Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579295

Editie 2 - Sport


Dutchy3010

616 bezichtigingen

blog-33831-1159139615.jpg

Mededeling: Ikkes is op vakantie en daarom ga ik, Jon-asses het eventjes overnemen. Hopelijk doe ik het even goed als Ikkes.

Justin Gatlin gebruikte testosteron.

Justin Gatlin, de wereldkampioen en regerend Olympisch kampioen op de discipline 100 M, is positief getest op een dopingcontrole. De testosteronwaarde van Gatlin zou bij de dopingcontrole in april te hoog zijn uitgevallen. "Ik heb nooit stimulerende middelen genomen en ook niemand toestemming gegeven mij iets toe te dienen" aldus de reactie van Gatlin. Hij gebruikte (misschien) testosteron, hetzelfde product dat Landis (misschien) gebruikte! Hijzelf komt met het excuus af dat een masseur testosteron op zijn huid heeft gesmeerd . De masseur ontkent het in alle talen. Of dat Gatlin nu zijn Wereldrecord (dat hij deelt met Assafa Powell) kwijt is, dat is nog niet bekend. Ook over zijn Olympische titel is niets bekend.

AC Milan mag meedoen aan Champions League

AC Milan is één van de 5 ploegen in de Italiaanse competitie die zouden betrokken geweest zijn met een omkoopschandaal. AC Milan mocht normaal niet meedoen met Europees voetbal inclusief de CL. AC Milan profiteert slechts van het gegeven dat de UEFA geen juridische basis heeft om de club te weigeren, zo motiveerde de commissie van de Europese voetbalbond. Uiteindelijk gaf UEFA toch toestemming voor Europees voetbal. AC Milan moet het in de derde voorronde opnemen tegen Cork City of Rode Ster Belgrado.

Van Den Hoogenband pakt goud!

Pieter van den Hoogenband heeft woensdagmiddag bij de EK zwemmen in Boedapest goud gewonnen op de 200 meter vrij. De tijd van de Nederlander was 1.45,65. Van den Hoogenband was ook Europees kampioen in 2004 en 2002. Hij is de eerste zwemmer die drie titels op rij wint. Hij pakte in Boedapest zijn vierde Europese titel in totaal.

blog-33831-1159139673.jpg

Van Den Hoogenband viert zijn Europese titel, naast VDH is nummer twee, de Italiaan Massimiliano Rosolino ietwat teleurgesteld maar ook wel blij!

Bron. Nu. Nl

-Kort Nieuws-

Robinho en Gravesen op de vuist

Op de training van Real Madrid is er een conflictje ontstaan tussen Robinho en Gravesen. Robinho, die al een paar keer zwaar getackeld was door Gravesen, werd het beu en stapt naar hem. Gravesen aarzelde niet en gaf hem een rake vuistslag. Beide spelers werden door trainer Fabio Capello voortijdig naar de kleedkamer gestuurd.

Chelsea spelers ruziën voor het ongeluksgetal nr.13

Bij de Engelse topclub Chelsea is een heuse strijd om het shirt met nummer 13 ontbrand. De kersverse Duitse vedette Michael Ballack heeft zijn zinnen op het shirtje gezet, maar zijn collega William Gallas heeft hem en wil het felbegeerde ongeluksgetal niet afstaan. De club wilde Ballack nummer 19 geven, maar de aanwinst neemt daar vooralsnog geen genoegen mee. Rare snuiter :puh: .

Bron. Nu.nl

Zaterdag uitsluitsel dopingtest van Landis.

Het resultaat van de contra-expertise van de dopingtest van Floyd Landis wordt zaterdag bekendgemaakt. Het tweede bloed- en urinemonster van de Amerikaanse Tourwinnaar wordt tussen donderdag en zaterdag getest in het dopinglaboratorium in Châtenay-Malabry, net buiten Parijs. Dat maakte de internationale wielerunie UCI dinsdag bekend.

Bron. Nu.nl

Zo dit was het voor deze week. Hopelijk hebben jullie ervan genoten, zodat je volgende week weer kijkt. Want dan is het weer Ikkes zijn beurt. :)

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...