Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,582,477

Editie 164 - Game On!


OWN

513 views

gallery_3251_43_13567.gif

Deze rubriek is geschreven door Die Hard!

Welkom bij de Game On! van deze week. Deze week niet door de eigenlijke schrijvers Visser23 en Ikkes, maar door mij overgenomen.

GTAGames.nl afbeelding
Deze week gaan we het eens uitgebreid hebben over het spel Red Dead Redemption dat op dit moment wordt ontworpen door Rockstar San Diego. Het spel draait om het ruige leven in het Wilde Westen van de Verenigde Staten begin 20e eeuw. Op dit moment staat de release gepland op 30 april 2010 voor de Xbox360 en de PlayStation 3. Het spel draait op de Rockstar Advanced Game Engine en de Euphoria animatie Engine. GTA: IV draait op dezelfde engines, dus we kunnen concluderen dat de graphics er weer net zo mooi uit gaan zien. Op dit moment zijn er twee trailers uitgebracht, waarvan we de eerste in deze rubriek eens uitgebreid gaan onderzoeken. Veel plezier!http://www.youtube.com/watch?v=jpTQQcgRxMo

In het begin van de eerste trailer van Red Dead Redemption zie je een stoomtrein, waarna je een beeld ziet van mensen die in die trein zitten, wat erop duidt dat je (net zoals in de Grand Theft Auto spellen) door treinen vervoerd kan worden. Hierna zie je een mooi beeld van de uitgestreken zanderige woestijnen van het wilde westen, met op de voorgrond een klein huisje en een paard met ruiter. Tijdens dit beeld begint er een (tot nu toe onbekende) man te praten, deze man is waarschijnlijk een Engelse kolonist, aangezien hij vertelt dat hij van het oosten kwam en veel Engelsen rond deze tijd naar Amerika vertrokken.

“When you’ll leave, lived here for 30 years now. We came here from the east. For ten years we’ve fought the Indians, tough man… And we head out laws, we had brown, we had small pocks, terrible winters. (…)* I’ve seen throng men, wouldn’t die. (…) But I’ve never once, doubt of my life here.

* Bij (…) kon ik het niet goed verstaan.

Tijdens het praten van deze man zie je rotsen. Dan zie je een man naar buiten lopen op vermoedelijk een ranch, aangezien er een paar paarden buiten staan. Dan zie je een ietswat vertraagd beeld van een rennend paard met op de achtergrond een trein. Hierna zie je een snel rennend paard met ruiter met op de achtergrond een gebouw wat lijkt op een kerk, aangezien er twee bellen hangen. Je ziet een prachtig beeld van een houten constructie waarop de treinrails ligt en de trein rijdt, waarna je twee huifkarren met paarden ziet. Dan komt er een gebouw met loslopende ezel(?) langs en een heel klein dorpje. Je ziet een aantal beelden van een man die bij een vrouw wegloopt, een ruiter met paard met op de achtergrond vee en een grote groep rennende paarden die het stof doen opwaaien. Hierna kan je het prachtige gedetailleerde beeld van een paar rennende paarden. Ook zie je een echt wild west-dorpje. Dan wordt er geroepen: “Mister Marston (het lijkt eerder op Marshell, maar aangezien de hoofdpersoon Marston van zijn achternaam heet lijkt me dat logischer)! Come out wherever you are!”

reddeadredemption2.png

Dan begint het echte actieve gedeelte van de trailer. Je ziet een man met revolver langskomen, iemand op een trein klimmen (ondertussen hoor je: “This is the land of oppertunity, mister!”) en een man de bestuurder van een rijtuig eraf gooien. Iemand gooit een bom wat lijkt op een molotov cocktail. Je hoort iemand praten: “Force, haha, force. It must be used if you will have it to your own way”. Ook zie je een paard stijgeren waardoor zijn ruiter eraf valt. Je ziet een man met een machinegeweer schieten wat sterk lijkt op de Minigun van de Grand Theft Auto-serie. Hierna wordt iemand in zijn arm geschoten en je ziet een aantal beelden van mensen die goed met revolvers om kunnen gaan. Je krijgt nog een laatste beeld van een stilstaand paard met ruiter, kijkend over het mooie landschap van de woestijn. Hiermee eindigt de eerste trailer.

Misschien dat we ooit ook de 2e trailer van Red Dead Redemption kunnen onderzoeken, maar dit was het dan alweer voor de Game On! van deze week. Bedankt voor het lezen en ik hoop dat het het lezen waard was. Tot ziens! :cya:

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...