Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579969

Editie 175 - Bier met Buikje


OWN

444 bezichtigingen



BiermetBuikje.gif

Deze rubriek is geschreven door @Bierbuikje!

Hirsi Ali: voorspelt nieuwe oorlog Midden-Oosten

Hirsi Ali, de politicus die een paar jaar geleden door Rita Verdonk het land uit werd gestuurd. Ali is toen naar de Amerikaanse politiek toe gegaan en ze komt nu met een voorspelling voor Europa en het midden-oosten. Ze denkt dat er door hoog oplopende spanningen tussen Europa en het midden-oosten er een oorlog zal uitbreken, en die gedachte is zo gek nog niet. "Tegen de achtergrond van de ideologische spanning die de politieke islam oproept, lijken nieuwe gewapende conflicten onvermijdelijk." Vertaald in normaal Nederlands: Door de politieke verschillen lijken gewapende aanslagen niet te voorkomen.

moskee2.png

De gedachte van Hirsi Ali is zo gek nog niet. Een groot deel van de Nederlandse bevolking uit zijn mening via het stemmen en daaruit blijkt dat een groot deel het eens is met Geert Wilders. De man die Nederland waarschuwt voor de islamisering van Nederland. Hij vindt dat de islamisering de Nederlandse vrijheid in gevaar brengt.

Terugkomend op de voorspelde oorlog tussen Europa en het midden-oosten, Nederlanders worden wel steeds banger voor de moslimse mensen. Neem nu laatst in Veenendaal, de burgemeester heeft alle inwoners van de omgeving opgeroepen om bepaalde delen van Veenendaal te mijden wegens eerdere delicten. 1 van die delicten is bijvoorbeeld een man bedreigen, kleren afnemen en naakt op het spoor neer leggen. De daders worden gezocht in marrokaanse hoek. Of laatst het conflict tussen Zwitserland en libië. De khadafische leider heeft tot een jihad (komt neer op gewapende aanvallen) opgeroepen in Zwitserland. Dat deed hij omdat Zwitserland een verbod heeft gelegd op torentjes van moskeeën, omdat het het uitzicht en het Zwitserse karakter belemmert. Op dit moment zijn er gelukkig nog geen aanslagen geweest in (of om) Zwitserland. Wel zijn er in de laatste jaren andere terroristische aanslagen geweest uit moslimse overwegingen.

Duidelijk is dat de spanningen in de laatste jaren tussen Europese inwoners en moslimse inwoners zijn opgelopen, dat blijkt ook uit deze enquête. Of dit zal leiden tot een oorlog weet ik niet, misschien over twintig jaar als het zo door gaat, maar nu nog niet.

Bierbuikje

moskee.png

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...