Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,582,488

Editie 158 - Forumview


OWN

758 views

gallery_3251_43_2109.gif

deze rubriek is geschreven door: Visser23 en Flippie13

Hallo en welkom bij alweer editie 158! Deze week werd nog het een en ander aan ibp3.0 verandert, en werden er dingen ontdekt die nog niet waren opgevallen. Nieuwsgierig? Lees dan vooral verder! :)Deze week kozen we Cuban Gangster uit om een topic te kiezen. Hij heeft er een gevonden met argumentatie natuurlijk. Hier is zijn verhaaltje.

Ik vind dit het topic van de week omdat het een nuttig topic is. En het mensen wijst op auto's waardig om te jatten tijdens het spelen van IV, TLaD en TBoGT

Naamswijzigingen

Net als de afgelopen weken zijn er weer geen naamswijzigingen en/of promoties.

Beveiligde verbindingSinds vandaag kunnen de leden van het forum over GTA met een gerust hart inloggen! Gtaforum heeft er namelijk sinds vandaag een beveiligde verbinding erbij! Via deze verbinding is het veiliger geworden om in te loggen, gegevens te wijzigen en 'diverse moderatoren pagina's zijn ook weer veilig. De mobielere versie heeft ook de beveilidge functie, waardoor er nu nog minder kans is om je account gehackt te krijgen!

The ballad of gay tony!Sinds donderdag kunnen de leden met een xbox 360 genieten van de ballad of gay tony, ondanks het feit dat de game al uit is, is er deze week toch nog een trailer vrijgegeven! De trailer werd vrijgegeven 1 dag voor de release van tbogt, de trailer laat de hoofdpersoon Luis lopez nog eens extra goed zien. De mensen met Tbogt kunnen nu genieten van alle actie die weer tevinden is in de trailer!

GTAForum's tracker een succesZoals jullie weten is de tracker gestart op GTAForum om zo problemen op te lossen. Je kunt hier kwesties openen voor fouten in de skin of vertaalfouten. Twijfel niet om dit te gaan doen want het is zeer nuttig! Topics in feedback hoeven niet meer geopend te worden voor fouten. In totaal zijn er al 34 fouten gemeld waarvan 11 opgelost, dus dat zit wel goed. Ga zo door en twijfel niet om een kwestie te openen. De tracker kan worden gevonden door op de naam te klikken en dan 'Tracker' te kiezen. Klik dan de goede categorie aan en maak een kwestie. Denk er wel om dat je alles correct invult.

Is it gone..?Het is weer een tijdje geleden dat het zo gezellig was in de chat door één persoon. Mensen willen dit persoon terug in de chat. Het gaat hier om onze forum DJ natuurlijk, Dutchy3010. Waarom ze niet meer speelt in de chat is en blijft een mysterie. Kan jij het oplossen? Sms dan "Ik heb het" naar 3914 en maak kans op een,.. Ach, laat ook maar. Jongens, ga eens even een liedje voor onze Dutchy zingen, misschien komt ze dan wel weer terug!

BeaT DowN heeft nieuwe leader!Afgelopen donderdag kwam het moment dat oud-leader 2fast{0} en leader Bierbuikje meldden ermee te stoppen. In verband met hun privé situaties werd het voor hen te druk om zich nog bezig te houden met de corporation en kondigden aan op zoek te zijn naar een nieuwe crew. Er volgden verkiezingen en de co-leader GTAGijsso en crewlid Zamg0d1 mogen zich nu Leader en Co-Leader noemen. Met gijs in de leader positie gaat deze corp een heel nieuw pad op en er zijn al drastische beslissingen genomen. Zo is vernomen dat er 20.000 posts zijn verdwenen. Waar ze gebleven zijn is een raadsel.

Signature of the WeekWelkom bij 'Signature of the week'. Elke week zullen wij de meest opvallende, energieke, originele, lachwekkende, vreemdste, leukste of juist de mooiste signature uitzoeken en deze de lucht in prijzen. Uiteraard zoeken wij de signature geheel zelf uit.

2n0omq0.jpg

Deze keer is het een signature van Kuys die hier centraal staat. Eerst stond er een andere signature, maar door een aantal tips is deze eruit gekomen. We vroegen Moechy om zijn reactie.

Moechy: Ik vind de kleurencombinatie zeer goed passen bij elkaar. De figuur komt er ook mooi tot zijn recht. De speciale vormen zijn er goed in verwerkt. Ik geef het wat mij betreft een 8/10.

Dit was Forumview voor deze week. Volgende week een nieuwe forumview met nieuwe gebeurtenissen!

Flippie13 & Visser23

5 Comments


Recommended Comments

Cuban Gangster's topic van de week

Deze week kozen we Zamg0d1 uit om een topic te kiezen. Hij heeft er een gevonden met argumentatie natuurlijk. Hier is zijn verhaaltje.

Ik vind dit het topic van de week omdat het een nuttig topic is. En het mensen wijst op auto's waardig om te jatten tijdens het spelen van IV, TLaD en TBoGT

Cuban Gangster's topic van de week, maar Zamg0d1 heeft hem uitgezocht? En er staat geen link naar het topic. :|

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...