Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585643

Editie 20 - Forum


Dutchy3010

610 bezichtigingen

blog-33831-1165621981.jpg

Deze rubriek is geschreven door 'SummerBase'.

Het is weer een drukke week geweest. In deze weken zullen er geen promotie's komen vanwege de Forum Awards, maar er zijn genoeg dingen die ons amuseren in deze periode van chocolade- melk drinken en warme cake naar binnen werken. Als we even met één oog naar deze week kijken kan in zeggen dat het een drukke week is met een aantal afsluitingen van projecten maar ook de start van een grote stemronde. Ben je al benieuwd? Lees dan deze Forum- editie!

Stunt Challenge afgelopen!

Het Stunt Challenge toernooi dat al een paar weken in volle gang was is nu met succes afgerond. Er hebben een groot aantal mensen mee gedaan, maar er kon er maar één de beste wezen en dat was ditmaal 'Typhoon'. Hij liet HerrieM achter zich met een geweldige tweede plaats daarachter volgde Flying Dutchman met een prachtige derde plaats. Ook wil ik als co-leader van het Oceans Weekly News Froodooo complimenteren vanwege zijn inzet in contests, dat is wel een waardering waard!

The Royal Guardian zwaait de Sint uit!

The Royal Guardian had de Sint al de haven van het forum laten zien, maar er is een tijd van komen en gaan en ook de Sint verliet het forum weer. Zoals jullie weten heeft deze corporation een week of wat geleden een leuke Sinterklaas contest gehouden waarin iedereen een aantal vragen over het PB- systeem moest versturen. Natuurlijk wel de leden die zich ervoor opgegeven hadden. Er zijn nu drie mensen uit de bus gekomen die in de prijzen vielen. Ik, SummerBase dus viel in de prijzen onder de categorie 'gedichten'. ArticLight viel in de prijzen voor de quiz en Explouded voor de slagzin. De winnaars mochten twee dagen in het privé forum gezellig mee kletsen met de matrozen en kapitein ook worden ze binnenkort helemaal uitgehoord onder leiding van een spannend interview. Maar daarvoor kun je binnenkort meer lezen op de 'The Royal Guardian Blog'.

Gadget Forum - Test forum?

VWO-er heeft een topic in het Feedback achtergelaten waarin hij vertelde dat er iets raars in het Gadget Forum was. Ik ging kijken inderdaad er was iets aan de hand wat niet helemaal klopte, later kwam PatrickW met het nieuws naar voren dat het Administrator- team bezig was om een nieuw soort skin te testen. Qua uiterlijk ziet het er wel identiek uit, maar qua stijl iets anders. Zoals je ziet is er een dropdown-box geplaatst op de plek van de gebruikelijk: 'Mijn instellingen · Nieuwe berichten · Assistent · Postvak: 0' regel. Verder niet veel belangrijks, maar het was al een kleine maand te bezichtigen op die plaats. Goed gevonden dus VWO-er. Hier nog even snel een link naar het Gadget Forum.

Stemlokaal voor geopend!

We moesten er nog even op wachten, maar op 9 December 0:15 ging het stemlokaal voor de 'GTA Forum Awards 2006' open. Hierin waren de genomineerden op een grote lijst gezet en nu is het de taak aan de leden om te stemmen op je favorieten per categorie. Je kunt simpelweg stemmen door de hokjes aan te vinken waarvan je denkt dat het de beste keuze voor jouw is. Stem dus voor jezelf en laat het aan niemand weten waarvoor je gestemd hebt, vriendjes politiek is niet eerlijk, maar er is in deze ronde helaas niks aan te doen. Heb je nog niet gestemd? Stem dan nu in 'dit' topic! Iedereen ook veel succes met de Forum Awards!

MTA- Blog bevat een fout!

Misschien hebben sommigen die zich interesseren in het online gedeelte van de GTA wereld het al wel gezien, maar in de Blog post van het forum zit een fout. Namelijk in het posten van de topics zit een fout. Zoals je kunt zien worden sommige artikelen meerdere malen gepost en staat er voor de topic's soms; Devolopment Blog'. Dat is geen fout van het forum, maar die van het systeem van MTA- ik verzoek de administratoren van dit forum de RSS- functie in het Admin Control Panel eens door te zoeken, want dit zijn toch dingen die we liever niet hebben. Je kunt het 'hier' bekijken. Ik heb het met een ander forum systeem ook gehad en de simpele oplossing was om de RSS- feed van de hoofdpagina van MTAsa.com eraf te gooien.

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...