Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585643

Editie 20 - De Snuffelaar


Dutchy3010

412 bezichtigingen

blog-33831-1165620876.jpg

Deze rubriek is geschreven door 'SummerBase'.

Fietspomp?

Het is weer raak hoor, je band is weer lek geraakt omdat je weer zo nodig door een kapot bierflesje moest rijden. Als je dat gedaan hebt dan kun je twee dingen doen; Je bewerkt met een mes je band en je gaat een nieuwe kopen. Of je koopt de Hydro Turbo FietsPump deluxe van Promile fietsklunzen. Deze fietspomp kan zo enorm veel dat het bijna geen fietspomp meer is. Als je te laat voor school bent? Denk je bij jezelf na; hoe kan dat? Nou daar heet deze pomp een oplossing voor; Je plakt hem op je bagage- drager en je hoeft het simpele knopje alleen maar op te drukken en je bent in een zwiep op school. Je zult het bijna niet verwachten, maar deze pomp is ook tegelijkertijd een wc- onstopper. Ja je zou het absoluut niet verwachten maar het kan! Ook kan je hem als feun en scheer apparaat gebruiken. Het elegante uiterlijk en zijn velen functies staan goed bij u leren blouse. Bent u ook zo verliefd op deze pomp, koop hem dan nu 'hier'.

Strijkijzer?

Overkomt het u ook wel eens dat uw kleren niet goed gewassen zijn? Nou dan hebben de gebroeders lik de firma een prachtige uitvinding gedaan. De Strijk 0.3 is de uitvinding van de 21ste eeuw. We konden uit Milan al een klein voorproefje ontvangen en dat deed ons erg goed. Dus vandaar dat we dit artikel een speciaal plekje gunnen in het marktonderzoek van de Belgische chocolade fabriek: 'LekkerVet'. We kregen het artikel en we zagen het en we dachten. Wat een troep, maar eenmaal de stekker in het stopcontact en onze mening veranderde sterk. Een Dvd-speler en een wasdroger zaten in het strijkijzer. We snapten niet hoe het kon, maar het kon. Tevens kreeg onze vrouwlijke tester 'Irene Oors' een heerlijke kerel bij dit artikel dus bestel 'snel'!

Zonnenbank?

Ben jij in de zomer niet naar buiten geweest, omdat je bang was dat de meisjes/jongens je niet aan konden zien vanwege die witte kleur? Dan hebben wij de oplossing binnen handbereik. Het is ze SunO- matic, een persoonlijke zonnenbruiner doet u lijken op een afroman met rasta haar. Wil jij ook in de publiciteit komen doordat uw huid verbrand is door een veels te hete zonnenbank? Dan is dit uw kans en neem deze kans aan. Vandaag krijgt u er een gratis handdoek bij en levenslange littekens vanwege de hitten, bestel snel bij 'TellSnell'.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...