Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,519,740

Editie 141 - Forumview


OWN

559 views

 Share

gallery_3251_43_2109.gif

Deze rubriek is geschreven door Visser23 en Kloep

Welkom bij alweer een nieuwe Forumview met nieuwe gebeurtenissen. Deze week is er niet veel gebeurd, maar toch genoeg om een Forumview te schrijven. Deze keer samen met Kloep en niet met GekkieJ01. Veel plezier met lezen!

.NightFlower’s topic van de week

Zoals elke week vragen we een willekeurig lid om zijn of haar topic van de week en dit maal vroegen we een actieve vroeg in de Graphics Fora en in de Lifestyle fora: .NightFlower.

Ik heb gekozen voor dit topic: Ophef om Hitler poster. Waarom? Nou allereerst word er redelijk veel in gepost. Wat mij ook opvalt is dat de meningen uiteen lopen, de ene vind zo'n poster wél kunnen, de ander vind het té ver gaan. Zo ben ik er ook redelijk actief, zo'n discussie maakt ook zo zijn aftakkingen. Want al snel ontstond de discussie hoever je in vrijheid van meningsuiting nou mag gaan. Tja en zelfs dierenleed, godsdienst en oorlogen komt aan te pas. Zo zie je maar dat uit één onderwerp een hele discussie kan voort vloeien...

Poll: Wat wordt het nieuwe topic van de week?GTAGames.nl afbeelding

[table=simple]

| | Ophef om Hitler poster.|Stem!| |

| | Fifa 10|Stem!| |

| | Algemeen Hardware Discussie topic.|Stem!| |

| | GTA IV Quiz|Stem!| |

| | Het VakkenVuller Topic|Stem!| |

[/table]

Topic of the Week: Uitslagen vorige weeknd6k2a.jpg

Flitskikker is de nieuwe moderator van LifestyleHet nieuws is waarschijnlijk al wel bekend op het forum, maar wij als OWN melden het hier ook: Flitskikker is de nieuwe Moderator van Lifestyle. Hij zal hier samen met GTA-Sheep en Jowx deze fora onder handen nemen. Jowx zelf wenste hem veel succes: "Hahaha, welkom in de hel van het GTAForum.. "Wij vroegen hem ook nog even om zijn reactie achter te laten:

Donderdagavond wilde ik nét naar bed gaan, totdat Dutchy een gesprek opende.

Ik had al zo'n voorgevoel waar over zou gaan, aangezien Jowx een aantal weken geleden het er ook al over had.

Na de smoes van Dutchy en PatrickW vroegen ze mij of ik Lifestyle moderator wilde worden en natuurlijk kan ik zo'n aanbod niet weigeren.

Tot de zomervakantie ben ik wat minder actief in verband met toetsen, maar daarna zal ik me goed inzetten als een (hopelijk) goede moderator. :), aldus de nieuwe Moderator. Dutchy3010, die eerste samen met het schaap en het konijn op deze fora stond, heeft nu de gelegenheid gekregen om terug te gaan naar haar oude eigen vertrouwde plek, de modding fora. Wij wensen haar en natuurlijk ook Flitskikker heel veel succes met de nieuwe functies!

Naamswijziging Hjerpseth

Ook was er een naamswijziging deze week. De oude Hjerpseth gaat nu door het leven als MrIndependent. Dit gebeurde als volgt: hjerpseth geeft aan wat minder afhankelijk te willen zijn van dit forum. Wat een MrIndependent.. Aldus Dutchy3010. Ook vroegen wij naar de reden van zijn naamswijziging. Deze ging als volgt:

Hjerpseth is iemand op youtube.nl. Ik luisterde naar dit liedje: Ne-Yo Miss Independent. Ik dacht, er is nog geen 'MrIndenpedent' en ik wou al een tijdje van de naam af (Hjerpseth). Zo is dus van het een het andere gekomen.

