Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,514,291

Editie 157 - Inleiding


OWN

505 views

gallery_3251_43_177167.gif

Welkom bij een nieuwe OWN in een nieuw jasje! Net als bij de vorige OWN hebben we weer een editie in volledige OWN-kleuren en met lekker veel rubrieken. Tot onze grote spijt zit Interviews niet in deze editie, omdat de opmaak volledig mis ging. Voor de volgende keer verwachten we dus twee interviews, waarvan één van deze week. De andere rubriek die we niet meer terug zien, is Fiegel's Column, waar Fiegel5 per direct mee gestopt is. Natuurlijk gaat hij wel door met Interviews. :)

Ondanks de grote levering aan rubrieken ging het niet helemaal lekker met het online zetten van deze editie. Door de forumupgrade is OWN in drie blogs uiteen gevallen, waardoor pakweg de laatste zes edities niet in deze blog staan. Deze voegen we natuurlijk weer zo snel mogelijk toe. Ook veel dank aan PatrickW, die ervoor gezorgd heeft dat de blog ook daadwerkelijk weer de OWN Skin kon kiezen.

Veel leesplezier gewenst van ons allemaal! :bier:

Thundercover

11 Comments


Recommended Comments

Jammer dat het reactiescherm en de plaats tussen de reacties op items nogal verneukt is, maar gelukkig is deze skin niet zo overdreven uitgerekt zoals de rest van het forum. :)

Link to comment
Jammer dat het reactiescherm en de plaats tussen de reacties op items nogal verneukt is

Wat is er dan precies 'verneukt' aan? Het zal vast opgelost kunnen worden. ;)

Link to comment

Wat er allemaal op het forum gebeurt, daar hebben wij (ok, Thundercover wel, ik niet) geen inspraak op. Wat er hier in de blog gebeurd echter wel. Ik kan dus niks aan het forum zelf veranderen, dus slijmen heeft geen zin. :puh: (Mag overigens wel, ik houd erg van Hertog Jan.)

Link to comment
Jammer dat het reactiescherm en de plaats tussen de reacties op items nogal verneukt is

Wat is er dan precies 'verneukt' aan? Het zal vast opgelost kunnen worden. ;)

Vroeger stonden de reacties weergegeven zoals de rest op het forum, netjes onder elkaar en niet op elkaar gedrukt. Dat zou ik wel willen terugzien.

Link to comment

Ik lees(de) OWN niet echt vaak.. maar dit is toch wel een geslaagde editie. Heb alles snel even gelezen.. dus ik denk wel dat ik hem wat vaker zal gaan lezen nu :tu: .

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...