Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580012

Editie 137 - Reporter Bulldog


OWN

399 bezichtigingen

gallery_3251_43_21571.gif

Deze rubriek is geschreven door

Sa_bulldog!

Welkom bij het vierde deel van Reporter Bulldog. Dit keer ga ik het hebben over één onderwerp waar genoeg over valt te vertellen. Geen zorgen dus het word weer een mooi verhaal. Bedrijfs ongevallen komen veel voor. Ook in mijn woonplaats hebben we een groot Chemie-park waar verschillende fabrieken staan en waar dus op ze tijd helaas ook ongevallen voordoen.

Fabrieks ongeval zorgt voor dodelijk slachtoffer.

GTAGames.nl afbeelding
Het is woensdag avond het loopt tegen acht uur als mijn pieper afgaat. Er word een ongeval beknelling gemeld. In eerste instantie denk je gelijk aan twee auto's die op elkaar zijn geknald. Dit is logies omdat er ook een drukke weg langs loopt die naar verschillende dorpjes gaat achter het Chemie-park. Ik stap in de auto en rij naar de plaats van de melding voor mij rijd de 641 al onze tankautospuit. Zo snel als ik kan probeer ik erbij in de buurt te komen en dit lukt aardig. Totdat ik een vreemde geur opmerk. Benzine. Mijn moeder had al gezegd dat ze een vreemde geur in de auto had geroken. Toch ben ik doorgereden, omdat het ook niet zo ver meer was. Ik parkeer mijn auto en voel me een beetje duizelig. Ik had een vermoeden en dat bleek achteraf geen leugen te zijn. De beide benzine leidingen waren kapot. De benzine goot onderuit de auto. Toch ben ik foto's gaan maken en heb ik daar een poos gestaan. Het was erg druk overal publiek en natuurlijk niet te ontbreken de fotografen. Er stonden twee ambulances dit is meestal geen goed teken. De brandweer was even naar binnen en nog geen twee minuten later kwam de hele zooi naar buiten.
GTAGames.nl afbeelding
Ze hadden geen slachtoffer bij zich en één van de ambulances ging alweer terug naar zijn post. Op dat moment wisten wij dat het gedaan was en dat de man waarschijnlijk was overleden. In afwachting van wat er ging komen begon iedereen spontaan te bellen met kranten en andere bedrijven die eventueel beeld materiaal wilde kopen. We staan rustig te kijken naar wat er allemaal gebeurt. We staan achter hekken omdat het een fabrieks terrein is. Ondanks dat is het geen enkel probleem om foto's te maken. Nog geen kwartier later is ook de arts ter plaatse die de doods verklaring moet doen. Op dat moment was het voor iedereen duidelijk dat de man was overleden. De volgende dag was ook de oorzaak bekend. De man was op een transport band gevallen en daardoor vast komen te zitten in een machine.

Voor meer foto's Klik

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...