Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579960

Editie 144 - Forumview


OWN

740 bezichtigingen

gallery_3251_43_2109.gif

Deze rubriek is geschreven door Kloep en flippie13!

Welkom bij deze editie van het altijd gezellige en leuke Forumview. Veel is er niet gebeurd deze week, maar wel wat. Ook erg leuke gebeurtenissen. Ook hebben wij per ongeluk vorige week geen naamswijzigingen gemeld, dus daarom vermelden wij deze van vorige week gewoon in deze editie. Veel plezier met de op één na laatste editie voor de zomerstop van Forumview.

Jesperkaj's Topic van de Week



Elke week vragen wij een willekeurig lid om zijn/haar Topic van de Week te geven. Deze week kozen wij voor Jesperkaj, hij koos voor The Pirate Bay overgenomen. Zijn reactie op dit mooie topic is kort maar krachtig:

Toen ik dit las, vond ik het best jammer dat je daar moet gaan betalen als je wilt downloaden. Ik houd verder me mond, anders verwacht ik snel een 20%.

Poll: Wat wordt het nieuwe topic van de week?

[table=simple]

| | Berts Bierhuis|Stem!| |

| | ''Hoe heet dit liedje?''|Stem!| |

| | Verwijderen reacties die niet in Comic Sans staan|Stem!| |

| | Tour De France 2009|Stem!| |

| | Billy Mays overleden|Stem!| |

[/table]

Uitslagen Topic van de Week!

30lpb34.jpg

Gekte om ‘Comic Sans Dag’



Gisteren was het ‘Comic Sans Dag’. Comic Sans is een lettertype dat is ontworpen door Microsoft in 1994. Het werd ontworpen als een 'casual lettertype voor informele documenten'. Het werd al snel een populair lettertype. Door het overgebruik heeft het nogal wat tegenstanders verzameld.’ The Covesight Community had besloten om deze ‘speciale’ dag te vieren, door de leden één dag lang te laten posten in het Comic Sans lettertype. Helaas waren er aan aantal leden bij, die het hier niet bij eens waren en stuw bleven doorposten met het standaard lettertype! Doordat deze posts verwijderd werden, sloeg het knopje bij de forumleden om, en kwam er een nieuw topic in ‘The Families’ genaamd: ‘Verwijderen reacties die niet in Comic Sans staan’. Hierin kunnen alle kwade, gefrustreerde of de niet-postende-in-Comic Sans- mensen in terecht!

Natuurlijk vroegen wij $NeoSyp$, leider van The Covesight Community, om zijn mening, wat een heel verhaal over het Comic Sans lettertype werd:

Om het dan maar even samen te vatten: Comic Sans is een nationale dag waarop we allemaal ons bedenken hoe belangrijk dit prachtige lettertype eigenlijk is. Zodoende heeft ook Covesight zich aangesloten bij de 'sites' die zich in een Comic Sans hoesje hebben gehesen. Oftewel, een dagje enkel posten in Comic Sans. Er is nogal wat ophef hierom geweest en dit kan ik absoluut niet begrijpen. Men is ertegen in Comic Sans te posten, maar het enige argument wat wordt gebruikt is "we zijn te lui om onze tekst te selecteren en het in comic sans te zetten". Spijt me zeer, maar dan ben ik niet bepaald geneigd om te zeggen "doe dan maar niet". Als men zich er dan ook nog eens zo vreselijk druk om gaan maken en dingen gaan zeggen als dat er totaal niet naar leden wordt geluisterd, dan gaat dat al helemaal te ver. De Nationale Comic Sans dag is een dag, is het zoveel gevraagd om dan in dit lettertype te typen? Lijkt me niet bepaald het geval. Mocht je dan toch echt principieele bezwaren hiertegen hebben, post dan gewoon een dagje niet in het Covesight forum. Maar om nou zoveel ophef te maken om zoiets kleins, dat is gewoon zwaar overdreven, het is zelfs kinderachtig te noemen. Dus als niemand zich er drukt om maakt is er ook niets aan de hand. Toch kan ik terugkijken op een goede Comic Sans dag. Alhoewel het niet al te positief is ontvangen heeft het edele lettertype de nodige aandacht gekregen, en dat is waar het allemaal om ging, niet?

