Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,520,351

Editie 141 - Game On!


OWN

475 views

 Share

gallery_3251_43_13567.gif

Deze rubriek is geschreven door Ikkes en RullezIn deze editie van Game On gaan wij het uitgebreid hebben over Battlefield: Heroes, wat ontwikkelaar DICE voor ons in petto heeft en nog een verassing voor de Battlefield fans. Dus lees snel!

userb1copy.png

GTAGames.nl afbeelding
Het is alweer een tijdje geleden dat Battlefield: Heroes is aangekondigd en na dat de game een aantal keer is uitgesteld weet nog steeds niemand wanneer de game nou eigenlijk te downloaden is. Gelukkig worden er maandelijks duizenden beta keys geloot, zo ook bij mij!

Battlefield: Heroes kan je op een simpele manier binnen halen. Je hoef namelijk alleen een hero (je personage) aan te maken en je ramt met je muis op de grootte ronde "Play" knop en de game gaat van start. Dus geen gedoe met menutjes, nee gelijk gamen en zo'n soort stijl bevalt mij wel.

Battlefield:Heroes is een cartoony shooter wat misschien wat simpel oogt, maar dit is een van de dingen waar ik me heel erg heb in vergist. Speel je namelijk voor het eerst online is het namelijk veel moeilijker dan je denk. Je heb tot nu toe vier maps, 3 soorten voertuigen, een ruim arsenaal aan wapens en nog wat special powers. Denk je dat je het niet rede met de standaard uitrusting kan je altijd nog naar de Battlefield Store gaan. Hier kan je teven je euro's inruilen voor Battlefunds waarmee je in de store kan betalen. Wil je echt geen geld uitgeven aan Battlefield:Heroes kan je ook gewoon veel online spelen en punten verdienen. Met die punten die je verdient ingame kan je ook spullen in de Battlefield Store kopen.

GTAGames.nl afbeelding
Battlefield: Heroes is nog in een beta fase, en dat is op sommige vlakken helaas nog te merken. Zo lagt het hier en daar nog te vaak, zijn er nog veel bugs en raken de server vaak te overbelast en dat mag niet gebeuren in een multiplayer game only! Buiten dat krijgt Battlefield: Heroes vaak een update. Zo is er laatst een hele nieuwe map toegevoegd en zijn er zoals gewoonlijk een hoop bugs uit de game gehaald. DICE is erg goed bezig al zeg ik het zelf, Battlefield:Heroes oogt erg simpel. Al is het toch ook voor de hardcore gamer in plaats alleen voor de casual gamer. Of de game het licht nog mag zien dit jaar is helaas nog niet bekend.

Meer over Battlefield: Heroes kan je onderaan Game On vinden!!!

2gocopy.png

GTAGames.nl afbeelding
Zoals je kan zien heeft Game On een nieuwe layout, opzet en een nieuwe redacteur. En om dit te vieren geven wij twee beta keys van Battlefield: Heroes weg. Om kans te maken op een van die beta keys is erg simpel. Je hoef namelijk alleen het antwoord op de onderstaande vraag de PBen naar het forumlid Rullez

Wanneer werden de eerste beelden van Battlefield: Heroes gereleased?

A) 29 Februari 2007

B) 30 Juni 2007

C) 29 Februari 2008

D) 30 Juni 2006

Dus PB het juiste antwoord naar Rullez met als onderwerp ‘Battlefield: Heroes Prijsvraag’. En maak kans op een van die beta keys die wij verloten.

 Share

7 Comments


Recommended Comments

Niemand die nog een beta key wil winnen?

Heb helaas geen PC met de juiste specs. :(

Wat voor pc heb je? eentje uit het jaar 0. :7

Link to comment
Niemand die nog een beta key wil winnen?

Heb helaas geen PC met de juiste specs. :(

Wat voor pc heb je? eentje uit het jaar 0. :7

Ja, ik werk nog met ponskaarten.

Nee, mijn videokaart is wat zwak.

Link to comment
Ik kan ook niet, mijn computer is niet uit het jaar nul, maar wel 2002 jaren later.

IK draai de game prima op een geforce 6200 en een sempron 2800+, en geloof me, dat is crappy.

Link to comment

Had er 1 jaar terug al iets van gelezen. Het is gewoon een make-over van de allereerste Battlefield, maar met een arsenaal nieuwe wapens en een nieuwe stijl van graphics. Ik kijk er naar uit! :tu:

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...