Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580304

Editie 142 - Horoscoop


OWN

561 bezichtigingen

gallery_3251_43_5452.gif

Deze rubriek is geschreven door Fiegel5!

[hr=2]#3b91c3[/hr]





GTAGames.nl afbeelding
Heb je hem ontmoet? Het persoon die je wou ontmoeten? Zoja, blijf in contact met hem/haar. Misschien heb je hem/haar wel ontmoet maar heb je het niet in de smiezen. Dan moet je eens beter opletten. Op school is het wat hectisch deze week. Herkansingen, of proefwerken gaan wat minder deze week. Je bent zeker aan vakantie toe! Vorige week moest je admins ontwijken, deze week niet. Integendeel zelfs kom eens in contact ermee. Het zijn vast aardige mensen. Voor de rest, doe rustig aan!

[hr=2]#3b91c3[/hr]



21 januari - 19 februari <- Waterman





GTAGames.nl afbeelding
Heb je al je balletje opgegooid? Over je strafblad? Nee hé, das misschien maar beter ook. Want je aan de regels houden is voor een waterman soms best een pittige opgave. Deze week heb je daar erg veel moeite mee vergeleken anders. Dit is ook niet echt jou weekje lijk het wel. Denk eens na over je vrienden/familie. Die heb je immers ook nog, vrienden zijn ook erg belangrijk in je leven. Je moet nieuwe mensen leren kennen. Dat is goed voor jou, en goed voor hun. Boogschutters zijn aardige mensen! Dit geld ook op het forum.

[hr=2]#3b91c3[/hr]



Vissen -> 20 februari - 20 maart





GTAGames.nl afbeelding
Je voelt je de hele week slachtoffer, alles wordt op jou gestort. Hellaas is dit wel helemaal je eigen schuld. Alles wat je vroeger hebt gezegd/gedaan/gevoelt/besproken wordt deze week tegen je gebruikt. Is dat fijn? Nee zeker niet, je leert je lesje dubbel en dik. Zo leer je wat je wel en niet zeggen moet deze week. Probeer het wel rustig aan te doen. Niemand wil ruzie, of dat je gaat flippen. Het enige men deze week wil is dat eens goed op je tenen wordt getrapt. Zo ook op het forum, weet wat je zegt. En waar je wel/geen ruzie mee kan krijgen…

[hr=2]#3b91c3[/hr]



21 maart - 20 april <- Ram





GTAGames.nl afbeelding
Deze week geef je iemand letterlijk een ram, je krijgt deze week flinke ruzie met iemand je goed kent. Waar je wel mee moet uitkijken zijn feestelijke gebeurtenissen. Het is Vaderdag, en wellicht ben jij of is iemand in jou familie wel geslaagd voor een examen. Kruip dan eens niet achter je computertje, maar doe wat je moet doen. Maak plezier, en maak er eens een echt feest van. Steek verder niet overal te veel tijd in. Een ruzie lost zich waarschijnlijk vanzelf ook wel op. Daarvoor hoef je niet op je knieën bij degene waar je ruzie mee hebt. Dit geld ook op het forum, steek tijd in waar je tijd in moet steken. En laat de rest tot morgen liggen..

[hr=2]#3b91c3[/hr]



Stier -> 21 april - 20 mei





GTAGames.nl afbeelding
Om je heen raffelt men al zijn/haar opdrachten af, hier kan jij als geen ander tegen. En probeert die mensen dan ook graag te helpen, maar hellaas wordt je niet met open armen ontvangen. Ze proberen je te lozen omdat ze je liever niet zien. Want eigenlijk willen ze er helemaal geen tijd in steken. Op het forum probeer je ook overal tijd in te steken in elk project waar je kan werken werk je ook dan ook echt letterlijk. Je hebt deze week gewoon overal zin in, das natuurlijk best positief. Maar sommige mensen worden er nu niet echt vrolijk van!

[hr=2]#3b91c3[/hr]



21 mei - 21 juni <- Tweelingen





GTAGames.nl afbeelding
Iemand is je nog wat schuldig, hij zal het jou deze week geven, ook al is het een koekje. Of een grote smak geld. Dit is jouw week,alles gaat meezitten. Je geniet van je leven, en dat mag iedereen weten als het aan jou ligt. Geniet waar je van moet genieten, wellicht komt er deze week ook een tegenslag. Maar probeer dat te negeren, het komt allemaal weer in orde. Als je de laatste tijd iemand hebt verloren krijg je deze week een seintje dat alles in orde is. Op het forum loopt alles zoals het hoort te lopen. Gewoon soepel en vlot.

