Jump to content

OWN

 • entries
  5,186
 • comments
  17,587
 • views
  1,582,478

Editie 160 - Interviews


OWN

595 views

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 members have voted

 1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

  • 10%
   5
  • 20%
   6
  • 30%
   1
  • 40%
   2
  • 50%
   11
  • 60%
   6
  • 70%
   4
  • 80%
   7
  • 90%
   40
  • 100%
   0

This poll is closed to new votes

gallery_3251_43_1493.gif

[Deze rubriek is geschreven door Fiegel5 en GekkieJ01!

Deze week was Wienish de gelukkige, hij heeft dit Interview mogen maken. Veel plezier met het lezen en tot volgende week!

Fiegel5

GekkieJ01

WienishOm welke redenen, LibertyKillerz of...?

Waarom ik in LibertyKillerz ben gegaan bedoel je?

Waarom je bleef op het forum.

Het GTAForum is tegenwoordig niet echt meer een GTAForum. De uitbreidingen die afgelopen jaren hebben plaatsgevonden zijn echt wel cruciaal geweest. Als dit forum nu nog steeds 100% GTA was, zou ik al lang weg zijn gegaan hier.

Ik dacht, toch? Of...? Nee.. Hij vroeg toch?? Ja.. Naar waarom je bleef, niet wat je er van vind. Das voor later, anders maak je geen kans op de combimagetron.

Dat die uitbreidingen zijn plaatsgevonden is juist de reden dat ik maar terug blijf komen.

Right, doe je aan projecten op het forum? Of lees je bepaalde projecten/blogs?

Projecten? Ik ben regelmatig te vinden in de chat en af en toe post ik eens wat op 't forum. Nee, geen projecten voor mij. Blogs lees ik nauwelijks, tenzij ik al ergens anders hoor dat er iets geweldigs in staat. Nouja, ik ben wel zelf bezig met een soort verhaal.

Vertel eens?

Wienish is toch bezig met gedichten las ik in het Gedichtentopic?

Ik probeer een situatie waarin ik al een hele tijd zit met liefde enzo te verhalen in een verhaal dat zo in een boek zou kunnen komen (qua lengte), en dat wil ik misschien als het af is op het forum zetten.

Ja, dat ook ja.

Ehh even tussendoor, Fiegel mag ik je combimagnetron even lenen... Ik wil een pannekoek opwarmen.

Ik wil ook. :(

Jij wel frank, hou hem wel schoon. Misschien gaat ie de deur uit. Oké dan, we zijn er klaar voor!Wienish om even terug te komen op LibertyKillerZ, je bent daar lid (volgens mij dan). Wat vind je van het subforum clans (geen gangs/corperations hoor)?

Ik hou me eigenlijk niet eens meer zo bezig met dat forumdeel. In de tijd dat ik daar écht actief was heb ik wel ervaren dat je in elke GTA-clan die-hards en kneusjes hebt zitten. Ik ben blij dat er onderling nooit echt veel herrie is geweest, niet binnen de clans en ook niet tussen de clans onderling. Het subforum clans is gewoon een leuk staaltje vermaak, voor af en toe.

En qua gangs?

Met de gangs merk je meer dat de leden gehecht zijn aan hun gang, en dus ook net wat feller zijn tegenover de ander. Leden van De Wilde Ganzen (om een voorbeeldje te geven) hebben volgens mij niet veel lof voor Beat Down. Onderling is 't wel altijd feest in zo'n gang, dus dat vind ik wel gezellig.GTAGames.nl afbeelding
Oke oke... Nu even naar het persoon achter Wienish... Hoe oud ben je, wat is je naam enzovoort.

Mijn naam is Alex, een naam waar ik overigens zelf een schijthekel heb. Ik ben onlangs 16 geworden.. Ik doe 4e klas havo, en sinds een tijdje duw ik mijn gevoelens steeds meer in gedichten en vergelijkbare dingen. Ik denk dat ik op 't forum nogal recht-toe recht-aan ben; als ik iemand niet moet, laat ik 't merken. Ik heb mijn problemen, maar die heeft iedereen wel.

Heb je hobby's?

Het schrijven vind ik wel erg fijn om te doen, dat kan ik zeker een hobby noemen. Verder ben ik nogal graag bezig met auto's. Sleutelen, spotten (naja, spotten wat minder), die dingen. Ow ja, gamen niet te vergeten. :$

Heb je nog iets wat je wilt meedelen aan GTAForum?

Viva la GTAForum-Chat!

Oke, we zijn bijna aan het einde van het interview (tenzij je nog een deel 2 wilt maken).

Whooohooo. Deel 2 komt later wel. :7

Wie wil je later nog eens terug zien in de rubriek interviews?

Visser23

Al geweest, pas nog.

Thuco?

Komt voor den bakker.

Whooohooo.

Wat vond je van de interviewers en het interview zelf?

Gezellig he. :) Mij hoor je niet klagen. :puh: Maar ik moet nu afsluiten, wil ik op tijd in de stad zijn! Sorry kerels!

Ja, je wilt de sinterklaasoptocht natuurlijk zien. :puh:

Welkom bij interviews van deze week Wienish.
:)

Whooohooooo!!!!!

Jeuhhhh

Hooi Fiegel5.

Doen we net of we postcode loterij hebben gewonnen? ;)

Ow.. Wacht. IAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHH!!!! Omg! Nee!!!!!! *traant van geluk* Ga door?

Pilletje op?

Is dat de eerste vraag?

ADHD aanval afgelopen? :puh:

Is dat de 2e vraag? Op beide moet ik nee antwoorden. Bij nummer 1 omdat ik geen pillen slik (vandaar..) en bij nummer 2 omdat ik geen ADHD heb.

Wanneer en waarom werd je lid van het forum?

Ik werd lid op 8 augustus 2007, of 7.. ik meen 8, en dat was gewoon omdat ik ook vaak op een ander forum zat.

Maak je nuttig, en zoek het op. :)

8 augustus. Ik keek regelmatig op GTAGames.nl... Op 't gegeven moment hoorde ik op 't andere forum dat GTA IV uitgesteld was. Dat wilde ik wel even melden op gtaforum, helaas was ik niet de eerste... Een half jaar later ben ik echt actief gaan worden.

Ik ben geregistreerd op 8 augustus 2007, om te melden dat GTA IV uitgesteld was geworden. Helaas was ik niet de enige. Een half jaar later werd ik actief lid.

33f5lb4.jpg

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...