Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,527,458

Editie 157 - Tips van de Week


OWN

359 views

 Share

gallery_108553_47_10822.gif

Deze rubriek is geschreven door Kloep!

En weer hebben we een editie van Tips van de Week. We hebben weer drie tips van onze redacteuren. Kloep vertelt ons over Photoshop, en Cabyon vertelt ons over Lifestyle. Thundercover heeft deze week een tip over Computers. Zoals vorige week al gemeld, heeft Rinaldootje een groot aantal tips bij mij achtergelaten. Deze week zien wij de tweede tip voorbij komen. Verder veel plezier met deze week!

Ingezonden Tips:

Rinaldootje:

GTA IV:

Baseball bat is erg handig om te tegenstander met 1 klap op de grond te krijgen. Zo rent hij niet meer weg. Wat voor jou dus nog alleen overlaat om het koud te maken.

Denk eraan, stuur al je tips naar Kloep!
Thundercover's Computer Tip van de Week:


Je leest regelmatig wel eens dat iemands account gehackt is doordat iemand een te makkelijk wachtwoord heeft. Sommige mensen denken er niet over na, maar kiezen gewoon een woord dat bij hun past (bijvoorbeeld hun eigen naam) en denken dan voilà: ik heb een wachtwoord. Echter kan je beter een combinatie van cijfers en letters doen, maar natuurlijk wel zo dat je het kan onthouden. Bedenk bijvoorbeeld een zin (Ik heb lekker Tele2 en @Home) en maak daar een wachtwoord van (IhlT2e@H). In plaats van een gemiddeld wachtwoord (letters plus een cijfer) is dit meteen een sterk wachtwoord. Zeker met speciale tekens als @ en $ wordt het wachtwoord al snel sterk, zeker als je van plan bent om het op meerdere plekken te gebruiken.

Doe niet moeilijk en maak het voor hackers niet te simpel: een sterk wachtwoord wat toch te onthouden is!
Kloep's Photoshop Tips van de Week:


Deze keer een korte tip, het gaat over het uitlijnen van objecten in lagen. Als je objecten op verschillende lagen met elkaar wilt uitlijnen, moet je ze koppelen met elkaar. Selecteer de lagen die je wilt koppelen door met ingedrukte SHIFT op de lagen te klikken en kies daarna in het menu Laag onder Uitlijnen de gewenste uitlijning.

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...