[hr=2]#3b91c3[/hr]



Kreeft -> 22 juni - 22 juli





GTAGames.nl afbeelding
School houd je contant bezig, waardoor je je langzaam eenzaam gaat voelen. Maar je krijgt deze week een goed aanbod. Een aanbod waar je op kan bouwen, of je dan ook echt gaat bouwen moet je zelf weten. Het is zoiezo de moeite waard om even naar te kijken. Wie weet komt er nog wat interessants uitrollen. Op het forum ben je wie je bent, af en toe wat koppig dus. Kijk eens naar je strafblad en kijk wat je kan verbeteren!

[hr=2]#3b91c3[/hr]



23 juli - 23 augustus < Leeuw





GTAGames.nl afbeelding
Je vrienden zien je niet meer staan, je MP3 is leeg. Ruzie met je ouders, problemen op school. Alles gaat de verkeerde kant op deze week. Maar je komt er doorheen, misschien met wat schrammetjes. Maar je gaat er zeker komen! Soms gaat het wat moeizaam, maar ah. Life is a fucking hell. Zo is het ook op het forum. Maar daar gaat het wonder boven wonder wel goed..

[hr=2]#3b91c3[/hr]



Maagd -> 24 augustus - 23 september





GTAGames.nl afbeelding
Vroeg of laat komt alles in orde. Maar bij jou wordt het pas laat. Voorlopig blijven de downs maar komen, terwijl de ups zich naar volgende week verzetten. Iemand in je familie kan het niet meer aan. Hij zal daarom overstresst raken, en een tijdje uit de running maken. Jij moet hem even in de gaten houden. Maar zorg niet dat je er uiteindelijk naast komt te zitten.

[hr=2]#3b91c3[/hr]



24 september - 23 oktober <- Weegschaal





GTAGames.nl afbeelding
Zowel fysiek als psychisch beschik je over weinig energie. Daarbij ben je te eigenwijs om hulp te vragen. Dus moet je het in je eentje runnen, maar het komt ook door je eigen. Kleine klusjes zoals de vaatwasser inruimen hoef je niet persee te weigeren. Dat kan jij goed, daar hoef je niet meteen een hele hoop heibel over te maken toch? Op het forum geld het zelfde, maak minder heibel. En meer plezier!

[hr=2]#3b91c3[/hr]



Schorpioen -> 24 oktober - 22 november





GTAGames.nl afbeelding
Feest waar je feesten kan. Geniet er van zolang je kan! De mensen geven namelijk geen feest voor niks he. Dit geld ook op het forum, voor de rest valt het deze week prima mee! Het gaat perfect, soms wat tegenslagen natuurlijk. Maar dat moet je even negeren!

[hr=2]#3b91c3[/hr]



23 november - 21 december <- Boogschutter





GTAGames.nl afbeelding
Deze week ben je goed in het mikken van je pijlen. Zet je pijlen daarom op een doel waar je later ook nog wat aan hebt. Als je je deze week volledig inzet voor iets, zal het je lukken ook. Geef daarom alles, en negeer diegene die zeggen dat het niet zal lukken. Deze week zal het wel lukken. Doe je best!
Steenbok -> 22 december - 20 januari

5 reacties


Recommended Comments

Op het forum geld het zelfde, maak minder heibel. En meer plezier!

Bij elke horoscoop voel ik me meer en meer aangesproken..xD Nice column! Verwacht ook niets anders van onze Fiegel..:)

Link to comment
Vorige week moest je admins ontwijken, deze week niet. Integendeel zelfs kom eens in contact ermee. Het zijn vast aardige mensen.

Ik hoef me niet meer te verstoppen! :dans:

Maarja, hoe kom ik in contact met een admin, is een naamswijziging van "Ymosky" naar "Ymosky" aanvragen een goed idee? :D

Link to comment
Ik vind Yksomy wel een mooie namechange :)

:@

dat is al eens gebeurd:

Ymosky,

An administrator has changed your member name on GTAForum.nl - Het Nederlandse GTA Forum!.

Your new name is: Yksomy

Link to comment
Vorige week moest je admins ontwijken, deze week niet. Integendeel zelfs kom eens in contact ermee. Het zijn vast aardige mensen.

Ik hoef me niet meer te verstoppen! :dans:

Maarja, hoe kom ik in contact met een admin, is een naamswijziging van "Ymosky" naar "Ymosky" aanvragen een goed idee? :D

Een gesprek aangaan op msn of je fout gedragen, dan ben je er zomaar. ^^

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...