Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,521,616

Editie 157 - Forumview


OWN

438 views

 Share

gallery_3251_43_2109.gif

Deze rubriek is geschreven door Visser23 en

Deze week is er veel gebeurd omtrent GTAGames. Ook zijn er leuke topics, hierdoor dus een extra lange Forumview dan normaal! Veel plezier met lezen.

GTAGames.nl afbeelding

[table=simple]

| | GTAGames.nl 6 jaar oud!|Stem!| |

| | IPB3: Skin- en vertaalfouten|Stem!| |

| | Wat vind jij van de nieuwe skin?|Stem!| |

| | Waar vind ik...?|Stem!| |

| | Wat vinden jullie van Dutchy3010?|Stem!| |[/table]Zamg0d1's topic van de weekDeze week kozen we Zamg0d1 uit om een topic te kiezen. Hij heeft er een gevonden met argumentatie natuurlijk. Hier is zijn verhaaltje.

Ik vind dit het topic van de week omdat ik daardoor een IP Ban kreeg (nu wel opgeheven) en het toch wel grappig was, een grote spamboel van iedereen, crew, sl, ml of lid, iedereen deed vrolijk mee, het werd een soort chat om Dutchy te winnen, uiteindelijk kreeg ik dus een IP Ban die volgens mij door Lantyz is opgeheven. Ik vind dit topic echt leuk en moet echt terugkomen in de jaarboeken.

Naamswijzigingen

Net als de afgelopen weken zijn er weer geen naamswijzigingen en/of promoties.Poll: Wat wordt het nieuwe topic van de week?

Pure verliefdheid op GTAForum!Liefde is een mooi iets, maar eigenlijk ging het hier om iets anders. Het was een doodnormaal topic die werd gestart door Hoiikbentimmi. Hij wou weten wat de leden van GTAForum vonden van Dutchy3010. Zelf vind hij haar geweldig, hij had er zelfs T-shirts van gemaakt voor GTA: San Andreas, met haar logo erop. De eerste reactie was dan ook voor Zamg0d1 welke als volgt reageerde: ”Vindt je haar leuk of zo? :7. Even later kwam Dutchy3010 ook het topic bekijken. Deze kwam al met een geniale opmerking: ” Wanneer gaan we op een date? :D Dan mag jij mijn Admin CP wel even aanraken. :$ ”. Echter wist Thegodfather91 niet wat een Admin CP was. Visser23 legde dit uit aan Thegodfather. Dit ging als volgt: ” Wat denk je zelf? Het is natuurlijk iets wat alleen meisjes/vrouwen hebben hoor :). Even later kwam Dutchy3010 met een telefoonnummer, deze was echter niet van haar, maar van de politie. Een paar posts verder zei Timmi dat hij al een vriendin had. Wel een beetje raar als je zo’n topic aanmaakt. Zamg0d1 dacht precies hetzelfde over dit geval.

Nadat Dutchy3010 had gezien (Hé, dat rijmt..) dat Timmi een vriendin had kwam ze met een emotioneel nummer. Even later kwam Timmi dan toch met de verlossende woorden: ”en uh internet verkering vind ik ebst hoor komt me vriendin toch nie achter :puh:. Toen leden dit zagen wouden zij ook al afspraken maken, hiervoor stelde Dutchy een mooie tabel op. Daarna stroomde het afspraakjes voor Dutchy. Beagle werd echter afgewezen nadat hij een afspraak wou voor Woensdag 21 oktober. Hier stelde Jet (Dutchy3010) een disclaimer voor op.
Disclaimer: Ik behoudt me het recht voor om onhygiënische mensen te weigeren.

