Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,520,351

Editie 136 - Game On!


OWN

412 views

 Share

gallery_3251_43_13567.gif

Deze rubriek is geschreven door Rullez en Gekkiej01

Welkom bij alweer een gloednieuwe Game-on, Samen hebben we weer een top Game-on gepresteerd, met een Mini-preview, en 3 stukjes wat betreft game nieuws. Deze week was het alweer wat magertjes maar daar gaan we volgende week aan werken. Veel leesplezier.

Mini-Preview

GTAGames.nl afbeelding

Deze week gaat de Mini-Review over Bionic Commando, Het eerste deel van Bionic Commando verscheen in 1988 op de gameboy en de NES in Japan, 2 jaar later verscheen het eerste deel van Bionic Commando in Europa uit. Na een jaartje of 20 schreeuwen de Fans om een nieuwe Bionic Commando en die kunnen ze krijgen op 29 Mei 2009, dan verschijnt de nieuwe Bionic Commando op de PS3 en op de Xbox 360, de PC gamers moeten nog even wachten want die komt pas in Juni 2009. De ontwikkelaar en de uitgever zijn allebij Capcon ( ook de makers van Resistance 2 ).

Het hoofdpersonage van Bionic Commando is Nathan Spencer, deels man deels machine, met z'n mechanise arm kan hij zware objecten optillen en weggooien. Op de dag van je executie stuurt een grote terroristische bende als oefening een paar gevaarlijke bommen. Ascension City is verwoest en de burgers zijn volledig dood. Spencer moet proberen om uit de handen van de overheid te blijven, die hadden hem voorheen verraden. Bionic Commando zal vol zitten met mini-games waarbij de mechanise arm gebruikt wordt. Zo zal je een rotsblok moeten kunnen verplaatsen en mensen auto's kunnen gooien. Bionic Commando speelt zich volledig in third-person-view.

Nadat je de overheid naar hartenlust hebt geplaagd in de singleplayer kun je aan de slag in de vernieuwende multiplayer. Qua mode is het niet echt een topgame aangezien de genre al vaker is gebruikt. Wat betreft modes in de multiplayer gaat het over Deathmatch, Team Deathmatch en Capture The Flag. De eerste twee modes zullen waarschijnlijk bij de meeste gamers geen tactiek bevatten maar bij Capture the Flag zal het anders zijn, hierbij moet je denken aan clans die moeten laten zien hoe goed ze zijn. We zullen kijken wat het gaat worden en hopelijk zal het een vette game worden die lang boeiend is.

Mijn mening: De screens en trailers zagen er goed uit, hopelijk maakt Capcon het waar wat ze laten zien en zal het lang boeiend zijn. Een 8.3 voor de graphics en een 8.7 voor de storyline.

GTAGames.nl afbeelding

Starcraft II krijgt een publieke beta

Mike Morhaime een van de grootte mannen van Blizzard heeft gezegd dat we deze zomer een publieke beta kunnen verwachten van Starcraft II.

De inschrijvingen van de publieke beta zijn zojuist begonnen, al is het wel vereist dat je een Battle.net-account heb.

Starcraft II is een real-time strategie game en het vervolg op Starcraft I. In Starcraft II zullen drie nieuwe rassen zijn met elk hun speciale vaardigheden. Meer nieuws over Starcraft II volgt.

Pokémon Heart Gold en Soul Silver aangekondigd

Wie dacht dat er dit jaar geen nieuwe Pokémon game meer zou komen heeft het fout, want er zijn zojuist twee nieuwe Pokémon games aangekondigd voor de Nintendo DS. De nieuwe Pokémon gamezal waarschijnlijk een nieuw gebied en nieuwe Pokémons bevatten, maar qua opzet zal er weinig veranderen.

De game moet deze zomer in Japan uitkomen, over een westerse release datum is nog niet gesproken!

GTAGames.nl afbeelding

F1:2010 word de beste F1 game ooit!

Codemaser heeft zojuist de uitspraak gedaan dat de F1 game die in 2010 word verwacht voorop de PC, Xbox 360 en PS3 de beste F1 game in jaren zal worden. De F1 game van Codemaster zal de officiële auto's, banen en rijders bevatten waardoor de game al boven de rest schiet. Uiteraard zal de game er goed uit moeten zien en lekker voelen voordat de verkopen in 2010 omhoog schieten, dus wat denk jij top of flop?

 Share

1 Comment


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...