Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,521,607

Editie 145 - Game On!


OWN

417 views

 Share

gallery_3251_43_13567.gif

Deze rubriek is geschreven door Ikkes en Rullez

Deze editie is helaas wat magertjes geworden wegens ziekte en afwezigheid, maar toch hebben wij een leuke review en een leuk nieuws stukje waar wij jullie mening over willen weten. Veel lees plezier!

Call Of Juarez

GTAGames.nl afbeelding
Western games zijn niet altijd de meest populaire games, echter zitten er toch hele goede games tussen. Denk aan GUN, het aankomende Red Dead: Redemption van Rockstar Games en de Western serie van Ubisoft: Call Of Juarez. Deze serie heeft sinds begin juli een nieuwe telg erbij namelijk, Call of Juarez: Bound in Blood. En naar deze game gaan wij kijken.

Bound in Blood speelt voor de gebeurtenissen in de eerste game af en is dus een echte Prequel zoals dat zo mooi heet. In de game kijk je naar het levensverhaal van de gebroeders McCall. Thomas de behendige broer die erg goed is met een Rifle, Ray die meer van de brute kracht is en het kleine broertje William die beide heren tot de orde probeert te roepen. Je maakt vele gebeurtenissen mee als de Amerikaanse burgeroorlog en later de hebzucht naar goud en vrouwen, met alle gevolgen van dien.

(Bijna) iedere missie krijg je de keus om met of ray of Thomas te spelen. Dit is een erg leuke toevoeging omdat je met beide heren de missie totaal anders beleeft, hetgeen er dus voor zorgt dat je toch de missie nog een keer wil spelen om ook de andere ervaring te krijgen. Het verhaal in de game is erg goed uitgewerkt en wordt dan ook erg goed gebracht. Daarbij deze keuze optie en je hebt een prima uitgewerkt concept.

Grafisch doet de games niet heel veel bijzonders en laat het met de lipsync een hele grote steek vallen, welke toch echt ondermaats is. De Voice acting is geweldig, maar doe dan ook wat met de lipsync want dit doet de voice acting toch erg zwaar te kort. Op dit na week de game met beelden en een sublieme soundtrack een echt western sfeer over te brengen, hetgeen echt een sterk punt is van de game.

Naast de Singleplayer heeft Ubisoft er ook nog een aardige multiplayer ingestopt welke goed werkt en een aantal leuke spelmodes met zich me brengen. Dit is toch ook wel een erg goed uitgewerkt onderdeel al doet het niet heel veel nieuwe dingen.

Zo is de game in prima game, met een pracht verhaal met voldoende onverwachte plots, een prima sfeer en een leuke multiplayer. Toch doet de game vrij weinig nieuws, maar dat neemt het plezier van de game niet weg.

8/10

Petitie door duitse gamers

GTAGames.nl afbeelding
Een maandje geleden gingen de geruchten in de ronden dat Duitsland gewelddadige games wil gaan verbieden. Dit is bij de duitse gamers in het verkeerde keelgat geschoten en ze zijn actie gaan voeren. Zo is er een petitie in de ronde gegaan die al meer dan 28.000 handtekeningen van gamers heeft ontvangen. Dus wat vind jij, moeten gewelddadige verboden worden?
 Share

7 Comments


Recommended Comments

Ik bemoei me er niet mee, zolang het maar niet in Nederland gebeurt vindt ik het goed. Alhoewel het wel zielig is voor die duitsers.

Link to comment
Aahahaha lekker voor die moffen! _O_ Ik ga hard lachen als het doorgaat.

Dan zijn wij de volgende. Ha-ha, ik lig dubbel.

Link to comment
Dan zijn wij de volgende. Ha-ha, ik lig dubbel.

Hihihihi dat zou alleen maar nog grappiger zijn! :schater: Geweldige games, alsjeblieft zeg. Wat schiet je d'r nou mee op. Je kunt veel beter kleurplaten gaan maken ofzo.

Link to comment

Straks staat Duitsland bekend om het grootste download land voor gewelddadige spellen omdat ze niet gekocht kunnen worden ^_^

Link to comment

Da's dan ongeveer het zelfde als Een Handheld gaan uitbrengen Waarbij je de Games MOET downloaden wil je ze spelen. Terwijl je juist het Downloaden van games wilt tegengaan.

De PSP go!

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...