Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,516,434

Editie 2 - Forum


Dutchy3010

432 views

blog-33831-1159139863.jpg

Deze week zal iets anders worden dan jullie gewend zijn zoals een menig mens kan zien is de normale redacteur die deze rubriek opvult op vakantie dus ik (SummerBase) neem ook deze rubriek over voor de komende tijd dat Ruurd31 op vakantie is. Er zijn eigenlijk wel een aantal dingen gebeurt die je onbetwist gezien hebt, natuurlijk gaan we in deze Rubriek daar enige aandacht aan besteden.

Jorge_F bedankt!

De titel van het topic in het Mededelingen en Regels forum was het al hooguit een dag of twee te zien, dus laten we het er hier maar even duidelijk over hebben. Jorge_F is sinds kort vertrokken als 'Moderators' bij GtaForum, eigenlijk kwam het heel onverwacht. Niemand had verwacht dat iemand als Jorge_F zo snel ineens opstapte, het is echt heel jammer, maar iemand moet in zijn voetstappen treden. Zo'n persoon als JGhunterS dachten ze bij de Crew, een jongen die veel weet van Scripting en dergelijke, van daar dat JGhunterS vanaf nu de taken van Jorge_F over neemt. Wij van The Oceans Weekly News kunnen nog maar één ding zeggen: 'Bedankt voor de 4 maanden keihard werken: Jorge_F en gefeliciteerd JGhunterS met je nieuwe fora's!

Vakantie!

Zoals veel mensen weten zijn er op het moment veel mensen op vakantie waardoor het eigenlijk best rustig is op het forum. Dat is natuurlijk helemaal niet erg, maar soms kan het erg saai wezen, omdat er op sommige uren buiten de spits helemaal niets te doen is. Daarom is het ook een echte verkoeling om het Oceans Weekly News te lezen, waneer je niet te doen hebt kun je altijd de Oceans Weekly News lezen!

The Oceans Crib heeft een nieuwe Co-Leader

In de Oceans Crib was het al een erg hoog horend gesprek van de dag en nu is het toch eindelijk officieel gekomen. Er waren diverse soorten en maten manieren waarop de Leader en de huidige Co-Leader Flame^ hun keuze uit maakte. Eerst moesten de mensen die kans wilde maken een bericht maken waarom zij/hij vond dat ze een co-leader wilde worden. Daaruit koos Jowx een drietal met uitverkorene die echt kans- maakte op de Co-leader titel. Uiteindelijk na lang denken en een stemronde is: 'Pietje II' de allernieuwste Co-Leader in de Oceans, wij van Oceans Weekly News wensen jou veel succes!

---

Volgende week krijg je weer van ons het laatste nieuws dat zich afspeel op GTAForum. Natuurlijk zal ik (SummerBase) die rubriek weer met veel plezier behandelen als Ruurd nog op vakantie is. Ik hoop dat jullie het leuk vonden, tot Volgende week! :cya:

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...