Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579275

Editie 142 - Interviews


OWN

586 bezichtigingen

gallery_3251_43_1493.gif

Deze rubriek is geschreven door Kloep en SA_Bulldog!

En we gaan naar de Moderator toe van het Graphics gedeelte.

Kloep

SA_Bulldog

Jay;



Tot voor kort zat je in The Oceans. Heb je daarvoor nog in andere Gangs of Corporations gezeten?

Ja, in The Royal Guardian. Daar heb ik eigenlijk in mijn begin periode veel leden leren kennen en had het erg naar mijn zin. Helaas heb ik de gang verlaten doordat de sfeer er gewoon niet meer was en ik er kort gezegd niet meer veel aan vond. Volgens mij is de sfeer nu wel weer terug, als ik het zo bekijk.

Dus het zou kunnen dat we jou nog wel eens weer zullen tegenkomen in de Gangs & Corporation scene of toch niet?

Voorlopig in ieder geval niet. Heb namelijk niet echt veel behoefte meer aan een gang. In principe kom ik op het forum om mijn fora even te checken, af en toe een berichtje posten, wat bijlezen hier en daar en wat in de Death Incorporated clan posten. Dat was het dan eigenlijk wel weer.

Ook heb jij meegedaan aan vele projecten, bijvoorbeeld OWN en GTAForum Verhalen. Hoe vond je het leiden van deze twee grote projecten?

Heb al bij al een heerlijke tijd gehad en heb daarbij de kans gekregen om een hoop leden te leren kennen. Bij beide groepen was het altijd gezellig met bijvoorbeeld het zaterdagavond gesprek. Het leiding geven samen met Dutchy, Thunder en Jowx ging me gelukkig ook goed af. Met een aantal dingen hadden we een andere visie maar uiteindelijk kwamen we altijd tot een gezamelijk standpunt. Heb er een leuke tijd gehad.



Waarom ben je gestopt met al die projecten? Begon het te vervelen of waren er andere redenen?

Heb ik destijds in de blog aangegeven. Met GTAForum Verhalen was het zo dat zowel Thunder als ik, er na een een bepaalde tijd geen potentie meer in zagen. Het project liep een beetje uit een en aangezien veel leden andere bezigheden hadden die tijd vereisten besloten we er voorlopig maar mee te kappen. Gelukkig staat de blog nog als een huis. Oceans Weekly News had uiteraard een andere reden. Ik had zelf gewoon geen zin meer om elk weekend klaar te zitten en wou die tijd tevens benutten voor andere bezigheden. Heb er best een lange tijd gezeten en soms ik het zo dat je er na een bepaalde tijd gewoon even klaar mee bent. Gelukkig had het niets met mijn collega's te maken destijds. Kwam meer door m'n eigen visie.

Je bent nu natuurlijk Moderator van het Graphics gedeelte. Hoe ben je eigenlijk in aanraking gekomen met Graphics?

Daar vraag je me wat. Zou niet weten of ik er door iemand anders aan begonnen ben, of zelf Photoshop uit de kast heb gehaald. Weet in ieder geval wel dat het begon op GTAForum.

Oke.. We hebben nu echt een groot gedeelte over het forum gehad. Nu gaan we je binnenste buiten keren. Met jawel...

De meerkeuze vragen. :) Thundercover of Kloep? dat is de eerst. :)

Daar ga ik niet tussen kiezen. Kloep die houdt me as we speak in de gaten en Thunder die zoekt me na het gesprek wel op.

hahah. xD geweldig. :puh:

Je mag heus wel mij zeggen hoor. Ik houd Thundercover wel op afstand. xD

Maar goed, de volgende. Kat of hond?

Kat, heb er zelf een. Vandaar.

.... :@ Dit is niet best jongen...

Kiwi of banaan?

Vind kiwi's persoonlijk lekkerder. Over forumleden doe ik geen uitspraken. :)

2lsxnye.png





1 of 2?

Eh, 1.

Rijk zijn en ongelukkig zijn of Gelukkig en geen geld?

Dat eerste. Zo mooi is m'n leven nu toch al niet. :7

Wie zou je graag terug willen zien in dit interview?

Nouja, geen idee eigenlijk. Lijkt me wel grappig om een nieuw actief lid te interviewen. Gewoon eens wat anders.

