Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,582,290

Editie 161 - De Tien


OWN

657 views

gallery_3251_43_13007.gif

Deze rubriek is geschreven door Zamg0d1!

Hallo en welkom bij een nieuwe editie van De Tien! Aangezien er de laatste tijd best veel films uitkomen kwam ik op het idee om een editie over de films van 2009 te doen. Ik heb naar eigen mening gekozen en ik beoordeel deels op verhaal en deels op originaliteit etc.

Genoeg gepraat, let's begin. Ohja, als je op de titel van de film klikt kom je uit bij de trailer.

This is It

Daar is ie dan, This is It, de film die van mij niet hoefte maar aangezien ik geen nummer 10 wist kwam deze maar, de film voor slechts iemand die sterft, okee het was de koning van de pop, maar toch, als Beatrix sterft komt er ook geen film, zij is koningin van Nederland. Okee, Jackson is anders, maar waarom hij wel en andere bekenden niet? Kortom, ik vind het een aftreksel van Jackson, sinds hij dood is is hij weer stink populair, als hij nog leefde zou zijn leventje niemand interesseren. Kortom, ik vind het nep...

Eigenlijk is deze film niet zo heel speciaal, slechts een nieuwe versie van Alice in Wonderland, maar dan juist weer meer in onze tijd. Weinig over te zeggen dus, zelfde verhaal alleen andere locatie en andere tijd.

Deze film is een komische film uit 2009. De film gaat over eens stel dat wil trouwen, maar dat wordt voorkomen door iemand anders. Er moest volgens diegene eerst een feest komen voordat de trouwerij kon beginnen. Het feest moest gebeuren in Las Vegas. Het stel werd dus meegenomen naar die grote stad. Er is een villa gehuurd waarin de twee konden verblijven. De volgende ochtend is er echter niets meer van de villa over en niemand kon zich iets herrineren. Het is een grote puinzooi met allemaal dieren in het huis. Ook de bruidegom is weg. De bruiloft is echter de volgende dag, dus alles moet geregels worden. Later komt toch alles weer goed, maar dat kan natuurlijk niet gebeuren zonder de benodigde grappen

Daar is ie dan, Up, de film met het vliegende huis, iedereen kent hem wel. Maar heeft iedereen hem gezien? Er zijn mensen tussen die hem niet gezien hebben, zoals de schrijver van deze rubriek. Verder kan ik weinig vertellen over deze film aangezien ik me nooit op deze film heb geconcentreerd en ik niet meer let op Disney.

Prince of Persia:Sands of Time

Hier is ie dan eindelijk, een film ter vervolging van de game Prince of

GTAGames.nl afbeelding
Persia, de film komt pas uit op 28-05-10, dus nog een tijdje, wel is hij nu al in volle productie. In deze film is de hoofdrol speler een prins uit Perzië, de prins zal de machtige Vizier tegen moeten houden om het verspreiden van het zand der tijden tegen te gaan.

GTAGames.nl afbeelding

Eindelijk een nieuwe SAW, deze film die in de USA op Halloween in premiere ging komt op 31 december 2009 bij ons in Nederland in premiere. Het is weer een gewone Saw film, er word iemand opgesloten zonder iets te weten, een filmpje van JigSaw of een cassettebandje, het slachtoffer moet zichzelf zien te redden. Maar hoe? Dat zie je ná 31 December

Sherlock Holmes

Deze film moet nog komen, het speelt zich af in de VK en speelt rond 1891. Als Sherlock een gevaarlijke sekteleider arresteert word de leider veroordeeld tot de galg, als hij zweert terug te komen uit de dood om wraak te komen nemen weet Sherlock niet wat hem te wachten staat.

GTAGames.nl afbeelding

Deze film gaat over de planeet Pandora, deze planeet bestaat uit een grondstof die vele miljoenen euro's waard is, helaas ligt de mijn waar dit is te krijgen op een dorp van de Na'vi, het word een oorlog om de planeet.

Deze film is vanaf 17 December in een bioscoop bij jou in de buurt te zien zijn!

GTAGames.nl afbeelding

Deze film verdiend het om op nummer 2 te staan, deze film gaat over Stijn, hij heeft een perfect leventje, totdat het moment aanbreekt dat er bij zijn vrouw kanker word geconstateerd, Stijn word door te veel situaties geleid waarin hij misschien wel helemaal niet wil zijn. Een ode aan de liefde. Deze film is een verfilming van het gelijknamige boek van Kluun

2012

Daar is hij dan, nummer één, 2012, nooit eerder is een gebeurtenis in de geschiedenis verfilmd. In deze film zie je de gebeurtenissen op aarde op

GTAGames.nl afbeelding
12/21/2012 waarin volgens de Maya de Apocolyps zou plaatsvinden, het einde van de wereld zoals wij hem kennen. Deze film is zéér meeslepend en een plezier om te kijken. Zie hoe de aarde zal veranderen zoals wij hem kennen, zie Yellowstone veranderen tot een super-vulkaan. Zie het in déze film!

Als afwisseling vraag ik een forumlid naar zijn ervaring met films uit 2009, zijn ze leuk? Kent hij/zij ze? We vragen het aan TaartJJ~!"Ik vind dat films (voornamelijk actiefilms) de laatste jaren zoiezo beter worden" - Niet zo uitgebreid, maar ik kan ermee leven :)

Bedankt voor het lezen van De Tien en tot de volgende keer!

1 Comment


Recommended Comments

Zwakke "De Tien"..Eerst zeg je dat je een De Tien doet over films die uitkomen, terwijl er film(s) tussen zitten die al uitgekomen zijn?

Saw VI? Je zegt zelf dat ie nog niet is uitgekomen(in de USA is ie al uit, maargoed), dus hoe de hel kan jij over die film oordelen? Als ik Rambo IV z'n beschrijving lees, dan zou ik de film nooit hebben gekeken. Pas nadat ik de film werkelijk gezien had(of toch een groot deel), kon ik m'n mening formuleren. Tenzij het verhaal je echt geen moer aanstaat, kan ik begrijpen dat je de film niet kijkt.

Daar is hij dan, nummer
Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...