Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,520,574

Editie 136 - Forumview


OWN

405 views

 Share

gallery_3251_43_2109.gif

Deze rubriek is geschreven door Jay; en Visser23

Welkom alweer, bij een nieuwe editie van Forumview. Ook deze week nieuwe gebeurtenissen al gebeurde er toch wat minder dan in andere weken. Kan onder andere komen door het lekkere weer, al hebben we in april toch beter gezien. In ieder geval houdt dat ons niet op, voor het zoeken naar leuke en minder leuke gebeurtenissen. Zo hebben we deze week onder andere weer naamswijzigingen en kun je je vermaken met verschillende blog-nieuwtjes. In ieder geval veel plezier met het lezen van de 136e Forumview!

Moechy's topic van de week

Zoals elke week vragen we een willekeurig lid om zijn of haar topic van de week en dit maal vroegen we een lid dat lid is van de corporation BeaT DowN. Hier dus een de mening van Moechy!

Ik zou zeggen "Kredietcrisi veroorzaakt door Media" omdat ik hier regelmatig op school ook al discussies over heb gehad. De titel van het topic is een beetje fout. De media veroorzaakt het niet maar houdt het in stand. Als de media er niet zoveel aandacht aan zou geven zou het zich na een tijd vanzelf rechttrekken. Ik vind dat er een gezonde discussie is ontstaan. Sommige zeggen wel dingen die niet altijd kloppen maar dan zijn er weer andere en die verbeteren dat dan weer. Zelf merk ik er niks van buiten dan dat Naft/benzine beetje opgeslagen is.

Poll: Wat wordt het nieuwe topic van de week?

GTAGames.nl afbeelding
[table=simple]

| | Kroeg: Waar zie je jezelf over 10 jaar-topic|Stem!| |

| | The Pirate Bay/piraterij|Stem!| |

| | Eredivisie 2008/2009|Stem!| |

| | Het grote: PS3 topic|Stem!| |

| | Iveco Daily voor Gta:San Andreas|Stem!| |

[/table]

NamechangesOp 31 maart besloot 2fast{0} een naamswijziging te doen naar 2slow{0}. Deze naam bleven we ongeveer een maand lang op het forum zien, maar vannacht is hij weer 2fast{0}. Hij heeft geen naamswijzigingen meer, dus vanaf nu af aan zullen we hem weer onder deze naam tegen komen.

2fast{0} wordt ouder en wordt inmiddels door de jongere generatie aan alle kanten ingehaald. Dan zit er maar 1 ding op: een naamchange naar 2slow{0}. Sterkte

Na veel trainen is hij weer op zijn oude niveau. Daarom mag hij vanaf heden weer 2fast{0} genoemd worden.

Dit zijn de reacties van de administrators, maar natuurlijk vroegen we ook naar een reactie van 2fast{0} zelf. Deze reageerde als volgt:

Mijn namechange naar 2slow{0} was gewoon even een verandering voor een maand, het leek me wel grappig en wou wel eens zien hoe het forum zou reageren. Het was ook nooit bedoeld om voor altijd te gebruiken. Vandaag vond ik het wel weer welletjes met de naam en wou graag me oude naam, zoals iedereen mij kent, wel weer eens terug. Dus ik heb Dutchy3010 aangesproken die het dan ook 1, 2, 3 voor elkaar had. Dus vanaf vandaag ben ik weer terug op mijn oude vertrouwde snelheid.

Ook is er een andere opvallende naamswijziging. Phantom is vannacht veranderd in De Stofzuiger.

Volgens Dutchy3010 vond Phantom het niet schoon genoeg op het forum en daarom heeft hij zijn naam veranderd in De Stofzuiger. Zelf dacht Phantom De Stofzuiger er anders over, namelijk:

Het was na 2 uur 's nachts. Zoals normaal ben ik dan hyper actief(ik kan 's nachts nauwelijks slapen) en heel erg melig. Dus het leek me wel leuk om De Stofzuiger te heten xD.

