Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580413

Editie 143 - Horoscoop


OWN

561 bezichtigingen

gallery_3251_43_5452.gif

Deze rubriek is geschreven door Basssss!

[hr=2]#3b91c3[/hr]





GTAGames.nl afbeelding
Nog eventjes doorzetten, de vakantie is er bijna. Of is er misschien al. Je bent moe en verlangt erg naar de rust die je wil krijgen. De komende week wil je het liefst niks doen en je vermaken in de zon. Al zal de zon er anders over denken, waardoor het je deze week weer kan tegenzitten. Hou de moed in en vermaak je op de minder mooie dagen. Maar rozen verwelken en schepen vergaan, de zon zal weer opkomen na de maan.

[hr=2]#3b91c3[/hr]



21 januari - 19 februari <- Waterman





GTAGames.nl afbeelding
Poeh, wat is het warm. Snel naar het zwembad. Je zal de komende dagen vaak in het zwembad liggen of op z'n minst buiten zitten. Je zal merken hoe mooi de wereld kan zijn in de vakantie en je zal er met alle lust van genieten. Je hebt nergens meer zin in, enkel datgene wat je dan verlangt. Een bezoekje naar je tante kan je dus wel vergeten. Waar je ouders chagrijnig van worden, probeer ruzies te ontwijken om deze week te kunnen overleven.

[hr=2]#3b91c3[/hr]



Vissen -> 20 februari - 20 maart





GTAGames.nl afbeelding
Jij bent het water niet uit te krijgen en je laat je niet makkelijk aan de haak slaan deze week.Je laat je vriendin (of vriend) thuis en je neemt de tijd om te genieten van het glinsterende water in de zon. Vergeet absoluut je ijskode ranja niet, het kan nare gevolgen hebben als je deze niet bij je hebt. Laat je niet koudmaken door een paar druppeltjes en je zal deze week met gemak overleven.

[hr=2]#3b91c3[/hr]



21 maart - 20 april <- Ram





GTAGames.nl afbeelding
Onee, de vakantie nadert. Er moet nog veel gedaan worden. Haast, haast en haast. Je moet al die examenuitslagen er nog eens inrammen om er eindelijk achter te komen dat je geslaagd bent. Je moet wat kalmeren en alles gaan plannen. Dat scheelt tijd en leverd nieuwe tijd op, wat je weer kan gebruiken voor ander gehaast. Je ouders zullen er nogmaals erin rammen dat je je tanden moet poetsen als je naar bed gaat. Plan goed, hou je koel en deze week word niet je einde. Maar het begin van een hoop vrije tijd.

[hr=2]#3b91c3[/hr]



Stier -> 21 april - 20 mei





GTAGames.nl afbeelding
De vakantie komt eraan, je staat stevig in je hoeven terwijl je ouders overal heen racen om de vakantie te boeken. Hou je koel, want met zo'n haast zijn je ouders niet bepaald kalm en vrolijk. Probeer ze hun werk te laten doen en stoor ze al helemaal niet. Want dan heb je een chagrijnige kop op je dak. Doe waar je zelf zin in hebt, ga lekker liggen in het gras of neem een duik in het plaatselijke meer.

[hr=2]#3b91c3[/hr]



21 mei - 21 juni <- Tweelingen





GTAGames.nl afbeelding
Ga eens lekker met je vrienden of je vriendin ergens heen, bijvoorbeeld het zwembad. En neem de tijd om samen te ontspannen, je zal elke dag zin hebben om weer met je vrienden (of je vriendin) op pad te gaan. Deze week wil je enkel gezelligheid en je verveeld je gelijk zodra je weer alleen bent. Mocht je toch alleen komen te staan, zorg er dan voor dat je snel andere mensen om je heen krijgt. Lukt dit niet, dan zou het wel eens goed mis kunnen gaan met je gezondheid...

[hr=2]#3b91c3[/hr]



Kreeft -> 22 juni - 22 juli





GTAGames.nl afbeelding
Je zit urenlang op het strand te bakken in de zon, misschien moet je eens een duik nemen voordat je rood word. Neem wat meer tijd door in de schaduw, een rood lichaam kan pijnlijke gevolgen hebben. Pas op voor je ouders, in deze tijden kunnen ze een aangebrand humeur hebben. Hou je taai want er kunnen nog wel eens vreemde vogels tussen zitten.

[hr=2]#3b91c3[/hr]



23 juli - 23 augustus < Leeuw





GTAGames.nl afbeelding
Kom eens van je luie reet, het eten komt niet uit de lucht vallen en geld groeit niet aan de bomen. Doe er eens wat aan, je ouders doen zich niet meer voor als je bediendes en hebben het nu iets te druk om je te helpen. Deze week moet je een aantal moeilijke beslissingen nemen en zal je alles helemaal zelf moeten opknappen. Neem de tijd om alle zaakjes overeind te houden en help anderen als je tijd over hebt.

[hr=2]#3b91c3[/hr]



Maagd -> 24 augustus - 23 september





GTAGames.nl afbeelding
Raak niet gestrest en hou je kalm. Probeer nog even maagd te blijven want dit is niet het juiste moment om daar verandering in te brengen. Dus hou je geslachtsdeel thuis en ga niet naar bed voor het slapen gaan. Hou je vriendin even alleen, want ze heeft even geen zin in bezoek. Maar de volgende dag heeft ze je hard nodig, maar vergeet niet wat je net gelezen hebt als je deze week heelhuids wil overleven.

[hr=2]#3b91c3[/hr]



24 september - 23 oktober <- Weegschaal





GTAGames.nl afbeelding
Hou je hoofd recht en zet je zaakjes juist niet scheef. Je zult een zware last krijgen deze week waarmee je de mandjes laat overlopen. Hou je geld in de zak want voor je het weet staat je geliefde op de stoep met de zin naar een ijsje. Neem je keuze evenwichtig en sla vooral niks over. Vergeet ook niet de citroensmaak te proeven. :D

[hr=2]#3b91c3[/hr]



Schorpioen -> 24 oktober - 22 november





GTAGames.nl afbeelding
Je lijkt al zwart aangekoekt, kom onmiddelijk uit die zon voordat je Johnny Shadow op je dak hebt. Misschien moet je maar bij een kreeft intrekken, zolang je je achsterste aanhangsel maar uit het gat laat. Neem de tijd om je te relaxen en wees niet bang voor wat dan ook. Deze week zal er niets zijn waar je bang voor bent en alleen maar dingen waar je naar uit wil kijken. Neem de tijd dan ook op de vakantie lekker in te kruipen.

[hr=2]#3b91c3[/hr]



23 november - 21 december <- Boogschutter





GTAGames.nl afbeelding
Hou je pijlen recht, voordat ze de verkeerde kant opvliegen. En dat moet je nou net niet hebben deze week. Doe kalm want er komen wat irritante tijden aan, hou je hoofd koel en je boog recht. Kijk goed naar de vijand als deze een aanval probeert voor te bereiden en hou hem tegen als het zover is. En als je de weg kwijt bent hoef je enkel de pijlen te volgen.
Steenbok -> 22 december - 20 januari

4 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...