Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582113

Editie 167 - De Tien


OWN

359 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_3251_43_13007.gif

Deze rubriek is geschreven door Cabyon!

Hallo! Welkom bij een nieuwe de Tien – in het jaar 2010. Deze keer beginnen we browsend aan een nieuwe start, met de Tien meest opvallende add-ons voor Firefox. Veel plezier!

10. Internet Firefox

Dit is wel een beetje een rare, op nummer tien in onze lijst. Het betreft de Vista Aero theme van Merci_chao en Fly_World, de respectievelijke makers van deze add-on. Het geeft je Firefox namelijk een Internet Explorer 8-look! Het oogt natuurlijk wel een beetje raar, maar met een beoordeling van vijf sterren en tot op heden 8304211 downloads, doet deze add-on het erg goed onder de FF-gebruikers. De skin is hier https://addons.mozilla.org/nl/firefox/addon/4988 te downloaden.

GTAGames.nl afbeelding

9. Twitteren op Firefox

En weer zo’n opvallende add-on: de Twitterbar van Christopher Finke. Deze jonge ontwikkelaar won met zijn add-on de Mozilla Mobile Add-ons Challenge. Via je browser kun je bovenin een klein berichtje typen van 150 letters. Klik op het twitter icoontje en het staat op twitter! Klik hier om te Tweeten op je Firefox.

8. MarioFox

Ben je he-le-maal weg van Mario en zijn vriendjes? Dan is de Mushroom Kingdom skin wat voor jou! Het is een vrolijke skin waarop je een bom kunt laten ontploffen om een nieuw tabblad te openen, en Mario gaat springen wanneer je iets download. Dus: wil je vrolijk blijven? Installeer deze skin!

7. ReminderFox

Naast dat je in allerlei Microsoft Office een herinnering stool hebt, is er ook een ontwikkeld voor FireFox, namelijk ReminderFox. Deze add-on, die pas in begin december in Mozilla’s add-on database kwam, heeft nu al een hele hoge status. Je kunt op de minuut na herinneringen plaatsen, die dan op de gewenste tijd in beeld komen. Een hele handige add-on voor de vergeter (waaronder ik). :$

6. AniWeather

Live weer van 77 duizend plaatsen in je browser? Met AniWeather kan het. Je installeert de tool eenvoudig in je browser en je kunt wanneer je maar wilt het weer van je woonplaats opvragen. Intresse? Klik hier!

5. Color Tabs

Tabs, tabs, tabs. Sommige mensen hebben er te veel open staan. En daar heeft de ontwikkelaar van Colorful Tabs iets op gevonden. Wanneer je de tabs opent krijgt die vanzelf een fris kleurtje, zoals paars, groen of blauw. De kleurige add-on is hier toe te voegen.

4. Makkelijke screenshots maken in Firefox

Dit is voor de mensen op het forum wel de meest handige. Door middel van deze add-on kun je door middel van één klik makkelijk screenshots maken, en opslaan in elk gewenst bestand. Voor dit forum zeker een aanrader, en hij is hier te verkrijgen. Gratis. :)

3. Shopping Helper

Voor meiden onder ons; als je is zin hebt om te shoppen op internet, is dit een handige toevoeging voor je Firefox. Het houdt precies de prijs bij en wat je gekocht hebt, op verschillende sites. De prijs wordt weergegeven en als iets uitverkocht is, geeft hij dat aan. Hij is hier te vinden.

2. Tab Scope

Niet alleen met Color Tabs kan je je tabs snel en makkelijk onderscheiden, met behulp van Tab Scope kan je tevens makkelijk zien wat er eigenlijk in het tab open staat zonder erop te hoeven klikken. Bijvoorbeeld handig als je twee pagina's open hebt staan die aan het laden zijn en niet heen en weer wilt klikken om te kijken hoe snel het laden gaat. Je kan hem hier binnen halen.

1. Clippings

En op nummer één een add-on voor mensen die het zichzelf makkelijk willen maken: Clippings. Zet standaard teksten in deze add-on en je hoeft niet meer constant hetzelfde te typen. Het valt natuurlijk wel op als je elke keer precies hetzelfde typt, maar wat maakt het jou uit. Als je het jezelf maar gemakkelijk maakt. Deze handige add-on kan je hier downloaden en installeren!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...