Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,582,480

Editie 161 - Tips van de Week


OWN

666 views

gallery_108553_47_10822.gif

Deze rubriek is geschreven door Kloep!

Deze week de laatste tip van Rinaldootje. Ik wil via deze weg nogmaals hartelijk bedanken voor al zijn tips. Verder zijn er nog twee andere tips. Veel plezier en hopelijk tot volgende week!

Ingezonden Tips:

Rinaldootje:

Hitman Bloodmoney:

A new life is een level. Een klein maar makkelijk level. je hoeft maar 2 mensen uit te schakelen, 1 object op te halen.

Loop in het begin naar de catering wagen en in de achter bak staat een doosje donuts. Wacht totdat de caterer en de FBI agent achter je weg zijn. Pak je spuitje met Sedate spul en gebruik die op de donuts. Loop naar de Bloemen wagen aan de overkant en zet dan de donuts achter de wagen neer. De fbi agenten komen naar buiten en eten de donuts op.

Niet lang daarna liggen er in die wagen 2 FBI agenten te slapen (:N slapen op het werk) Je kan nu makkelijk hun kleding, wapens & de videoband van de camera meenemen.

Als je eenmaal bent omgekleed naar FBI loop dan naar de garage aan de overkant van de straat en met je sniper schiet je zo naar de overkant je doelwit neer.

Je kan ook voordat je de donuts inspuit in de doos erna een bommetje neerleggen. Doorgaan tot dat je FBI bent en dan naar binnen gaan om de doos te pakken. Die zet je dan naast je doelwit neer. Neemt afstand en laat de bom exploderen.

Nu loop je naar de indoor zwembad en gaat bij de glazen deur richting de sauna staan. wacht totdat de vrouw des huizes naar binnen in en in het zwembad met haar rug naar jou toe loopt. Pak je silenced wapen en schiet het glazen dak kapot. Als je goed staat ziet niemand je dit doen en jij zal niet gewond raken. De vrouw des huizes zal sterven jij kan de microfilm meenemen en het level beëindigen. Zo heb je simpel silent assasin en $150k meer.

Deze missie kan je dus binnen 10 minuten completen en zo kan je voor het spel in 1 uur $1,5 miljoen behalen. Zo kan je veel wapens upgraden.

Denk eraan, stuur al je tips naar Kloep!
Thundercover's Computer Tip van de Week:


Als je in een groot project met veel mensen werkt, is het soms lastig om bij te houden wie wat doet en hoe het ervoor staat. Bijeenkomsten plannen kan lastig zijn en om toch met elkaar te kunnen communiceren kan er ook speciale software worden gebruikt. Forums bijvoorbeeld, of binnenkort met Google Wave: daarbij worden berichten niet alleen opgeslagen, maar je ziet elkaar ook live typen. Een overzichtelijke combinatie van 'chatten' en topics. Helaas is er slechts plek als je wordt uitgenodigd, maar absoluut de moeite waard om het in de gaten te houden.
Kloep's Photoshop Tips van de Week:


Voorheen was het met Photoshop niet mogelijk om 16-bit afbeeldingen te openen. Je had hierbij een Camera Raw-plugin nodig om de afbeelding te openen. Tegenwoordig kun je de 16-bit afbeeldingen net zoals de 8-bit afbeeldingen openen.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...