BeaT DowN heeft een nieuw evenementBeaT DowN begon als een kleine gang en is nu al een grote corporation. De corpotation geeft onder andere feesten, spamdagen maar ook de Après Ski Dagen werden door BeaT DowN georganiseerd. Op drie mei kwam BeaT DowN met een raadselachtig artikel in de blog met alleen een banner met ‘Beat Bierbuikje’ daar op geschreven. Waarmee ze Bierbuikje moeten verslaan was een groot raadsel. Vandaag, negen mei, moest het gaan gebeuren, maar wat? Om 16.00 uur kwam het artikel over ‘Beat Bierbuikje’. Het eerste spel werd vrijgegeven. Dit spel is granaat slaan waarin Bierbuikje een topscore haalde van 674 meter precies. ‘BeaT Bierbuikje’ duurt vijf weken lang en elke weer is er een nieuw spel. Iedereen veel succes met het verslaan van Bierbuikje in de Beat Down Blog

GTAForum Verhalen terug van weggeweestGTAForum verhalen is een tijdje weggeweest. Er werd een lange tijd geen verhaal meer geschreven, maar toch, op drie mei kwam weer een verhaal. Het verhaal, Covesight Lentefeest, is geschreven door Fiegel5 en bestaat uit meerde delen. Deel één van het verhaal staat in de blog dus iedereen kan het gaan lezen! Het verhaal gaat natuurlijk over een lentefeest.

De leden op GTAForum zijn erg chagrijnig de laatste tijd. Hieraan moet wat veranderen. Ook Jowx kwam chagrijnig uit bed toen hij de week hoorde. Het maakte hem niets uit, en sliep weer verder. Totdat Thundercover aan de door kwam. Thundercover vertelde het hele verhaal aan Jowx. Maar Jowx onderbrak zijn gesprek met Thundercover toen hij Hanneswasco zag lopen. Het hele verhaal over de chagrijnige leden werd uitgelegd aan Hanneswasco. Hanneswasco nodigde de heren uit bij hem thuis. Thundercover kwam met een perfect idee om de leden weer op te vrolijken. Een feest in Covesight! Alles moest tip-top geregeld zijn en over vier weken zou het feest beginnen.

Ook vroegen we om een mening van Fiegel5 over zijn eigen verhaal.

Tja, wat moet je er zelf van vinden? Als menig ander GTAForum lid het leuk vind ik het best. Vinden ze het niet hoop ik op nuttig commentaar. Ik wou een beetje vrolijk verhaal schrijven. Cove is best wel fleurig opzich. En om dan 2 grote corperations in een verhaal te combineren leek me ook wel leuk. Er zijn al best veel verhalen rond om The Oceans Crib. Vandaar dat ik een keer voor Cove heb gekozen..

Wil je meer weten over het verhaal? Kijk dan in de blog van GTAForum Verhalen en lees het verhaal. Wacht ook voor de vervolgdelen van dit verhaal. Veel leesplezier!

Signature of the WeekWelkom bij 'Signature of the week'. Elke week zullen wij de meest opvallende, energieke, originele, lachwekkende, vreemdste, leukste of juist de mooiste signature uitzoeken en deze de lucht in prijzen. Uiteraard zoeken wij de signature geheel zelf uit.

wtyd7d.png

Deze signature, gemaakt door Dizzee kwamen wij in de SOTM - beachlife van de graphics fora tegen. Hij had een aantal concurrenten maar deze was hij deze keer toch te slim af door ander andere zijn originele keuze bij dit thema. Opmerkelijk nieuwtje is dan ook dat hij zich de winnaar mocht noemen. Ook wij vroegen een lid zijn mening te geven over deze signature. Onze eigen Visser23 deelde zijn eerste indruk met ons.

Visser23: "Een zeer mooie signature, veel mooie kleuren, wat zeker erg goed bij elkaar past. De signature is mooi opgevuld, maar een nadeel zijn de effecten. Er zitten naar mijn mening veel te veel effecten in. Dat had beter over de hele signature gemoeten. Toch is de signature erg mooi en het lettertype maakt het helemaal af. Erg mooi gedaan. De border vind ik alleen niet erg goed erbij passen. Het had in een andere kleur gemoeten. Toch een prachtige signature van Dizzee."

Hierbij eindigen we Forumview voor deze week. Volgende week weer een nieuwe Forumview met ook weer nieuwe gebeurtenissen.

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...