Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580043

Editie 166 - De Tien


OWN

289 bezichtigingen

gallery_3251_43_13007.gif

Deze rubriek is geschreven door Thundercover!

Gelukkig nieuwjaar! Een nieuw jaar begint natuurlijk met de beste wensen aan iedereen te geven. Wie de beste wensen geeft, dat laten we voorlopig in het midden. Maar zo de jaarwisseling nog niet te lang geleden is, kan je nog altijd een serieuze gooi naar de prijzen doen. Zolang je al je vingers nog hebt, natuurlijk. Ook dit jaar zijn er weer mensen gewond geraakt bij het afsteken van vuurwerk. Dan mag je nog zulke goede voornemens[/size] gemaakt hebben; je mag al blij zijn dat je alle vingers nog hebt.

Voordat je begon aan het afsteken van vuurwerk, is er altijd eerst een terugkijkmoment. Die begint met het uitpakken van de kerstcadeau's en eventuele kerstpakketten. Je haalt samen herrinneringen op uit 2009. Maar dit jaar is voor velen dat ze voor het eerst met het volle besef een nieuw decennium instappen. Dat je dan terug kijkt op wat ze de jaren '00 hebben genoemd, is dan ook niet verwonderlijk. Tenslotte gebeurde er heel wat de afgelopen tien jaar, van de oprichting van het forum tot de keuze op Messi als beste voetballer van het jaar 2009.

Maar wat staat ons de komende tien jaar te wachten? Nog zo'n 500 edities van OWN, waaronder nummer 500? Wie weet, maar laten we ons eerst tot 2010 beperken. Zo moet er voor velen nog een heel schooljaar worden afgemaakt, moet de volgende GTA hoognodig eens uitkomen en staat er ook qua beeld en geluid nog genoeg te gebeuren. Het kan niet op, maar dat gaat het wel. Nog maar 363 dagen en het is alweer 2011...

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...