Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580010

Editie 144 - News, Sport, Lifestyle


OWN

526 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_3251_43_6120.gif

Deze rubriek is geschreven door

Sa_Bulldog!

Wekelijks is in deze rubriek het belangrijkste nieuws, sportnieuws en een item over lifestyle te vinden

[hr=3]black[/hr]

Nieuws

Schedel gevonden in Friesland

GTAGames.nl afbeelding
Donderdagavond is er een schedel aangetroffen op het eilandje Froskepolle in Friesland. Een stel kinderen die op het punt stond te gaan vissen trof de schedel aan. Die hebben daarop gelijk alarm geslagen. Toen eenmaal de politie ter plaatse was is alles hermetisch afgezet. Mensen mogen het eilandje niet meer betreden en ook heeft de politie een speedboot ingezet om te zorgen dat bootjes niet te dicht bij het eilandje komen. De politie heeft de kinderen opgevangen en zullen worden doorverwezen naar slachtofferhulp. Het onderzoek zelf zal waarschijnlijk tot en met vandaag gaan duren. De overige resten van het lichaam zijn ook aangetroffen. Het zou gaan om een man die al enkele weken vermist zou zijn. Ook voor zwemliefhebbers zit zwemmen er niet meer in. Dus deze mensen zullen op een andere plek verkoeling moeten gaan zoeken. Rond 24 juni heeft de politie nog gezocht naar de man met een helikopter. Deze zoektocht leverde op dat moment niets op. Het hoofd van de man zou van het lichaam zijn gebeten door een verwilderde hond.

Twee Doden door Noodweer in Duitsland

GTAGames.nl afbeelding
Twee mensen zijn gisteren door het zware noodweer om het leven gekomen. Een 46-jarige vrouw werd getroffen door de bliksem en een 33-jarige man kreeg een elektrische schok toen hij zijn kelder aan het leegpompen was. Ook was er veel overlast door dit hevige weer. De brandweer in Duitsland moest meerde keren uitrukken voor ondergelopen kelders en straten. Ook werden veel straten door de politie afgesloten omdat deze spekglad waren geworden door rond vliegende modder. Ook trein verkeer in Zuid-Duitsland raakte ontregeld en de luchthaven in Düsseldorf werd tijdelijk gesloten door wateroverlast. Ook in Limburg werd een vliegveld gesloten. Deze twee luchthaven zijn erg populair bij vakantiegangers. Hoe groot de schade is, is niet bekend.

Noord-Korea weer met raketten aan het spelen

GTAGames.nl afbeelding
Noord-Korea is weer de hele dag bezig geweest met het afvuren van raketten. Volgens Zuid-Korea zijn er al zes raketten in de zee terecht gekomen. De raketten die Noord-Korea afvuren hebben een bereik van vijfhonderd kilometer. Vorige maand stelde de Verenigde Naties sancties in nadat het land een tweede ondergrondse kernproef had gedaan. De sancties gaan vooral over de wapen-export uit Noord- Korea. Amerika ziet er geen echte bedreiging in, maar Amerika houd er wel rekening mee dat Noord-Korea een middellange afstandsraket afvuurt. maar tot nu toe is er niet wat daar op zou wijzen. Wel noemen Amerika en Japan de Proeven van het land Provocatie.

[hr=3]black[/hr]

Sport

Tien weg voor twee nieuwe speler Real Madrid

GTAGames.nl afbeelding
De club Real Madrid wil van tien spelers af dat zegt de Voorzitter Florentino Perez. Hij heeft dit gezegd tijdens een uitzending van het paanse televisiezender Cuatro. Hij zegt dat Real een te grote club is en het een beetje rustiger aan moet doen vooral met de zicht op het WK volgend jaar. De club heeft 35 spelers terwijl de andere club rond de 25 spelers hebben. De voorzitter heeft al rond de 215 miljoen euro uitgegeven voor twee spelers. De twee spelers waar het hier om gaat zijn : Braziliaan Kaka en de Portugees Cristiano Ronaldo. De voorzitter van de club heeft twee geweldige spelers op het oog, maar die mogen niet weg bij hun club. Wel zegt hij er gelijk bij dat in de voetbalwereld heel veel kan veranderen.

Claudia Pechstein betrapt op doping

GTAGames.nl afbeelding
De Duitse schaatser Claudia Pechstein is betrapt op het gebruik van bloeddoping. Dat maakte de Internationale Schaats Unie met een schriftelijke verklaring bekend. Claudia Pechstein is daardoor voor twee jaar geschorst en mist hierdoor het komende Olympische Spelen wat word gehouden in Vancouver. Pechstein veroverde in haar carrière onder meer negen olympische medailles waarvan drie goud. Ook Renate Groenewold heeft een Reactie gegeven op dit missertje van Claudia Pechstein ''Voor mij is ze keihard van haar voetstuk gevallen. Ik heb geen enkel respect meer voor haar. Ik ben perplex, maar vooral woedend"

[hr=3]black[/hr]

Lifestyle

augustus de maand van de griepgolf

GTAGames.nl afbeelding
Er word een piek verwacht met de Mexicaanse griep in ons land. Deze word verwacht rond augustus. Per dag worden er duizenden mensen over de hele wereld ziek. De vaccinatie die is aangeschaft is pas in oktober beschikbaar dat meld Nederlands Dagblad. Volgens het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) is een uitbraak in augustus een van de opties waar experts rekening mee houden. Het Mexicaanse griepvirus is, anders dan andere griepvirussen, namelijk ook 's zomers actief.

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...