Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579951

Editie 2 - Game On


Dutchy3010

962 bezichtigingen

blog-33831-1159139523.jpg

Dit zal geen normale editie worden, maar een volledig anders ingedeelde editie. Dit komt omdat SamShine de redacteur die de 'Game On' normaal schrijft op vakantie is, dus ik (SummerBase) zal de 'Game On' verzorgen totdat SamShine terug is van Vakantie. Natuurlijk ga ik niet helemaal van zijn manier van schrijven afwijken, want het gaat natuurlijk over Games en het nieuws. Ik had in gedachten een lijst met interessante nieuwtjes en een mini-review zoals SamShine dat ook doet. Verder zal ik dat doen op een leuke schrijf methode, verder wens ik je veel plezier bij het lezen van de tweede Editie van Game On!

---

Electronic Entertainment Expo (E3)

Veel gamers kennen de E3 als een beurs waar de nieuwste Consoles en Games aan bod komen. De bezoekers konden het nieuwe spul zelf met het blote oog van dichtbij bekijken. Maar op 31 Juni 2006 kregen we het bericht dat de Electronic Entertainment Expo simpel weg E3 compleet gaat veranderen en tevens worden er diverse nieuwe plannen onder armen genomen. Uiteindelijk weten we nog niet alles, maar wat toch voor een groot aantal procenten zeker is: De naam van de E3 veranderd, Nieuwe Plannen en het aantal bezoekers dat men op de beurs wil ontvangen. De komende maanden zal er veel informatie vrij komen over de toekomst van de E3.

Electronic Arts (EA) zet zijn schoenen op Next-Gen. Game Consoles

EA heeft een goed oordeel over de Next-Gen(eration) Game Consoles. Met name de Ps3 is erg gelikt voor Electronic Arts, maar de Ps3 komt pas tot zijn ware kracht als de tweede generatie games de winkels in gaan, omdat die games betere grip hebben op het apparaat. De Ps3 moet als het goed is tijdens de kerst in de schappen liggen en heeft dan de eerste generatie games. Wat te vergelijken is met de Xbox 360, daardoor behaalt volgens EA de Xbox 360 een betere marktomzet rond de kerst, maar Ps3 is nog niet uit het veld geslagen bij de release zullen er van EA een aantal titels verschijnen onder andere: 'Madden NFL 07', 'Need for Speed: Carbon' en 'Tiger Woods PGA Tour 07'. We moeten eigenlijk maar afwachten wat ons te komen valt, de wil om de Ps3 tot een succes te maken is er in ieder geval al dus dat is geen probleem.

- - -

Korte Info/review- De Sims 2 en Uitbreidingen!

Ik wist eigenlijk niet echt precies welk spel ik uit moest kiezen dus ik ging gewoon even in mijn kast met games kijken en daar vond ik in een hoek toch nog wel het spel Sims 2 en haar uitbreidingen. Ik heb het nog best vaak gespeeld, maar op het moment vind ik het eigenlijk niet meer zo leuk. Of eerder gezegd ik heb betere dingen te doen in mijn kostbare tijd, maar een korte review schrijven kan volgens mij geen kwaad ik weet er trouwens ook nog aardig wat dingen over te vertellen!

De Sims 2 is een spel gemaakt door Maxis en uitgebracht door EA-Games. Er zijn op het moment van schrijven 3 uitbreidingen en 1 normaal spel. Het normale spel heb je nodig om de uitbreidingen te kopen, dus zonder het normale spel zullen de uitbreidingen ook niet werken. De uitbreidingen luiden: 'Studentenleven', 'Nachtleven' en 'Gaan het maken'. Ook is er een nieuwe uitbreiding op komst genaamd: 'Huisdieren'. Het spel is mooi gemaakt en met de uitbreidingen zit het ook wel snor, de opties zijn unaniem hoog, maar toch zakt het spel enorm in zijn waarde naar beneden, omdat je constant een nieuwe uitbreiding pakket moet kopen wil je erbij horen. Dat kost je toch telkens weer €40 moet je daar maar eens 10 uitbreidingen van kopen plus het normale spel en de kerst en extra meubel editie dan zit je al snel aan de €500,-. En dat is ook dit spel niet waard daarom een magere: '7', omdat de kwaliteit van het spel verder perfect is.

- --- -

Dit was het dan weer voor deze week, ik hoop dat jullie het leuk vonden. Ik vond het in ieder geval leuk om te doen, mocht SamShine volgende week ook niet aanwezig zijn dan doe ik (SummerBase) het nog een keer met genoegen. Verder lees je vrijwel elke dag op 'deze' site het laatste nieuws dat te maken heeft met gamen. Houd je zelf dus up to date en mocht je het vergeten Game On houd je op de hoogte, tot volgende week!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...