Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580374

Editie 137 - Horoscoop


OWN

638 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_3251_43_5452.gif

Deze rubriek is geschreven door Jowx!

[hr=2]#3b91c3[/hr]

[hr=2]#3b91c3[/hr]

Vissen -> 20 februari - 20 maart

GTAGames.nl afbeelding
Na een natte week zijn de sterren van de Vissen weer opgedroogd en schijnen weer fel. Het gaat een moeilijke week worden, maar jij bent gelukkig niet al te snel uit het veld geslagen. In de liefde zul je helaas wel een zware klap krijgen, blijf daar niet te lang in hangen. Op het forum gebeurt er deze week niets bijzonders, zij het niet dat je op je hoede moet zijn voor kansen die wellicht op je pad komen.

[hr=2]#3b91c3[/hr]

21 maart - 20 april <- Ram

GTAGames.nl afbeelding
Overgewicht speelt ook deze week een grote rol, nog steeds heb je niet de juiste discipline gevonden om je doel te bereiken. De zomer komt steeds dichter bij, dus het wordt tijd om te trainen. Elke Ram heeft hier mee te maken, ontkennen heeft geen zin. Tenzij je Sander heet. In de liefde staat iets moois op je te wachten, laat hem of haar niet te lang wachten!



[hr=2]#3b91c3[/hr]

Stier -> 21 april - 20 mei

GTAGames.nl afbeelding
Deze week is helemaal van jou, je straalt helemaal! Alles gaat goed, alleen moet je er wel voor blijven werken. Uiteindelijk zal iedereen bewondering voor je werk hebben, je laat zien wat je waard bent deze week. Er komt een zware verantwoording op je schouders te rusten, zorg dat je er goed mee omgaat! Over de liefde hoef jij je geen zorgen te maken, dat zit wel goed!



[hr=2]#3b91c3[/hr]

21 mei - 21 juni <- Tweelingen

GTAGames.nl afbeelding
Het is weer oppassen geblazen, er ligt onheil op de loer. Op het forum zijn er leden die je het licht in de ogen niet gunnen, laat je hierdoor niet uitlokken. Blijf ten alle tijden jezelf, dan overleef je het wel. Wanneer je toegeeft aan uitdagingen zul je zien dat jij uiteindelijk als verliezer uit de bus komt. Gelukkig gaat het buiten het forum om prima, je boekt goede resultaten en ook in de liefde gaat het van een leien dakje.

[hr=2]#3b91c3[/hr]

Kreeft -> 22 juni - 22 juli

GTAGames.nl afbeelding
De Kreeft zit deze week in een dipje. Het lijkt er op dat je gewend bent geraakt aan alle successen van de afgelopen tijd, hierdoor heb je het misschien wat moeilijker met tegenslagen. Ook die zul je deze week helaas moeten verwerken, zowel op het forum als in het echte leven zul je er mee te maken krijgen. Je gezondheid is erg belangrijk, wees er voorzichtig mee! Vooral de laatste tijd ben je daar wat in tekort geschoten, wacht niet tot het te laat is!

[hr=2]#3b91c3[/hr]

23 juli - 23 augustus < Leeuw

GTAGames.nl afbeelding
Na regen komt zonneschijn, die is nu eindelijk gearriveerd. Het wordt een week waarin je weer ouderwets de Leeuw gaat uithangen! Je vrolijke uitstraling zorgen voor veel aandacht van het andere geslacht, wordt het niet eens tijd dat je daar wat mee gaat doen? Ook voor de Leeuw met een relatie is er goed nieuws, deze week zullen jullie dichter naar elkaar toe groeien. Met de gezondheid is alles in orde, zorg ervoor dat het ook zo blijft. Maak er wat van Leeuw!!

[hr=2]#3b91c3[/hr]

Maagd -> 24 augustus - 23 september

GTAGames.nl afbeelding
Deze week staat in het teken van de liefde, vooral voor de single Maagd gaat er veel gebeuren. Uiteindelijk moet je er natuurlijk zelf wel wat aan doen, maar je krijgt alle kansen die je nodig hebt op een presenteerblaadje voorgeschoteld. Zorg dat je er goed uitziet, dat je uitstraling in orde is en dat je de seinen van het andere geslacht opmerkt. Als je daar goed op inspeelt kan er deze week wel iets heel moois beginnen te groeien. Succes!

