Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579307

Editie 142 - Yme's Column


OWN

371 bezichtigingen

gallery_13783_45_2136.gif

deze rubriek is geschreven door: Ymosky!

Volgens een artikel op nu.nl realiseerde de advocaat zich wel dat de maatschappij het niet zou hebben geaccepteerd als de rechtbank zijn cliënt had vrijgelaten. Nee natuurlijk niet..!! waarschijnlijk zal het grootste gedeelte van die "maatschappij" zo iemand met liefde en plezier eigenhandig castreren, of gewoon koppie onder in dat zwembad stoppen.

Ik heb het hier over de zoganaamde "zwembadpedo". In de afgelopen week kwam dit misdrijf aan het licht waarin de zwemleraar verdacht word van seksueel misbruik van bijna 100 meisjes tussen de 6 en 16 jaar. Waaronder ook nog eens kinderen met een verstandelijke beperking.

Wat betreft dat laatste geloof ik toch dat die kinderen niet de enige waren met een verstandelijke beperking. Als je er tienduizenden foto's en filmpjes maakt van kleine kinderen mankeert er toch ergens wel iets aan je, op z'n zachtst gezegd..

GTAGames.nl afbeelding
Wat betreft dat laatste, dat moet je eens langzaam hardop zeggen: tien-dui-zen-den.. Alsof het gaat om een soort verzameling zoals iemand anders postzegels, bier-doppen of munten verzameld. En dan een lijstje ervan bijhouden en afstrepen welke je al wel en welke je niet hebt.

Hoeveel is nu eigenlijk tienduizenden? Stel dat het er 30.000 zijn, dat zou dan neerkomen op gemiddeld 3000 foto's en filmpjes per kind.. Hoe krijg je het voor elkaar om zo ontzettend veel plaatjes te schieten, en wat doe je er daarna mee, op een regenachtige koude avond gezellig achter je computer zitten om plaatjes te kijken?

Dat zoiets heel erg is hoef ik eigenlijk niet eens te vertellen. In de eerste plaats voor die kinderen zelf, waarvan er sommigen misschien wel ongeveer even oud zijn als veel leden hier op het GTAforum. En dan natuurlijk erg voor die ouders, die bezorgd zullen zijn of woedend.. waarschijnlijk allebei.. Moeilijk ook voor die politiemannen, het lijkt mij dat ze toch al die foto's en filmpjes moeten bekijken, en al zullen die er wel voor opgeleid zijn, het lijkt me toch geen klusje waar je iemand enthousiast voor zult krijgen.

En dit hele zaakje ging aan het rollen doordat de computer van deze man kapot was, de reparateur liep er mee naar de politie die onmiddellijk actie ondernam. Een discussie onstond daardoor op onder andere Nu.nl "is die monteur dan eigenlijk wel te vertrouwen? Mag hij wel bij die prive-gegevens komen? Of was het gewoon zijn plicht om er melding van te maken en heeft hij dus heel juist gehandeld? Daarover gaat dan ook de stelling van deze week.

[hr=3]#3b91c3[/hr]De computer reparateur deed er goed aan om deze ontuchtzaak aan te geven bij de politie!

[hr=3]#3b91c3[/hr]Geef hierboven aan of je het eens of oneens bent met deze stelling. In de volgende editie van deze column zal de uitslag worden vermeld.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...