Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580170

Editie 150 - Fiegel's Column


OWN

444 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_3738.png

Deze rubriek is geschreven door Fiegel5!

Editie 150, editie 3 Fiegel’s Column. Ik moet zeggen dat ik wel heel tevreden ben met mijn vaste lezers met geweldig commentaar. Neem NandroDavids bijvoorbeeld, dat is pas klasse! Wellicht maak ik je deze week weer wat vrolijker. Deze week neem ik een interview bij Jet af, over jawel, OWN!

“Vroegah was alles beter”, een van de quotes die je de laatste tijd erg veel hoort. Maar geld dit bij OWN ook zo? Ik vroeg het Dutchy3010, ook wel bekend als Jet en oprichter van OWN. Ik werk bij het interview met het bekende kleurenspectrum wat bekent is bij interviews.

Fiegel5

Dutchy3010

Hallo Jet, ik wil voor Fiegel's Colunm voor OWN je wat vragen stellen. Vind je dat erg?

Hey Fiegel, natuurlijk :puh:

Laten we dan meteen maar beginnen!

Als je kijkt naar OWN vroeger en nu, welke van de twee vond je dan het leukste en het beste qua schrijvers en rubrieken?

Schrijvers maakt denk ik niet veel verschil, maar de rubrieken van vroeger vond ik net wat leuker dan nu. Met name Jowx' Column en de column van Pietje II. Maar mijn favoriete rubriek allertijde is Admins Strippen, en die is er nu nog steeds... :puh:

Wat vind je van de nieuwste rubrieken zoals NSL en reporter bulldogg?

NSL is eigenlijk een oude rubriek: vroeger was er een rubriek "Actueel" en een rubriek "Sport", maar die zijn beiden gestopt. Destijds was er veels te weinig animo voor om die door te laten gaan, en dus stopte ze. In een nieuw jasje en samengenomen ziet het er wel leuk uit. De rubriek van Bulldog vind ik eigenlijk een super initiatief, is weer eens wat anders. Origineel en interessant. :tu:

Wat zijn jou favoriete rubrieken op dit moment?

Admins Strippen, duidelijke nummer 1.

Mag ik dan je 2 en 3 ook nog weten?

2 is op dit moment Reporter Bulldog, en 3 is Interviews, al verliest de laatste een beetje zijn charme de laatste tijd.

Wat bedoel je daarmee? Al moet ik wel zeggen dat het inderdaad vroeger wel een beetje meer sfeer inzat.

Sowieso worden ze steeds korter, en ze zijn ook oppervlakkiger geworden.

Als je terug kijkt naar OWN, zou je het dan overdoen?

Moeilijke vraag, ik ben er niet voor niets uit gegaan natuurlijk. Maar ik ben blij met en trots op wat we met OWN bereikt hebben, dus ik mijn antwoord is "ja".

Het heeft veel stress en tijd gekost om te bereiken, wat vonden andere mensen van buiten internet dat je zoveel tijd in OWN en TOC stak?

Vrijwel niemand weet het. :7 Heb wat vrienden verteld dat ik een krantje leidde op het internet, maar veel meer ook niet. Bij mij is altijd "first things first" geweest, dus als ik een keer wat anders te doen had, zorgde ik er óf voor dat ik vervanging had, óf zette ik alles al klaar voordat ik weg moest. Het is niet zo dat ik dingen gelaten heb vanwege OWN.

Heb je ongeveer een aantal uren dat je in OWN hebt gestoken toevallig in je achterhoofd zitten. Zoja, hoeveel uur dan ongeveer?

Dat is moeilijk, want op zaterdag avond was ik meestal bezig van 7 tot half elf, maar door de week had ik zoveel discussies op MSN, in dat subforum, etc dat minstens 2x zoveel tijd kostte. Ik schat dat het gemiddeld 10 uur per editie was: in het begin veel meer (toen maakte ik ongeveer alle rubrieken die er niet waren), aan het eind wat minder... En de speciale edities kostte natuurlijk héél veel meer tijd. Maar goed, met gemiddeld 10 denk ik dat je redelijk in de buurt zit.

Dus dat is toch nog wel redelijk veel dan :puh:. Je bent nog wel nogsteeds een beetje bezig met OWN. Zou je ooit weer een eigen rubriek willen?

Het is moeilijk om zo'n project los te laten, het is toch een beetje mijn kindje op het forum. :puh: Dus ja, ik denk nog graag mee, ik wil het helpen verbeteren, maar 10 uur per week heb ik er niet meer voor over. In economische termen: de opportunity costs zijn te hoog. Misschien dat ik ooit nog een rubriek wil, maar nu nog even niet. Wordt al genoeg achter de schermen aan me gevraagd, he Fiegel? :puh:

Inderdaad, maar het is ook niet zo heel gek he. Je bent The Godfather van OWN dat bereik je niet zomaar. En de redacteurs willen je niet graag kwijt

Lol, bedankt. :puh:

Ik denk dat geen groot deel van GTAForum wel weer jou een rubriek wil zien schrijven. Vroeger had je Crew-nogiets, dat was een erg leuke rubriek.

Crew Insight heette dat... Ja, ik schreef dat met plezier. Maar na een aantal weken had ik gewoonweg geen ideeën meer om de rubriek te vullen. En dat is met de meeste columns zo: als je geen idee hebt, verzin dan ook niets, want dan is het meestal niet zo geslaagd...

Ben ik ook achter gekomen :$

Hehe, iedereen moet het leren. Columns schrijven is één van de moeilijkste dingen die je in een krantje doet, veel moeilijker dan een "standaard" rubriek als De Tien. Dat wordt door veel mensen vergeten.

Dat is waar inderdaad, vandaag is het voor mij al makkelijker omdat jij zo vrij was om dit interview te doen. Ik hoop alleen niet dat ik dezelfde vragen heb gesteld als Thundercover?

Nope, die heeft het niet over OWN gehad :puh:

Dat is mooi dan, dan wil je bedanken voor je tijd en hulp. En ik hoop dat ik je niet al te erg heb verveeld met mijn vragen.

Dit was dan Fiegel's Column voor deze week, bedankt voor het lezen. En natuurlijk bedankt Dutchy3010 voor het meehelpen bij het interview. Tot volgende week!

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...