Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580027

Editie 174 - Bier met Buikje


OWN

346 bezichtigingen



BiermetBuikje.gif

Deze rubriek is geschreven door @Bierbuikje!

GTAGames.nl afbeelding
Tiger Woods slaapt weer naast vrouw

Het kan je niet ontgaan zijn, Tiger Woods die met jan en alleman (voornamelijk vrouwen) het bed in duikt. In Amerika is er een ophef over gemaakt van hier tot sint juttemis. Toen het uit kwam is het gezin naar Schotland vertrokken om de familie banden te versterken, maar snel daarna zat hij al in een seksinrichting waar het woord seks taboe was. Later heeft hij op een persconferentie zijn verontschuldigingen aangeboden aan heel Amerika (?!). Inmiddels lijkt alles weer spik en span en mag Tiger Woods zijn vrouw weer aankruipen.

Maar jongens, waar zijn we mee bezig? Een artiest die vreemdgaat met allemaal vrouwen is 1, maar dat heel Amerika zich erop stort, dat is toch niet normaal? Ik bedoel, het is een familie en daar heeft de rest van Amerika niets mee nodig. Toen hij vreemd was gegaan met een paar vrouwen meende iedereen meteen dat die zich er mee moesten bemoeien. Deze man heeft een fout gemaakt, maar daar heeft de rest van de wereld toch niets mee te maken? Het was 'BIG NEWS' toen het uit kwam en menig Amerikaans gezin zat aan de buis gekluisterd.

Hij is vast niet uit vrije wil naar de seksinrichting gegaan, misschien is hij daar heen gestuurd door zijn vrouw, maar wat moet hij daar? Je hebt een maand, 2 maand geen seks meer of mag er niet aan denken, maar dat heeft toch geen nut verder? Als je er weer uit komt en je houdt zo van seks begint het hele verhaal zo van voor af aan. Ook het moment dat hij een persconferentie zou houden voor heel Amerika sloeg helemaal nergens op. Alsof Amerika zou beslissen of het hem nu was vergeven dat hij zijn vrouw heeft bedrogen. Hij kan beter zijn vrouw een serenade brengen om het goed te maken, daar heeft de rest niets mee nodig.

Het slaat helemaal nergens op, hij kon beter een bos rozen kopen voor zijn vrouw dan zijn verontschuldigingen aanbieden aan Amerika waarvan hij 99% niet eens kent. Ik ben blij dat hij nu weer bij zijn vrouw in bed ligt, moge hen hem nu met rust laten.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...