Oke. Dat is inderdaad een goed idee. Dan het laatste is en dat is wat vond je van het intervieuw en van ons?

Een geslaagd interview. Jullie hadden iets meer door kunnen vragen op m'n antwoorden. Maar ik weet uit ervaring hoe makkelijk dat gezegd is. Wellicht iets waar jullie aan kunnen werken in ieder geval. Maar goed, jullie deden het prima hoor. Volgens mij wel oprechte interesse.

Nou dan beginnen we maar eens met de bekende vraag die we meestal als eerste stellen in het intervieuw en dat is natuurlijk Waarom en wanneer heb jij je geregisteerd op het forum?


1-December 07. Had oorspronkelijk enkele vragen over San Andreas, die in dat forum dan ook snel beantwoord werden. Uiteindelijk werden dat er meer en ik besloot het forum als een plek te ervaren waar ik wel verder mee kon discussieren over Grand Theft Auto.

GTAGames.nl afbeelding
Je bent dus begonnen bij SA. Bij welke fora kunnen we je nu vooral terugvinden?

Ik moet eerlijk zeggen dat het toch wel een tijdje geleden is sinds ik in de SA fora gepost heb, toch wel jammer eigenlijk. In ieder geval kan je me nu terugvinden in uiteraard de Graphics fora. Maar ook post in zo nu en dan in Lifestyle, praat ik met mijn clan in Multiplayer en kijk ik af en toe in de IV en CW fora.

Dus GTAForum.nl was echt een plek waar jij je op je gemak voelde. Maar heb je ook op andere fora's gezeten of gezocht naar andere forums?

Nouja, ik ben nergens zo actief als hier (in hoeverre je dat actief kan noemen). Maar ik kom inderdaad ook wel op andere fora. www.gfxresource.com bijvoorbeeld.

Wat is je absolute hoogtepunt geweest op het forum?

Ik denk toch mijn Superlidmaatschap. Dat zal wellicht gek klinken nu ik nog niet zo lang moderator ben. Toch kreeg ik destijds echt het gevoel dat al het harde werk in een keer beloond werd en ik als het ware een onderscheiding kreeg. Dat is nu ook wel zo met het moderatorschap. Maar uiteraard ben ik daarvoor toch wel wat rustiger geweest met het helpen bijvoorbeeld.

Kwamen je promoties voor jou als verrassingen of had je het wel zien aankomen?

Nee, in principe kwamen ze alle drie als een verrassing. Natuurlijk wist ik als gewoon lid heus wel dat het helpen op een gegeven moment beloond zou worden, dat gebeurde dan ook. Toch komt een promotie altijd onverwachts en lijk je er helemaal niet aan te denken als het nieuws jouw kant op komt.

Hoe bevalt het je nu als Moderator? Is het veel werk?

Nee, dat valt in mijn geval wel mee. Het ligt echt aan de fora die je onder je hoede neemt. In bijvoorbeeld de lifestyle of IV fora is het veel drukker en zul je genoodzaakt zijn de leden wat vaker aan te spreken op hun gedrag. Met de graphics fora is dat veel minder. Daarnaast waken we met z'n tweeen over vrij rustige fora, wat het alleen maar gemakkelijker maakt. Zwaar werk kan ik het dus zeker niet noemen.







Zijn er veranderingen die jij zou willen aanbrengen aan het forum?

Ik kan nu niet echt op een verandering komen die ik zou willen doorvoeren. Dat zal wel betekenen dat er geen belangrijke aanwezig zijn, nu ik er niet op kan komen. Maar goed. Mocht iemand van de crew een initatief hebben, dan gaan we met z'n allen rond de virtuele tafel zitten om te zien of het iets zal worden.

Wat is je absolute dieptepunt op het forum?

Geen idee eigenlijk, volgens mij heb ik er niet echt een. Ik heb tot dusver niet echt negatieve ervaringen met het forum gehad, gelukkig maar. Nee, zou het echt niet weten.

2hpinif.png

Enig idee hoelang je het nog gaat volhouden op het forum?

Ach, ik denk nog wel een tijdje hoor. Heb niets te klagen, heb goede directe collega's en het gaat er allemaal wel rustig aan toe. Als we het zo houden moet het wel goed komen.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...