Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579894

Editie 150 - Reporter Bulldog


OWN

454 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_13649.png

Deze rubriek is geschreven door Sa_bulldog!

Deze week hebben we natuurlijk de 150ste editie van de OWN. In de rubriek van Reporter Bulldog kan ik hier jammer genoeg niks speciaals over zeggen. Het enigste wat ik wel kan zeggen is dat ik trots ben en vereerd dat mijn rubriek mag plaatsvinden in de OWN en dat we er met ze allen zo hard aan werken. Vorige week gebeurde het weer het een en ander zo werd er een woningbrand gemeld een straat verderop en hier ga ik het over hebben deze week in de OWN veel lees plezier allemaal.

Woningbrand blijkt portiek brand

GTAGames.nl afbeelding
Het is donderdagmorgen en ik zit rustig achter de pc en ik maak me op voor bed. Op het moment dat ik met een kameraad aan het praten ben en we het gesprek aan het afsluiten zijn, gaat de pieper. Er word een woningbrand gemeld aan de Finsestraat. Ik spring op en typ nog snel dat ik weg moet, omdat er brand is. Het is een straat verderop, maar toch besluit ik de auto te pakken. Er staan meerdere flats en de straat is ook in meerdere hofjes opgedeeld. Als ik de auto parkeer en naar de nummers aan het kijken ben, fluit een zwarte jongen naar mij die daarna gelijk roept dat de brand bij hem is. Ik ren er heen en stel gelijk de vraag waar de brand is en wat er brandt. Hij zegt dat het onderin de portiek is, dus dat stelt me gerust dat er geen bewoners gevaar lopen. Het was ongeveer half zeven in de morgen en iedereen lag nog op één oor.

GTAGames.nl afbeelding
Ondertussen was de politie ook onderweg. Ik ben zelf op onderzoek uit gegaan om te kijken wat er brandde. Toen de politie eenmaal ter plaatse was gooide de agent zijn deur open en vroeg mij wat er was. Ik ken de agenten dus de communicatie is meestal wel goed. Ik vertelde de agent dat er onder in de portiek een stapel kranten brandde. De politie die zelf toen ook ter controle gingen kijken opende de deur en hij hield de deur open. Omdat hij zelf andere dingen aan ze hoofd had hield ik de deur voor hem open, maar toen ik mijn hoofd naar het vuur draaide zag ik dat het vuur per seconden groter werd. Ook op dat moment schoot er door me heen wat ik had geleerd bij de brandweer. Vuur houdt van zuurstof. Ik sloot de deur en ondertussen brandde het goed verder. Ook waren er al een aantal collega's gearriveerd die bezig waren met foto's maken. We stonden geduldig op de brandweer te wachten toen de pieper nogmaals afging voor woningbrand aan de finsestraat. Dit betekende dus dat er niet genoeg manschappen waren en de brandweer nog niet was uitgerukt. De agenten en wij vonden dit nogal apart omdat het werd gemeld als woningbrand en we al zeker meer als vijf minuten aan het wachten waren.

GTAGames.nl afbeelding
Toen we de brandweer eenmaal in de verte hoorden aankomen, begonnen ook de grapjes van de politie en ons te komen. De brand was precies onder een woning en de bewoners hadden niks gemerkt en wij vroegen ons daarom ook af als hun het niet lekker warm zouden hebben. Gelukkig liepen de bewoners geen gevaar aangezien de vloeren van extra dik beton waren, maar het word natuurlijk wel gewoon warm. Ook de portiek stond ondertussen onder dikke zwarte rook en we konden niet meer naar binnen kijken. De brandweer reed de straat in en ook op dat moment gingen overal de gordijntjes open en mensen wisten toen eindelijk wat er aan de hand was. De brandweer had eerder met dit bijltje gehad, want een paar maand daarvoor was er ook al brand geweest in de portiek. Via een zijdeur ging de brandweer met een straal hogedruk naar binnen om de brand te blussen. Drie minuten later was de brand onder controle en kon de brandweer de ruimte gaan ventileren. Ook de politie nam nog een kijkje om te zien wat er precies had gebrand. Op dat moment besloot ik naar huis te gaan om de foto's te versturen en te gaan slapen.

Voor meer foto's klik op het logo

GroenhagenFotografie_Button_OWN.png

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...