijk zijn er ook rubrieken die veranderen, of zelfs compleet nieuwe rubrieken. Deze rubrieken zijn NSR, Forumview, The Oceans, Interactie, Reporter Bulldog en Horoscoop. Dan blijven er ook een aantal rubrieken bestaan, als vanouds. Dit zijn de rubrieken Interviews, Lid van de Week, De Tien, Game On!, Admins Strippen, De kronieken der.. en Test Jezelf. Dit worden samen met de nieuwe rubrieken de nieuwe basis van Oceans Weekly News, wekelijks zullen deze rubrieken terugkeren.

Bij nieuwe rubrieken horen ook nieuwe redacteurs. Ons team is versterkt met -Haakon-, Sa_bulldog, David22, Rullez, K.O. en Basssss. Sommige zullen functioneren als vaste redacteur van een rubriek, anderen functioneren als stand-in. Namens de voltallige redactie van Oceans Weekly News wensen we deze heren enorm veel succes en plezier toe bij hun werkzaamheden voor Oceans Weekly News, welkom in het team!

Waarom zouden we jullie nog langer ophouden? We wensen jullie veel plezier met het lezen van de nieuwe OWN!

Dutchy3010, Jowx, Thundercover, Jay;

Oceans Weekly News

31 reacties


Recommended Comments



Middels deze weg wil ik mijn excuses aanbieden aan de volledige redactie van Oceans Weekly News, de teamleiding en alle lezers van OWN. Vanwege een storing die optrad rond een uur of 16.00 kon ik niet aanwezig zijn op het forum of op msn. Sterker nog, ik kon de hele avond vertoeven met een ouderwets bordspel. In

Link to comment

Voor mijn gevoel is 75% gewoon hetzelfde gebleven. Een paar suffe rubrieken eruit en een par nieuwe erin. Alleen dat Sudoku en Bulldogs stuk over die brandjes zijn wel leuke toevoegingen. De interviews zijn op zich zo slecht nog niet, alleen zijn ze allemaal hetzelfde. Een beetje zoals een MTV programma, steeds hetzelfde liedje maar dan met een ander persoon. Lid van de Week is ook nog steeds net zo doelloos. De logo's zijn wel verbetert.

Link to comment

We hebben de best bezochte rubrieken, volgens mij, behouden. De anderen zijn vervangen voor andere rubrieken. Horoscoop, Interactie, en nog vele andere dingen. Het is toch leuk, even wat andere rubrieken erbij. Een jaar met alleen dezelfde rubrieken zou ook niet leuk zijn. Verder kunnen de interviews heel anders zijn. Het gaat erom wat de desbetreffende persoon antwoord. Lid van de Week is doelloos? Argumenten? Ik vind het wel een leuke rubriek. Kunnen de normale leden ook beloond worden :)

Link to comment
Lid van de Week is doelloos? Argumenten? Ik vind het wel een leuke rubriek. Kunnen de normale leden ook beloond worden :)

In het diepste geheim worden leden gekozen die lid van de week kunnen worden. De winnaar krijgt eeuwige roem en een avatar die het halve forum heeft. Dit is gewoon te slap voor woorden. Wat ik al tijden geleden hebt gezegd, is dat jullie het moeten verbeteren. Ga het lid interviewen, selecteer op basis van thema's leden o.i.d.

Link to comment

Bedankt voor je feedback Ferre. We zullen intern even gaan kijken wat we hieraan kunnen veranderen, het is in mijn ogen inderdaad zo dat de rubriek Lid van de Week een beetje verouderd is en niet meer zo bijzonder is als in het begin. Wel blijft de rubriek tot de tijd dat we hem aanpassen of verwijderen met dezelfde stijl en inhoud verschijnen. Een vriendelijk verzoek bij deze om eventuele tips die nog niet gepost zijn per PB naar mij toe te zenden, dan weten we zeker dat we niks over het hoofd zien. Nogmaals bedankt voor de feedback, we gaan ermee aan de slag!

Verder wil ik wel even duidelijk maken dat de rubrieken die uit de oude stijl van OWN naar de nieuwe stijl zijn overgezet inderdaad hetzelfde zijn gebleven. Op een aantal aanpassingen na vanwege verschuivingen in het team hebben we daar inhoudelijk niks aan veranderd. Mede omdat we eerst de bezetting in orde willen krijgen en daarna per rubriek afzonderlijk gaan kijken wat er te verbeteren valt. Het proces van verbeteren loopt intern bij OWN altijd door, dit staat los van de andere vernieuwingen en/of renovaties.

Link to comment

Door de stress zijn de inhoudsblokken even over het hoofd gezien, dus bij deze zijn ze weer up to date! Het redactieblok zal ik in de loop van de week aanpassen, aangezien dat wat lastiger is. :puh:

Link to comment

Door de stress zijn de inhoudsblokken even over het hoofd gezien, dus bij deze zijn ze weer up to date! Het redactieblok zal ik in de loop van de week aanpassen, aangezien dat wat lastiger is. :puh:

Link to comment

Ik vind de nieuwe dingen helemaal niet zo speciaal :N Ik vind de oude headers iets leuker enzo. Ik dacht dat het allemaal anders werd maar er is niet veel veranderd :(

Link to comment
Ik vind de nieuwe dingen helemaal niet zo speciaal :N Ik vind de oude headers iets leuker enzo. Ik dacht dat het allemaal anders werd maar er is niet veel veranderd :(
Schoolvoorbeeldje van kritiek zonder argumenten waar we niks aan hebben.. ^^ Dank u..
Link to comment

Die nieuwe layout krijgen ze pas bij het volgende jubileum, deze kregen ze van het 1 jarig bestaan. Als zij dan weer een nieuwe mochten, mogen ander blogs het ook. :)

Link to comment

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...