Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580437

Editie 174 - Car Show


OWN

354 bezichtigingen

302yj5l.gif

Deze rubriek is geschreven door Kloep!

Welkom bij de nieuwe Car Show. Helaas, dit is alweer het laatste weekend van de autoshow. Morgen is het alweer afgelopen. Deze week vinden we dus nog een aantal auto´s die zijn getoont op deze autoshow. Vanaf volgende week gaan we verder met de indeling die jullie van ons gewend zijn. Veel plezier met deze editie!

De nieuwe Porsche Cayenne

Om te beginnen, heb ik hier een Porsche Cayenne voor je. Ik vind het niks, een sportmerk die zo'n SUV maakt. Maar dat is natuurlijk slechts mijn mening. Als ik puur naar de auto kijk, denk ik: heerlijk! Ik weet niet of het de achterkant is, of dat het de velgen zijn, maar ik vind deze auto heerlijk om naar te kijken.

Dan is natuurlijk de vraag, wat is er veranderd aan deze auto? Daarvoor nam ik een kijkje op autoblog.nl, en daar vond ik het volgende citaat:

"Dus speciaal voor die mensen hebben we een handleiding hoe de nieuwe Cayenne van de oude te onderscheiden. In het persbericht staat vast iets over de gedistingeerde karakterlijnen en de onderscheidende geheel nieuw ontworpen grille, maar alleen een collega-auto-ontwerper zal dat onderscheid kunnen maken. Voor leken kunnen we het eenvoudig houden: de oude Cayenne en nieuwe Cayenne zijn uit elkaar te houden door de mistlampen. Bij de 2010 Cayenne zijn de mistlampen in een soort verdieping gezet, terwijl de mistpitjes van de oude Cayenne direct in de bumper zijn opgenomen. Behoorlijk duidelijk toch!"

Indien we dit kunnen aannemen, is er dus bijzonder weinig veranderd. Wel, een erg mooie auto waar ik erg van houd. Oordeel zelf maar, en bekijk hier de foto's van deze vernieuwde Cayenne.

Een nieuwe Ferrari: de 599 Novitec 848

Eigenlijk is dit gewoon de 599 GTB Fiorano, maar dan met 848 pk. Toch noemen ze deze auto geen Fiorano, maar Novitec 848, als vervolg op de 747 (niet de boeing). Even hier wat simpele technische onzin:

Hij heeft een twaalfcilinder twin compressor die goed is voor de eerder genoemde 848 pk in combinatie mer 842 Nm koppel. Ten opzichte van de 599 GTB Fiorano is dit 228 pk meer, en 234 Nm meer. Je sprint naar 100 km/u zit op 3,4 seconden, terwijl je in slechts 23,7 seconden op de 300 km/u zit. Wat is dan je maximum snelheid? 345 km/u natuurlijk...

Wel moet je natuurlijk nog even doorsparen voor deze auto. Op het moment kun je natuurlijk al wel het beeld op je netvlies verbeteren door een kijkje in de galerij te nemen. Veel plezier en succes ermee!

Nieuwe Polo GTI

De nieuwe Volkswagen Polo GTI is eindelijk bekend. Vanaf juni dit jaar is deze beschikbaar in de showroom om over te nemen van de dealer.

Het is een klein, snel, leuk, grappig autootje, die slechts 1184 kilo weegt. Momenteel heeft hij een 1,4 TSI motor die goed is voor 180 pk met 250 Nm koppel. Het verbruik is laag, 6,0 liter per 100 km. De top ligt bijna op de 300 km/u en in 6,9 seconden zit je al op de 100 km/u.

Noujah, geen gezeik verder. Gewoon de foto's bekijken, en zelf oordelen. :)

Nieuwe Toyota RAV4

Heerlijk, hoe ze dat dan weer doen. Zo'n mooie groene neon onder de auto zetten. Dan wel alleen op de autobeurs hoor, dit krijg je niet standaard erbij. Ook is dit geen optie op de nieuwe RAV4, maar er zijn wel vele andere leuke opties beschikbaar, zoals we van Toyota gewend zijn.

Dan gaan we maar eens kijken naar de motoren waaruit je kunt kiezen. Dit zijn er te veel om op te noemen, dus ik zal de leukste vermelden. 2,2-liter D-4D-F dieselmotor met 150 pk. Deze is verkrijgbaar als 2WD en 4WD. Bij de RAV4 4WD heb je ook nog de mogelijkheid om de 2,2 D-CAT motor met automaar te kiezen, die 150 pk levert. Ook kun je gaan voor de 2,2 D-CAT motor met 177 pk.

Mooie aanbiedingen dus, hier kun je de foto's bekijken.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...