[hr=2]#3b91c3[/hr]

24 september - 23 oktober <- Weegschaal

GTAGames.nl afbeelding
Chaos staat centraal voor de Weegschaal. Al zal je het evenwicht snel herstellen, je moet alert blijven. Ondanks een slechte start zal deze week iets brengen waar je al een hele tijd op wacht. Het kan van alles zijn. Liefde, geld, macht, energie. Wat het ook is, het zit er deze week dik in dat je verlangens worden beantwoord. Hou de brievenbus op het forum goed in de gaten, er kan wellicht een vreemd bericht binnen komen. De Belgische Weegschaal zal wat meer moeite hebben met het ontcijferen van het bericht, maar daar kan hij niks aan doen.

[hr=2]#3b91c3[/hr]

Schorpioen -> 24 oktober - 22 november

GTAGames.nl afbeelding
Een treurige week, meer kun je er helaas niet van maken. Dit is een week waarin je iets moet opgeven waaraan je jaren lang gewerkt hebt. Diep van binnen weet je dat het de enige juiste keuze is, maar toch blijft je gevoel een belangrijk aandeel houden in je keuze. Denk goed na over wat je wilt doen, onthoud dat alle opties nu nog open zijn. Doe geen dingen waar je later spijt van krijgt, het kan wel eens zo zijn dat je nooit meer dezelfde situatie terugkrijgt als je de verkeerde beslissing maakt. Volg je hart!

[hr=2]#3b91c3[/hr]

23 november - 21 december <- Boogschutter

GTAGames.nl afbeelding
Eindelijk, deze week schiet jij in de roos! Je gezondheid is weer helemaal in orde en ook in de liefde gaat alles helemaal goed. Helaas gaat het op het forum wat minder, vanwege een ruzie voel jij je niet meer op je gemak. Laat het even bezinken en maak geen overhaaste beslissingen, doe niets waar je later spijt van kunt krijgen. Misschien is het handig om een keer bij een goede vriend aan te kloppen om met hem over je problemen te praten, dat geeft behalve opluchting misschien ook een oplossing voor het probleem. Blijf er niet te lang mee rondlopen!

[hr=2]#3b91c3[/hr]

Steenbok -> 22 december - 20 januari


GTAGames.nl afbeelding
Een week van vallen en opstaan is voor jou aangebroken. Je zult heel veel moeten incasseren deze week, maar uiteindelijk word je er wel sterker van! Het is belangrijk om te leren van je fouten, anders kun je ze net zo goed niet maken. Probeer het rustig aan te doen, dan zal alles wel meevallen. Dat geldt ook voor de activiteiten op het forum, rustig!


[hr=2]#3b91c3[/hr]

21 januari - 19 februari <- Waterman

GTAGames.nl afbeelding
Deze week kom je eindelijk uit de negatieve sleur waarin jij je al een tijdje bevind! Nu is het tijd om te genieten van de dingen die je tegen komt, let daarbij vooral op alle kleine dingen. Je zult zien dat juist die kleine dingen het meeste waarde met zich mee dragen. Je gezondheid is helemaal top, ook daarover heb je deze week niets te klagen. Op het forum zou een promotie er wel in zitten, doe je best!

16 reacties


Recommended Comments

De laatste tijd maakte ik me nogal zorgen, zit te weinig op het forum, post te weinig, ben te weinig actief.. maar nu heb ik in ieder geval een excuus: ik moet rustig aan doen volgens de horoscoop :engel:

Link to comment

Die hele horoscoop komt weer eens overeen met wat er gebeurt.... wtf .. Boogschutter hier, maar ik mis een stukje.. Geld problemen? hoe zou ik daar mee moeten omgaan? gewoon deurwaarder de kop inslaan? :puh:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...