Beat Bierbuikje Ronde 1 afgelopenBeat Bierbuikje was al op drie mei aangekondigd door middel van een banner. Niemand wist waarmee ze Bierbuikje moesten verslaan. Op negen mei werd het eindelijk bekend, ze hoefden Bierbuikje niet te verslaan met spammen, maar met een spel. Om precies te zijn moesten de leden van GTAForum granaat slaan. Blijkbaar is het niemand gelukt om Bierbuikje te verslaan, want er is nog geen scorelijst gepubliceerd. Een week later is de tweede editie van Beat Bierbuikje begonnen. Hier is al wel een scorelijst te bezichtigen. Bij de tweede editie van de vijf is het de bedoeling dat iemand Bierbuikje verslaat in het spel ‘Don't Shoot The Puppy’. In de derde editie moesten de leden van GTAForum Bierbuikje verslaan met Cubefield. In editie 4, moesten de leden Bierbuikje verslaan in het spel Autosloop. Het was echter niet zo’n moeilijk spel, gezien de screenshots en de reacties. In editie 5, en tevens de laatste editie van ronde 1, moesten de leden het bekende spel Guitar Hero spelen. Dit is nu afgelopen en daarmee is ronde 1 afgesloten met als winnaar Kai-Shockwave. Nu is ronde 2 begonnen met als eerste spel in editie 1: Ragdoll Cannon. Kom op, en versla Bierbuikje!

Stilletjes hoopten we nog dat het spel 'Guitar Hero' zo moeilijk was dat Kai-ShockWave geen schijn van kans had en Tomhagen met de 3 punten er vandoor zou gaan, want dan stonden deze 2 heren gelijk en kon er nog een editie aan vast geplakt worden. Maar Kai-ShockWave deed zijn uiterste best, haalde alles uit de kast en verdedigde zijn eerste plaats door het hoogst mogelijke te halen op het mario liedje. Vandaar ook dat hij de nummer 1 is geworden. De huldiging is later te bekijken door wat vertraging.

Forum was tijdelijk offlineIn de avond van 11 juni 2009 gebeurde het weer sinds lange tijd. Het forum heeft er een tijd uitgelegen. Niet enkel het forum zelf lag eruit, maar ook andere sites als bijvoorbeeld WikiGTA. Het probleem lag niet bij PHost, maar bij de algemene servers. "Er was een storing bij de hoofd router (apparaat waar internet door gaat) in het datacenter. Helaas waren er problemen bij repareren. Gelukkig was dit eerste storing sinds maanden.", aldus Joriz. "Helaas was het een storing bij een van de hoofdrouters van het datacenter en lagen dus vele providers, websites en andere diensten uit de lucht." Gelukkig was de storing snel opgelost, en konden wij weer snel op GTAForum en alle andere sites die er ook uit lagen. Mocht je alles nog even willen nalezen, kun je hier terecht. Er is namelijk natuurlijk ook weer een topic over geopend in het welbekende Feedback forum.

Signature of the weekWelkom bij 'Signature of the week'. Elke week zullen wij de meest opvallende, energieke, originele, lachwekkende, vreemdste, leukste of juist de mooiste signature uitzoeken en deze de lucht in prijzen. Uiteraard zoeken wij de signature geheel zelf uit.

VanBommelSig.png

Tomhagen heeft deze signature geïntroduceerd in de Graphics Showroom. Het formaat is een beetje vreemd, maar ondanks dat een plaatsje in Signature of the Week. Hier is een reactie van .NightFlower.

.NightFlower: Wat mij meteen opvalt is de kleur, je hebt het een beetje op één lijn gehouden. Dat past goed bij de render, alleen vind ik de structuur van je achtergrond wat druk, door allerlei strepen. Daarbij vormt het afgezien van je kleurgebruik niet echt één mooi geheel, die strepen vind ik toch wat storend. Meestal zie je bij voetbal signatures dat de achtergrond redelijk rustig is gehouden en de effecten met name om de speler heen zitten, waardoor deze er echt uitspringt. Dat mis ik een beetje bij deze sig. De tekst ''Van Bommel'' vind ik wel een mooi lettertypen hebben, dat staat in mijn ogen niet mis. Hoewel je naam zelf niet een bepaalde toevoeging heeft er is ook vrij weinig aan gedaan.

Hierbij eindigen we Forumview voor deze week.

Volgende week weer een nieuwe Forumview met ook weer nieuwe gebeurtenissen.

 Share

7 Comments


Recommended Comments

.Nightflower's topic van de week en we vragen Jay; om het topic aan te wijzen?

Ligt dit aan mij of... :puh:

Btw, had wel verwacht dat Onanie het topic van de week van vorige week zou worden :puh:

Link to comment

Hoe kan zo'n waardeloos topic als "Onanie" topic van de week worden? Die titel alleen al, en ook nog de inhoud... Vreselijk.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...