Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1578973

Editie 160 - Tips van de Week


OWN

532 bezichtigingen

gallery_108553_47_10822.gif

Deze rubriek is geschreven door Kloep!

Welkom bij deze nieuwe editie van Tips van de Week. Deze week hebben we weeral twee tips van de hoofdredactie. Daarnaast is er weer een tip van Rinaldootje en een een tip van Jacky-2007. "De credits hiervoor gaan niet helemaal naar mij, forummer Iscariah tipte mij hierover namelijk." Dit meldde Jacky-2007 nog wel even.





Kloep's Photoshop Tips van de Week:

Als je niet tevreden bent met het huidige kleurmodel, heeft Photoshop er nog meer. Klik op de vervolgkeuzelijst Boek voor een lijst met andere kleurensets waar je uit kunt kiezen. Veel plezier ermee!







Ingezonden Tips:

Rinaldootje:

Hitman Bloodmoney:

Geld, ja wat moet je ermee. Natuurlijk je wapens upgraden. Maarja je hebt meerdere keuzes, je silverballer(s), de SMG, de Shotgun, Assault rifle, Sniper rifle, en de kleine extra bonusjes voor jezelf. Tip doe eerst de bonusjes voor jezelf, dan je pistol, dan je sniper, dan je smg. Reden? Ja de bonusjes voor jezelf helpen vooral bij overleven, en het kan je een extra bom geven. Je pistol moet je eigenlijk als je Main wapen zien. Hij is compact en al snel is hij stil. En later een full auto stand. Je Sniper is sterk en goed voor afstanden en in sommige levels is dat echt nodig. Je SMG is net als je pitol. Alleen deze heeft in het begin al een full auto stand. Maar deze moet je met 2 handen hanteren.

Jacky-2007:

Algemene tip:

Er is een handige, gratis (dus ook freeware!) tooltje te downloaden van internet waarmee je je gedownloade tools en programma's afgeschermd kan laten draaien. Op zo'n manier dat het dus, wanneer het virussen en dergelijke bevat, niet schadelijk kan zijn voor de rest van je software, omdat de tool het op de gereserveerde bytes vasthoudt.

Dus voor alle computerfreaks:

Download Sandboxie op http://www.sandboxie.com

Denk eraan, stuur al je tips naar Kloep!

Thundercover's Computer Tip van de Week:


GTAGames.nl afbeelding
Plak je je beeldscherm vol met gele herinneringsbriefjes om je helpen te herinneren dat je iets moet doen? Je kan het veel mileubewuster doen als je toch al achter de pc zit, want met behulp van Stickies kan je je hele bureaublad vol hangen met gele briefjes. Je kan er vanalles in zetten: van afbeeldingen tot doorgehaalde tekst en je kan een totaal andere skin downloaden. Het is niet alleen handig voor herinneringen, maar ook voor aantekeningen. Een aanbeveling!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...