Jump to content

OWN

 • entries
  5,186
 • comments
  17,587
 • views
  1,582,478

Editie 164 - De Tien


OWN

653 views

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 members have voted

 1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

  • 10%
   5
  • 20%
   6
  • 30%
   1
  • 40%
   2
  • 50%
   11
  • 60%
   6
  • 70%
   4
  • 80%
   7
  • 90%
   40
  • 100%
   0

This poll is closed to new votes

gallery_3251_43_13007.gif

Deze rubriek is geschreven door Zamg0d1 en de volgorde door Kloep!

Hallo en welkom bij De Tien! Deze keer kijk ik naar de tien leukste quotes van de afgelopen maand, klik op de titel en je verschijnt naar de desbetreffende post in het 'Quote v/d Maand'-topic

10:

Jemig. Dat moet haast wel familie van jobator geweest zijn.:

Jaja, familie van jobator bij de IKEA, zou hij ertussen hebben gestaan? Zou jobator echt een tokkie zijn? Ik weet niet, maar deze post is wel leuk om te lezen maar zeker niet te leukste.

09:

"Hoe gebruik ik Google?":

Deze is ook leuk, jammer genoeg is deze post verwijderd want het was echt leuk om te lezen, gelukkig is deze post bewaard gebleven als een Quote. Dus mensen, weet je niet hoe google werkt? Lees dan snel deze tutorial!

08:

volgensmij hoort deze quote in het fail topic :7:

Iemand verwijzen naar een Fail-topic die een quote post in een QUOTE TOPIC, vind ik wel de moeite waard om hier neer te zetten, eigenlijk is dit zelf een fail maar blijft wel leuk om in zijn totaal te lezen

07:

Yo yo yo:

Ja hoor, Miek in de tent. Deze quote is leuk, maar het is toch echt de foto die hem zo leuk maakt. Hij heeft geen skills, maar rappen kan hij wel. Daarom staat hij welverdiend op nummer 7!

06:

Ik denk gewoon dat PatrickW gelijk heeft want hij is al heel lang admin, hij stond zelf aan de wieg van GTAForum, dus hoe kan Wienish ooit beter weten?:

Alsof admins het altijd beter weten omdat ze langer lid zijn of een hogere rang hebben, tenminste, als je deze quote volgt. Ik vind hem grappig, ook de situatie was mooi, Wienish vind zijn warn onterecht en vecht het aan met PatrickW en dan is er altijd wel een crewlikker bij die Patrick gelijk geeft, tja... waarom niet? Hij stond aan de wieg van het forum.

05:

Alleen debieltjes schrijven het woord 'spelling' structureel met een hoofdletter: Ook een leuke, een discussie over de slechte ABN van nieuwe leden brengt toch wel heftige maar vooral grappig opmerkingen op over de spelling van sommige personen. NilsHolgersson doet 't 'm weer!

04:

Ja, maar dat wil niet als je er heilig van overtuigd bent dat 'riot' helikopter betekent in het nederlands. :puh::

Een leuke quote van Bierbuikje, klaarblijkelijk heeft hij altijd gedacht dat Riot het Engelse woord voor Helikopter is. Niet dus :7 Bierbuikje moet voortaan gaan opletten bij Engels en in San Andreas want de missie Riot heeft echt NIKS met een helikopter te maken maar wel met rellen :schater:

03:

Ach, we zien vanzelf wel wat jij doet als je 12 bent.. Of..? Oh.. :-( Sorry..:

Een quote die je ook alleen maar van Jowx kan verwachten, zijn sarcastische en droge opmerkingen werken alleen als hij ze plaatst, ik heb echt heel hard gelachen toen ik deze tegenkwam.

02:

Welkom in Opinie, de zandbak is één deur verder. Graag gedaan:

Weer eentje van Jowx, van daar dat ik dus altijd het zand mistte in de zandbak, maar ik en anderen kunnen waarschijnlijk gewoon niet lezen. Op de deuren blijkt toch echt 'Opinie' en 'Zandbak' te staan :{

01:Wat een knapperd. Daar zou ik wel een beschuitje mee willen eten.:

Thunderduck kon het niet laten, deze knappe jongen, als ik hem op straat tegen zou komen zou ik hem toch echt wat te drinken aanbieden bij een homo-bar of een afspraak maken in het homo-bos bij de Goffert in Nijmegen, want tja... Wat wil je met zo'n knul? Natuurlijk :*D

Bedankt voor het lezen van De Tien van deze week

:)

1 Comment


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...