Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580271

Editie 175 - Grand Theft Weekly


OWN

352 bezichtigingen

2jfnkzk.gif

Deze rubriek is geschreven door Rinaldootje.

We gaan het luchtruim verkennen. Ja, het is tijd voor luchtvaartuigen. Ook vandaag een Dubbele dosis De vraag van de week.

Maar eerst...

Update

Het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn. De Episodes of Liberty City voor de Playstation en de PC zijn uitgesteld. Erg lang is hij niet uitgesteld, 13 april (Noord-Amerika) en 16 april (Europa). Ik baal er een beetje van. Maar ach ja, Merk toch net vandaag dat GTA:Iv niet meer soepel loopt op mijn PC. Eerst dat even aan de praat krijgen.

Luchtvaartuigen

GTAGames.nl afbeelding
Al sinds GTA:III kan je je ook door de lucht bewegen. Dat is dan wel met en zonder succes. Je herinnert misschien de Dodo nog (GTA:III versie). Ikzelf heb dat ding eigenlijk nooit verder gekregen dan het water aan het einde van de startbaan. Helikopters in GTA:III waren er al wel maar jij zelf zal er nooit in zitten. Wat had claude toen? Luchtvrees?

GTA:VC was weer een ander verhaal. Eindelijk helikopters :D. Het waren er toen al 6. Lekker vrij door de lucht vliegen, En geen last hebben van de ochtendspits. De Skimmer was het enigste vliegtuig dat jij kon besturen (Zonder de RC meegerekend want daarmee kwam je nergens). Maar de skimmer had ook zo zijn problemen. Het opstijgen duurde een eeuwigheid.

GTA:SA was nieuwe koek. Ineens een hele hoop vliegtuigen, helikopters en nu ook een parachute. Van een klein snel beweegbaar helikoptertje tot een straaljager, GTA:SA had het. Maar nu hoefde je niet te landen op uit te stappen. De parachute gaf je een mooi uitzicht van de omgeving. En je lande rustig op de grond. Het jammere aan GTA:IV was dat er niet veel positieve veranderingen waren. Vliegtuigen waren er niet meer, en er werd enorm ingekort op de helikopters, 4 nog maar. Dat is minder dan in GTA: Vice city. Maar nog was het beter dan autorijden.

De vraag van de week aan...

Iedere week stel ik aan een lid 2 simpele Grand Theft Auto gerelateerde vragen.

Deze week stelde ik de vragen aan: Basssss (Met 5 ssen) en Zamg0d1

Aan Basssss vroeg ik...

Wat is jou favoriete Grand Theft Auto Spel?

Da's toch een moeilijke vraag. GTA Vice City is schitterend om z'n missies en de omgeving, fantastisch om te spelen. Maar GTA San Andreas mag er ook zijn, de mogelijkheden als poolen en gokken zijn echt vermakelijk. Beide heb ik meerdere keren uitgespeeld. Daarnaast vind ik GTA Vice City Stories ook enorm gave missies hebben en leuke nieuwe features, de stad zelf vind ik alleen iets minder mooi dan Vice City. En dan hebben we nog GTA IV, schitterende graphics en er zitten erg vermakelijke missies tussen, één ding wat me hierin opviel dat vooral de tijdgebonden missies meer verdwenen zijn. (Binnen een bepaalde tijd iets doen) Helaas heb ik wel een hekel aan de achtervolging-met-auto missies. Maar ik zet mijn keuze wel op GTA San Andreas, onder andere omdat dat op m'n profiel staat, maar ook omdat je de meeste features van de andere spellen zo kunt downloaden voor GTA San Andreas. :tu:

Wat zijn volgens jou de mooiste dingen in de Grand Theft auto serie.

Ik ben vooral fan van de omgeving, in San Andreas hang ik bijvoorbeeld vaak rond bij San Fierro of Las Venturas en omgeving en in Vice City bij de Vercetti Mansion. Maar ook de aparte maar enorm gave missies mogen er zijn, de laatste missie van Vice City Stories bijvoorbeeld. Enorm gaaf! En we moeten uiteraard de Hidden Interiors niet vergeten, ik ben een enorme fan en ik ken zo'n beetje alle interiors uit m'n kop, van III tot SA vooral. Van LCS weet ik er één en van VCS een aantal. :puh: Maar uiteraard mogen alle andere dingen zoals de wapens en voertuigen ook niet ontbreken, want een GTA zonder hun is geen GTA meer. :bier:

En Zamg0d1 kreeg de eer om de volgende vragen te beantwoorden.

Wat is jou favoriete Grand Theft Auto Spel?

Dat is toch echt San Andreas, er zijn vijf GTA's die ik heb gespeeld, Vice City die ik ook bezit, Chinatown Wars, GTA:London en GTA:II, Vice City is leuk, maar ik heb hem nooit verder gespeeld omdat ik geen enkele auto kon vinden die een fijne handling had. GTA:Chinatown Wars is lachen, echt heel leuk, het touchscreen is leuk gebruikt en de dingen die je doet zijn zeer realistisch :Y Maar het doet me niks, ik hou van het realisme, maar de manier van spelen vind ik niet fijn, als het in 3D was had ik het al veel beter gevonden, maar dit is niet mogelijk jegens de specs van de DS. En dan nog GTA:II en London, London was bagger, kon me er gewoon niet in vinden dat je links moest rijden :7, II was echt geweldig om online te doen of lekker in je eentje door de steden te sjeezen, maar meer is het niet. GTA San Andreas is dan toch echt het beste, helaas onrealistisch maar je kunt er wel zeer veel doen, goeie missies en een lekker groot land. Dat vind ik echt prachtig.

Wat is het mooiste gebied in de gehele Grand Theft Auto serie?

Dat word dan iets in San Andreas, ik twijfel tussen Desert en Las Venturas. LV is echt heerlijk om met een Infernus over de snelweg te rijden en over de strip, maar in de Desert is het geweldig om met een Patriot lekker offroad te gaan rijden. Hoe je het ook brengt, ik vind San Fierro ook prachtig om met een race-wagen door heen te rijden, je vliegt over de heuvels heen en je verdwaalt in sommige gebieden nog steeds. Dat wat ik weer jammer vind van LV, het is heel simpel met vierkante blokken waar je heel makkelijk de weg vind, en dat heeft San Fierro weer niet, wat ik dus geweldig vind, zonder de kaart en slechts met de radar proberen de weg te vinden.

Bedankt voor het lezen van deze Editie van de Grand Theft weekly.

Volgende keer krijgen Amfetamientje en vice infernusX de eer van de Vraag van de week.

En als je nog suggesties hebt voor dingen die ik hier moet behandelen, aarzel niet en stuur mij een PB.

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...