Na deze disclaimer dreigde Beagle met Crewgeschillen. Dit is helaas niet gebeurd. Een tijd laten kwam Cabyon met de vraag wat Lantyz in het topic deed. ”Zou hij…” aarzelde Cabyon. Jet reageerde hier erg serieus op namelijk: ” Die is al lang geweest, joh.”. Beagle wou graag weten hoe Lantyz dat allemaal voor elkaar heeft gekregen. Hij vroeg aan Lantyz of hij het aan hem wilde leren. Ook hier reageerde Dutchy3010 weer erg leuk op: ” Zoek alsjeblieft een andere mentor, hij was een beetje teleurstellend. 0.0”. Lantyz zag vol bewondering de reactie van Dutchy en reageerde trots dat hij de eerste was. Tsja, toch iemand moet de eerste zijn hè. Ondertussen stuurde Timmi allemaal PB’s met als vraag of Jet verkering met hem wou hebben via internet. Ook via het profiel kwamen er berichten en even later ook een bericht in het topic. Dutchy reageerde helaas voor hem niet op alle PB’s en reacties. Er kwam dan ook een hele leuke reactie van Timmi: ”plz geef antwoord ik bied 1000euro!”. Waarop Dutchy antwoordde:” Ik word altijd erg opgewonden van bannen. Ben jij mijn vrijwilliger? :$”. Zamg0d1 kwam met de reactie dat hij wel vrijwilliger wou zijn. Even later werd hij dus ook verbannen. Na 15 pagina’s en 223 reacties deed Lantyz er een slotje op. De liefde was dan eindelijk afgelopen. Of toch niet… Maar dat is te persoonlijk.

GTAforum nieuwe skin!Zoals iedereen van jullie (of je moet echt als een blinde kip zonder kop over het forum gaan) heeft opgemerkt, heeft GTAForum een extreem make-over gedaan! Omdat GTAGames.nl al zes jaar bestaat en WikiGTA.org vier jaar is er besloten om een update te doen naar een nieuwe versie van IPB. De stap van IPB2.2 naar IPB3.0 was daar de outcome van! IPB3.0 heeft een strakker design, meerdere glanseffecten en laat enkele nieuwsberichten bovenin de forumindex zien. Zo kan je ook aangeven wat je persoonlijke status is, dus als jij naar de wc gaat en je dumpt dat op je profiel weet iedereen het omdat het op de forumindex te zien is! Naast dit zijn er veel meer andere dingen die nieuw zijn. Natuurlijk wordt nog overal aan gewerkt. Alleen als er iets nieuws is, horen er natuurlijk ook wat 'foutjes' bij, daar had IPB3.0 helaas ook mee te maken. Zo deden de oudere quotes van IPB2.2 het niet meer, en enkele smileys. Merendeels van de fouten is gelukkig nu al opgelost, en GTAForum kan weer verder de toekomst in! Natuurlijk is het nog niet helemaal foutloos, maar ook hier wordt druk aangewerkt.

Sommige mensen is het ook misschien opgevallen, maar GTAforum heeft nu ook een mobiel skin! Voor diegene die het nog nooit gezien hebben, heb ik er even een screen bij gezet! :) De IPB3.0 skin kwam op woensdag 21 Oktober rond zessen online ;) Uitleg over IPB3.0 kan je vinden in de blog van Thundercover, welke hier te bezichtigen valt. Voor skin- en vertaalfouten kun je terecht in dit topic. Hier kun je je mening kwijt over de skin en felicitaties kunnen hier geplaatst worden.

GTAFORUMmobiel.png

Signature of the WeekWelkom bij 'Signature of the week'. Elke week zullen wij de meest opvallende, energieke, originele, lachwekkende, vreemdste, leukste of juist de mooiste signature uitzoeken en deze de lucht in prijzen. Uiteraard zoeken wij de signature geheel zelf uit.

2me20m0.png

Dit keer is het weer een signature van Jon-asses die in deze rubriek staat. Het is een prachtige signature, echt een topwerk. Daarom staat deze signature hier. Natuurlijk willen wij ook weten wat andere leden van deze signature vinden en daarom vroegen we GekkieJ01 voor een reactie.

GekkieJ01: Ikzelf vind de signature goed gelukt, mede door de mooie effecten die rondom die mooie meid is toegevoegd. Het kleurgebruik past er helemaal bij, ook bij de effecten en de vrouw zelf. Alleen vind ik de kleur van de rand er niet bij passen, hier zal ik liever iets lichters kiezen dan grijs. De signature is goed gelukt, ik denk dat m'n cijfer gaat liggen rond de 8+

Dit was Forumview voor deze week. Volgende week een nieuwe forumview met nieuwe gebeurtenissen!

Flippie13 & Visser23

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...