Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580481

Editie 136 - Nieuws, Sport, Lifestyle


OWN

482 bezichtigingen

gallery_3251_43_6120.gif

Deze rubriek is geschreven door 2fast{0}!

Wekelijks is in deze rubriek het belangrijkste nieuws, sportnieuws en een item over lifestyle te vinden.

[hr=2]#3b91c3[/hr]

Nieuws

Drama Apeldoorn eist achtste leven!



GTAGames.nl afbeelding
Apeldoorn - Door het drama dat zich afspeelde in Apeldoorn tijdens Koninginnedag is er een achtste slachtoffer overleden. Het slachtoffer is de 46-jarige vrouw uit Moergestel die in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleed afgelopen vrijdag. Met dit slachtoffer staat de teller nu op een totaal van 8 doden inclusief de dader die op het publiek inreed. De dochter(14) van de overleden vrouw uit Moergestel mocht afgelopen vrijdag naar huis die was genezen van haar verwondingen.

Druk bezochte herdenking drama Apeldoorn



GTAGames.nl afbeelding
Apeldoorn - De openbare herdenkingsdienst in Apeldoorn van afgelopen vrijdag is door ongeveer 500 man bezocht op de marktplein. Deze herdenkingsdienst moest een week van lange rouw afsluiten. Naast de openbare herdenkingsdienst was er ook in de theater Orpheus en besloten herdenking voor familie en vrienden van de slachtoffers van het drama. Op de marktplein was er muziek aanwezig en werden er verschillende dia's getoond op een groot scherm achter het podium. De mensen die naar de herdenkingsdienst kwamen waren toch vooral de hele tijd stil en vertelde hier en daar hetzelfde verhaal over de gebeurtenissen. Door deze laatste herdenking hoopt men dat de gemeenschap het normale leven weer begint op te pakken en het hiermee ook afsluit.

2 griep prikken voor iedere Nederlander



GTAGames.nl afbeelding
Amsterdam - Iedereen kent vandaag de dag de Mexicaanse griep wel die nu al bijna de hele wereld besmet, waarvan 3 in Nederland. Voor deze griep moet Nederland voor iedere inwoner 2 griep prikken aanschaffen om ze zo te beschermen tegen de Mexicaanse griep. De kosten voor de ongeveer 34 miljoen vaccins bedragen ongeveer tussen de 150 tot 300 miljoen euro. De griep zelf is nog niet zo gevaarlijk want er sterven relatief weinig mensen door, maar er is niet uit te sluiten of de griep een gevaarlijkere variant krijgt, maar ook daar is deze prik dan tegen bestand. Wanneer men deze prik moet komen ophalen is tot zo ver nog niet bekend.

[hr=2]#3b91c3[/hr]



Sport

Van Basten is niet goed voor Ajax



De laatste paar dagen vlogen de berichten over het internet, Van Basten is niet goed voor Ajax, hij bevind zich momenteel zelfs bij de slechtste 6 trainers van Ajax en heeft daarom ook besloten te stoppen. De trainer heeft het naar eigen zeggen niet goed gedaan dit seizoen. Ook de fans zijn van mening dat de trainer het niet goed deed en hebben zelfs aangekondigd dat de tegen de wedstrijd tegen FC Twente het halve stadion leeg zullen laten als staking.

Boonen geschorst na cocaïnegebruik



GTAGames.nl afbeelding
Tom Boonen is weer betrapt op het gebruik van cocaine. Dit is al de 2de keer dat hij betrapt is, want ook vorig jaar is hij tijdens een controle positief bevonden. Tom Boonen zelf zegt dat het lijkt alsof iemand anders het heeft gedaan want hij uit geweest en heeft een black out gehad, vertelde Boonen. De wielrenner is nu weer geschorst, maar zegt zelf hulp te gaan zoeken.

Stekelenburg zondag in het doel bij Ajax



GTAGames.nl afbeelding
Amsterdam - De doelman die zijn plaats moest afstaan aan zijn collega Vermeer mag zondag tegen FC Twente weer in de basis staan als keeper. Vermeer die 1ste keeper is bij Ajax is op de laatste training geblesseerd geraakt en is dus niet inzetbaar tijdens de wedstrijd Ajax - FC Twente.

[hr=2]#3b91c3[/hr]



Lifestyle

Nederlanders toch massaal op vakantie deze zomer



Amsterdam - Door de crisis die nog steeds speelt werd gedacht dat men ook zou bezuinigen op vakanties, niks lijkt minder waar. Want meer dan 70% van Nederlands wil beslist of waarschijnlijk op vakantie. 40% Weet het nog niet zeker, en 15% geeft aan dat ze waarschijnlijk niet op vakantie gaan. Toch nog grote cijfers als we op ons geld moeten gaan letter. De meeste zomervakantie plannen betreffen een vakantie in het buitenland. Zo'n 8 miljoen Nederlanders zijn van plan om komende zomer naar het buitenland te gaan. Dit zijn er 250.000 minder dan vorig jaar. Van de buitenlandse bestemmingen zijn Frankrijk, Spanje en Italië het meest populair dit jaar.

3 reacties


Recommended Comments

Tom Boonen is weer betrapt op het gebruik van cocaine. Dit is al de 2de keer dat hij betrapt is, want ook vorig jaar is hij tijdens een controle positief bevonden. Tom Boonen zelf zegt dat het lijkt alsof iemand anders het heeft gedaan want hij uit geweest en heeft een black out gehad, vertelde Boonen. De wielrenner is nu weer geschorst, maar zegt zelf hulp te gaan zoeken

Geschorst door Quik-Step zelf, sportief kan je een wielrenner niet schorsen voor coca

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...