Promoties en naamswijzigingen



Deze keer hebben we weer twee promoties te melden. Het gaat hier om Kai-Shockwave die weer een dikker laagje krijgt als Superlid. Ook onze eigen Jacky-2007 mag zich vanaf heden een Superlid noemen.

We hebben vele naamswijzigingen gekregen. Vier werden er gedaan door Dutchy3010:

Wazzaaaaaaa moet naar eigen zeggen een "deftigere" naam hebben, omdat hij met zijn 22 jaren een voorbeeld moet zijn voor de jongere leden. Daarom is hij vanaf heden als Aizen op dit forum.

kidage had heel goed door dat admins erg lui zijn. Daarom maakte hij zelf alvast maar de post:
Kidage is aangereden door een auto en wil nu zichzelf opofferen als stopteken dus zijn nieuwe naam moge zijn: Stopbord

Helaas was kaj-killer niet zo attent, dus nu moet ik het zelf doen. Hij heet vanaf heden -Trix-.

Alsof twee nog niet genoeg is... PassVanMijnOudAccountKwijt's nieuwe naam is PlonsDeKikker

Ook Lantyz had het druk, en mocht twee naamswijzigingen behandelen.

xorpa onthult zich als niemand minder dan ..::Dracula::..

Hopelijk blijft deze Roemeen vanaf nu overdag ook binnenshuis.

Ottoman 47's periode van verlichting als Illuminati is voorbij en hervat zijn oude naam weer.

PatrickW word 40 jaar!



PatrickW was gister jarig, zijn 40 jaar maken hem al een stapje dichterbij het Opa-zijn. De 3 pagina's aan reacties op zijn profiel bewijzen maar weer dat PatrickW een erg geliefde man is onder de forummers (of willen die gewoon slijmen?) Natuurlijk was OWN op de hoogte van deze gebeurtenis, en heeft een mooie selectie gemaakt van alle mooie, grappige en goede felicitaties:
Gefelciteerd Patrick met je 40ste verjaardag, over 10 jaar ben je Abraham maar zo moet je natuurlijk niet denken ^^
Feli Wmans..
Ze zeggen dat je vanaf je 40ste alleen maar achteruit gaat... :puh: Anyway, gefeliciteerd! :D
Gefeliciflapstaart!
Gefeliciteerd, speciaal voor jou het gebruikelijke LKZ verjaardags liedje (zie link) : http://www.youtube.com/watch?v=pDgEKSB91BQ
Gefelici-shit! :puh:

Namens heel OWN, nog gefeliciteerd!

Signature of the Week!



Elke week kiezen wij een mooie signature die deze week is gemaakt, en wij kozen voor onderstaande sig van Jesperkaj:

oqgetj.png

Jay; was zo vriendelijk om zijn reactie op deze afbeelding achter te laten: Op het eerste gezicht geen slechte signature. Wat mij opvalt is dat alles netjes opgevuld is. Wel mis ik gebrek aan detaill. Zo zie ik in feite een grote render met daarom heen wat donkere kleuren en enkele effecten. Ik had graag andere maten gezien waarbij ook andere effecten een rol speelden. Desondanks zie ik geen gigantische fouten, op de tekst na dan. Deze vind ik helemaal niet bij de signature passen en tevens verkeerd geplaatst. Mijn advies is om er geen tekst in te verwerken, tenzij je zeker weet dat het zal passen. Hier is dat gewoon niet zo. Verder mis ik nog enige diepte en wat meer kleur. Ik hoop dat je er wat mee kan, Jesperkaj.

Dit was Forumview voor deze week. Ik hoop jullie volgende week weer te zien!

7 reacties


Recommended Comments

Ach, laten we hier niet ook gaan ruzie maken :puh:

Mooie Forumview, maar bij Uitslagen, dat staat beter als het links staat en misschien is een lay-out ervoor er wel mooier ;)

Link to comment

Dat heb ik inderdaad gedaan. Ik had het gisteren nogal druk. :$ Vanaf volgende week zal er een spetterende uitslag staan waar iedereen diep van onder de indruk zal zijn. :D

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...